2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام به همه  من تو سیکل ای وی افم تادوشنبه هفده تا آمپول از جمله گونادوپین منوپور فوستیمن بغیر ...

خوبی دوستم . سایز فولیت رو تو سونو نگفت ک چند هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم میشه ساعت انجام هر دو آزتو بگی؟ حساب کنم بگم..... اولی سه شنبه..... دومی شنبه.... درسته؟ ...

ممنونم عزیزم سه شنبه ۷ یا ۷ و نیم بعدازظهر امروز صبح ۹ بود ساعت

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آناجون  دی اف آی هم زنگ بزنم ابن سینا بگم میخوایم ازمایش دی اف آی بدیم؟ و وقت بگیرم؟ &n ...

عزیرم بله باید وقت بگیرین....

بله ما راضی بودیم.....

دکتر امیر جنتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون . میخواستم بدونم ماست و دوغ باعث سردی رحم میشه یا نه?کس دیگه ای هم اگه اطلاعات داره در ...

بله عزیزم میتونه باعث سردی رحم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه  من تو سیکل ای وی افم تادوشنبه هفده تا آمپول از جمله گونادوپین منوپور فوستیمن بغیر ...

گلم الان ک خوبه پاسخ داده آمپول برات پیشتر ک آی یو آی کردی ک آمپول روت اثر نداشت گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم عزیزم سه شنبه ۷ یا ۷ و نیم بعدازظهر امروز صبح ۹ بود ساعت

خوب عزیرم همین که بتات بالای ۵۱۰ باسه یعنی همه چی داره خوب پیش میره.....

شما ۳ روز کامل و ۱۴ ساعت بعد آز دادین.....

یعنی ۳/۵۸ روز کامل بعد که اونم میشه ۱/۷۹ چهل و هست ساعت بعد.....

پس باید ۱/۶ رو به توان ۱/۷۹ برسونی و به ۲۲۰ ضرب کنی که میشه حدود ۵۱۰ یعنی حداقل بتات این باید باشه که هست.....

خوب عزیرم همین که بتات بالای ۵۱۰ باسه یعنی همه چی داره خوب پیش میره..... شما ۳ روز کامل و ۱۴ ساعت ب ...

وای ممنون مرسسی عزیزم خدا نی نیت را حفظ کنه برات برای مامانم و خواهرم خوندم پیامت را خیلی خوشحال شدیم

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

سلام خانوما

روزتون بخیر. ببخشید کسی هست ک تازگی واسه سیکل میکرو یا آی وی اف دارو گرفته باشه؟ من منتظرم پریود بشم برم سونو ک دارو بگیرم واسه سیکل میکرو! با این وضعیت بازار اصلا داروهای خارجی گیر میاد؟ قیمتا خیلی تغییر کرده؟ خیلی استرس دارم برا داروهام

وای نگو تو رو خدا اون روشو ندیدی پس! بهش گفتم فلان آزمایش هر چی از دهنش در اومد گفت. من فقط خانم کیش ...

درکت میکنم عزیزم هم از بابت میکرو منفیت و هم به خاطر بد اخلاقی بعضی از این دکترا منم با صالح پور این شرایطو داشتم دکترمو عوض کردم خیلی بد اخلاق بود انرژی منفی داد که نگو 

نه ، فقط گفت نینهایی که سندروم دارن دست خودم نیست لاه جان ،،، شما هم برا آب دور جنینت نگران شدی ،،، ...

عزیزم البته که منم نگران شدم
اما نگفتم وقتی بچه ام مشکل داره فلان و بهمان
میگم تا حالا که همه چیز نرمال بوده ، حالا تو سونو گفتن یه چیزی ، شما نگو حالا که مشکل داره چه کاریه امنیو سنتز انجام بدم

وگرنه نگرانیت که طبیعیه
تنها راهش هم اینه که خیلی زود بری برای امنیو سنتز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام به همه دوستان 

من عضو جديد هستم و اميدوارم كه همه در اين راهى كه در پيش گرفتيم صبر و آرامش داشته باشيم و موفق باشيم.

يه سوال داشتم و اينكه آزمايشهاى تكميلى رو بايد زمان خاصى انجام داد؟؟و چه قدر حدودا طول مى كشه جوابشون و اينكه لاله جون شما كه رشت زندگى مى كنيد انجام داديد اگه بله كجا مى شه انجام داد؟

ممنونم ازتون

به نظر م سونوگرافی زودتر برو . بتاي 5700 برای هفته شش بالاس . البته نمیخوام نگرانت کنم انشاالله که م ...

بهار جان من چند هفته قبل دوستم اومد پیشم
بتاش تو هفته 5،  10 هزار و خورده ای بود ، چون سابقه ی بارداری مولار هم داشت نگران شدم
گفتم زود برو سونو تا خیالت راحت بشه
اما خدا رو شکر نرمال بود

گاهی بتا بالاست
بتاهایی که خیلی بالا هستن دور و بر سی چل هزارن اصولا مشکل دارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان دکترم بهم گفت خودت دیگه پروژسترونتو کم کن الان ده هفته و ۴ روز سن بارداریم از تاریخ پریودم هس ...

باید کم کم مقدارش رو کم کنی
اول ده روز بکنی یه روز در میون
بعد ده روز دو روز در میون
بعد ده روز 3 روز در میون
تا چند هفته هم فقط یک بار در هفته بزنی
یهو قطع نکن تا یهو دوزش تو بدنت پایین نیاد

سلام دوستان عزیزم من امروز آزمایشمو تکرار کردم و خداروشکر بالا رفته🙏🙏...آنا جون من الان تو هفته چن ...

به سلامتی بهار جان
خدا رو شکر
ان شاء ا... تا اخر همه چیز عالیه عزیزم

وای ممنون مرسسی عزیزم خدا نی نیت را حفظ کنه برات برای مامانم و خواهرم خوندم پیامت را خیلی خوشحال شدی ...

ایشالله همیشه شاد باشین.....

عزیزم مواظب خودت باش ایشالله به سلامتی این معجزه شیرینو بغل میکنی.....

برا معجزه منم دعا کن.....

ایشالله همه منتظرا مامان بشن و به سلامتی بغلش کنن.....