2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
روغن سیه دونه برا چی؟ مگه چه تاثیری داره؟ والا من  تو یه کلیپی دو تا روغن دیدم با هم میزدن ب شک ...

خیلی ازبچه قبل انتقال روغنه سیاه دونه استفاده کر ن من خودم هم دوماه قبله انتقال استفاده کرده بودم وتاثیر داشت مخصوصا کسایی که رحم سرد دارن یا تنبلی دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .خوبین؟یه سوال داشتم من از شنبه فوستیمون تزریق دورناف داشتم. امروز ۵شنبه رفتم سونو، گفت ...

عزیزم فکر نکنم هایپر بشی تعداد در حد نرماله.....

اما کلا آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز، گوشت و مرغ و ماهی برات خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم درکت میکنم من تواین چندساله تجربه منفی داشتم میدونم حالت الان خیلی گرفته است ولی چه میشه کرددو ...

من آزمایش خود ایمنی و انعقادی هم دادم مشکلی ندارم ولی نمدونم چرا نگرفت  

آنا جان من الان آزمايش خودم و شوهرم برا سري قبل رو نگاه كردم  برا شوهرم هورموني هاش  &nb ...

عزیزم برا هورمونات بهتره لاله جون راهنماییت کنه.....

تسلط بهتری داره......

ضخامتتم خوب بوده.....

آزهای هورمونیتونو تکرار کردین درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه این داستان دیر لانه گزینی کردن مال اوناییه که طبیعی باردار میشن. من بیچاره میکرویی بعید میدونم ه ...

عزیزم ربطی نداره.....

خوب لاله جونم بتاش پایینتر بود درسته بالاتر از بتای شما بوده اما این نشون میده پایین بودن بتا قرار نیست حتما نشونه بدی باشه.....

آنا حون ، الان خپاب ما چجوری باید باشه ؟ پهلو به پهلو شدن اشکالی نداره ؟ میشه یه کم توضیح بدی در مورد این پهلو به پهلو شدن ؟‌

فقط میپرسما ،،‌بنظرت امکان این هست که خونرسانی جنین دچار مشکل شده باشه و برا همین حتی با وجود خوردن شیرینی اونم ۳ بار تکون نخورده باشه ؟

عزیزم ربطی نداره..... خوب لاله جونم بتاش پایینتر بود درسته بالاتر از بتای شما بوده اما این نشون مید ...

قربونت برم ممنون از دلگرمیت. ان شا الله شنبه آزمایش میدم مثبت بشه و خیلی بیشتر از این مقدار. چیزی که نشون بده واقعا مثبته و داره رشد می کنه

سلام بچه ها روزتون به خیر وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم من امروز نوبت سونو انومالی داشتم ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست.....

برا من تو ۱۹ هفته ۱۲ بود آب دور جنین.....

وزنشم ۲۷۶ که وزن نمودار ۵۰ درصدش ۲۶۵ بود یعنی از پنجاه درصد بالاتر بود!!!!

حالا با دکترت مشورت کن ولی چیزب نیست سلفری هم دادی.....

خودتون سابقه مشکل کلیه دارین؟

سلام بچه ها کسی تازگی میکرو کرده تهران؟ اگه دارو نباشه بخاطر تحریما باید چکار کرد ؟ من قصد داشتم ش ...

عزیزم خوب یه سری اخیرا انجام دادن یه سریام تو سیکلن.....