2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
چشم عزيزم حتما انشالله كه دلت شاد ميشهههههههههههههه🤗❤️

ممنونم عزیزم ان شا الله. واقعا خدا باید بخواد برای اون که غیر ممکن وجود نداره. شاید به خواست خدا دیر لانه گزینی کرده یا دیر هورمون‌ وارد خونم شده. اگه خدا بخواد میشه. از تک تک تون ممنونم که با صحبت هاتون بهم ارامش دادید

من الان از ازمایشگاه برگشتم رنج بارداری بالای۲۰و‌مال من۲۴/۱۶ احتمالا منفیه اما باید شنبه دوباره ازم ...

عزیرم انشاالله که بتات میره بالا .مطمئن باش.همینکه منفی نشده یعنی باید امیدوار باشی 

توکل  بخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم دوتا پر سلولی ۴ روزه انتقال دادن یکی ضعیف بود دکترم گفت نزاریم بهتره

التماس دعا دارم امیدوارم همه دوستان تو این راه دست پر برگردن

سلام بچه ها روزتون به خیر وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم من امروز نوبت سونو انومالی داشتم ...

سلام عزيزم روز شما هم بخير و خوشي باشه 

ان شاءالله ك چيز مهمي نيست و مشكلي پيش نمياد و ب سلامتي دختر نازت  رو بغل ميكني 💖

سلام بچه ها روزتون به خیر وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم من امروز نوبت سونو انومالی داشتم ...

لاله جون به نت اعتماد نکن خیلی اطلاعات اینترنت ناقصه باعث میشه استرست بره بالا و یکسری مشکلات بروز کنه ،با دکترت مشورت کن  انشالله هیچ جای نگرانی نیست

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم دوتا پر سلولی ۴ روزه انتقال دادن یکی ضعیف بود دکترم گفت نزاری ...

دوست عزيز برات از خدا بهترينها رو ميخوام 

ان شاءالله خداوند بچه سالم و صالح قسمتت كنه و نور چشمت باشه 

آمين ❤️

سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم دوتا پر سلولی ۴ روزه انتقال دادن یکی ضعیف بود دکترم گفت نزاری ...

سلام عزيزم. انشالله كه همه چيز خوب پيش بره و دو هفته ديگه با خبراي خوب بياي تاپيك رو بتركوني😊

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام آنا جون خوبی عزیزم ؟ ببخشید چند تا سوال داشتم 1- سرم ivig را چند روز قبل از انتقال باید زد دکتر ...

عزیزم خوب سرم رو معمولا ۲-۳ رو قبلش تزریق کردن اما خوب بعضی دوستان تا دو هفته قبلم داشتن.....

لوو که ناشتاست.....

تا ۴ ساعت بعدشم ترجیحا مکمل خصوصا کلسیم و گردو و لبنیات خورده نشه.....

من پردهارو ده صبح و شب میخوردم فقط باید با شکم پر باشه.....

استرادیولم در طول ظهر میتونی بخوری.....

من دو تا داشتم با هم میخوردم اگه براتو زیاده فاصله بده فقط با شکم خالی نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز یه کار بدی کردم صبح که داشتیم از خونه می اومدیم بیرون یه نفر ماشین شو جلوی پارکینگ پ ...

نه عزیزم هیچی نمیشه فقط بد آموزی واسه وروجکته اونم از این کارای بد بد میکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امروز رفتم سونو روز نهم پریودی خداروشکر ضخامتم 6.6 بود دکتر گفت خوبه فرتیل سی ام هم به دا ...

عزیزم در مورد فرتیل چیزی نمیدونم.....

خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره.....

آنا جان همون موقع زنگ زدم گفتن اگه خونریزی زیاده بیا بیمارستان اگه نه که صبر کن تا شنبه...چرا الان ک ...

ایشالله خیره.....

میخوای آسپرینو قطع کن.....

سلام دوسنان و تورک آنا من امروز رفتم سونو آنومالی ولی‌گفت جنین گوله شده و سرش خیلی بطرف پایینه ، کلی ...

عزیزم زنگ بزن آبان اتاق زایمان شرایطتو بگو از دکترت بپرسن لازم باشه بری بیمارستان.....

شاید لازم باشه یه تست ان اس تی بدی.....

عزیزم پس احتمالا سرکلاژم بشی.....

یعنی الانکه من هفته ۱۹ هستم ، روزی چندبار جنین باید تکون بخوره ؟ چرا جنین من با اینکه آب سرد خوردم ، ...

عزیزم خوب نوزده هفته برا قدامی زوده بفهمی.....

من سر دخترم تازه بعد بیست هفته فهمیدم اونم یواش یواش......