2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام خانوما روزتون بخیر. ببخشید کسی هست ک تازگی واسه سیکل میکرو یا آی وی اف دارو گرفته باشه؟ من منت ...

عزیزم خوش اومدی.....

ایشالله خیره.....

توکلت به خدا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله همیشه شاد باشین..... عزیزم مواظب خودت باش ایشالله به سلامتی این معجزه شیرینو بغل میکنی..... ...

خدا حفظ کنه برات عزیزم واقعا همیشه کمکمون کردی تو همه موارد خدا برات چند برابر جبران کنه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان  من عضو جديد هستم و اميدوارم كه همه در اين راهى كه در پيش گرفتيم صبر و آرام ...

عزیزم خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنت.....

عزیزم شرایط زمانی خاصی نداره فقط داروهای هفته های اخیر دخیلن.....

مثلا اگه آسپرین و انوکسان و..... داشتی باید دو هفته ای بگذره....

پرد اگه داشتی باید ازش بگذره......

خلاصه زمانشو داروهای قبلت تعیین میکنه.....

اخیرا دارو چی داشتی؟

در مورد زمان برا جوابش خوب دو هفته ایمنی انعقادیا و یه ماهیم کاریوتایپ.....

حالا کمی کمتر یا بیشتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا حفظ کنه برات عزیزم واقعا همیشه کمکمون کردی تو همه موارد خدا برات چند برابر جبران کنه 

فدات بشم.....

کمترین کاریه که میتونم انجام بدم.....

من تا عمر دارم نمیتونم دعاهای ناب شما رو جبران کنم.....

فدات بشم..... کمترین کاریه که میتونم انجام بدم..... من تا عمر دارم نمیتونم دعاهای ناب شما رو جبران ...

سلام آنای عزیزم . میگم این کم بودن ضخامت رحم و رشد نکردن سایز فولیکول تو سیزده پریودی ب هم ربط دارن ؟ یعنی این ضخامت کم میتونه باعث بشه ک فولیکول رشد نکنه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به سلامتی بهار جان خدا رو شکر ان شاء ا... تا اخر همه چیز عالیه عزیزم

لاله جونم کم بودن ضخامت رحم و همزمان رشد نکردن سایز فولیکول ب هم مرتبط هستن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه دوستان  من عضو جديد هستم و اميدوارم كه همه در اين راهى كه در پيش گرفتيم صبر و آرام ...

ازهای ایمنی و انعقادی تکمیلی رو اگه کسی سقط داشته باید دو ماه بگذره بعد انجامش بده در غیر این صورت هر زمان میتونه
دو هفته حدودا طول میکشه

بله عزیزم من رشت میکرو کردم
سری قبل پیش دکتر مهر افزا ولی به خاطر شرایط بد شوهرم و اینکه عجله کردیم و پیش دکتر اورولوژ نرفتیم و همین جوری وارد سیکل شدیم جنین هامون کیفیت نداشتن ، از ده تا جنین همه اش رو ریختن و 4 تا فریز  کردن که یه بار انتقال دادم و منفی شدم

این سری به خاطر هزینه اش رفتم پیش دکتر ظهیری تا بیمارستان دولتی باشه پانکچر و انتقالم و بقیسه هزینه رو صرف مکمل ها کردم
که شکر خدا به لطف مکمل ها جنین هامون همه کیفیت عالی داشتن
و با انتقال اولین بسته مثبت شدم

اما بعد از مثبت شدن دوباره پیش دکتر خودم دکتر مهر افزا میرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جونم کم بودن ضخامت رحم و همزمان رشد نکردن سایز فولیکول ب هم مرتبط هستن ؟؟

همیشه نه اما گاهی بله
البته بر عکس اون چجیزیه که نوشتین
یعنی وقتی فولی رشد نمیکنه اصولا ضخامت هم بالا نمیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ممنونم عزيزم

من ديروز خبر منفى شدنمو براى اولين بار شنيدم و هيچ دارويى جز پروژسترون استفاده نمى كردم كه گفتن قطع كنم البته اينم بگم من خارج از ايران زندگى مى كنم و برام يكى جنين سه روزه ١٠ سلولى انتقال دادن كه متاسفانه نشد با اينكه خيلى از جنين و رحمم راضى بودن.

اما دلم مى خواد بدونم كه چرا نشد و متاسفانه اينجا به همين راحتى آزمايشهاى تكميلى رو انجام نمى دن

عزیزم خوش اومدی..... ایشالله خیره..... توکلت به خدا باشه.....

ممنون آنا جان دعا کن برام! اگر از دوستان کسی اطلاعاتی از نرخای جدید داروها داشت ممنون میشم کمکم کنه چون نهایتا تا یک هفته دیگه باید دارو بگیرم 

همیشه نه اما گاهی بله البته بر عکس اون چجیزیه که نوشتین یعنی وقتی فولی رشد نمیکنه اصولا ضخامت هم ب ...

عزیزم دیگه نمیدونم ک چیکار کنم . فولیام با آمپولم بزرگ نمیشن . چربی تریگلیسرید اشتم ک پایین اوردم و شش کیلو هم وزنم اوردم پایین ۶۶ کیلو بودم و شدم ۶۰ کیلو . دیگه فقط مونده ک ضخامتم کمه روز سیزده پری و اینکه آزمایش ایمنی و انعقادیم مشکل داشت میگم شاید بخاطر ایمنی و انعقادی باشه ک آسپرین و پردنی بخورم ک دکترم گفتش ک الان نخور و این ماه شروع سیکل میکرو و بعد فریز میکنم و بعد دو ماه بخور و بعد انتقال میدم برات .میترسم برا اینکه قبل از شروع سیکل میکرو نخوردم باعثش بشه ک فولی بازم رشد نکنه . نمیدونم دیگه چکار کنم با این رشد نکردن فولی . داروهای میکروم هم اینان پن آمپول گونال اف ۹۰۰ واحدبی و ده تا مریونال و ۴ تا ستروتاید و یکی آمپول الونوا ۱۵۰ واحدی . آمپولام خوبن و اینکه هر چار تاش زیر پوستی هستش ؟

سلام دوستان عزیزم من امروز آزمایشمو تکرار کردم و خداروشکر بالا رفته🙏🙏...آنا جون من الان تو هفته چن ...

خداروشکر عزیزم.انشاالله زندگی  همیشه پر از  خبرهای خوب باشه برات

عزیزم البته که منم نگران شدم اما نگفتم وقتی بچه ام مشکل داره فلان و بهمان میگم تا حالا که همه چیز ...

سلام لاله جان.خوبی؟نینیت خوبه؟از عمل همسرت چه خبر؟انجام دادین عمل رو؟