2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان از ازمایشگاه برگشتم رنج بارداری بالای۲۰و‌مال من۲۴/۱۶ احتمالا منفیه اما باید شنبه دوباره ازم ...

انشالله كه بارداري و بالا ميره... نگران نباش بسپار به خدا... اگه منفي بود زير ده بود ولي الان جاي اميدواري زيادي هست هنوز ممكنه زود آز داده باشي ... امروز روز چندمتون بود؟؟؟

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه. من بار سومه که انتقال دادم. این بار استخاره زدم برای انتخاب مرکز درمانیم خوب اومد. سپردم دست خدا. گفتم از خودت می خوام و میدونم که می دی بهم. بر خلاف سری های قبل این بار ارامش داشتم. خیلی رعایت کردم. از خونه نزدم بیرون. چیکار باید می کردم دیگه. انقدر دعا کردم خدا رو به ائمه قسم دادم. 

ببین اینجور قرصارو دکتر باید تجویز کنه..برای من ۴ تا استرادیول و ۳ تا اکویین هست

استراردیول و اکویین دوز چند ؟ از چندم سیکل تا چندم خوردی گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم تغذیه قانون مشخصی نداره..... تنها قانوش اینه تغذیه هر کسی باید طبق طبع و شرایطش باید باشه.... ...

سلام عزیزم .خوبین؟یه سوال داشتم

من از شنبه فوستیمون تزریق دورناف داشتم.

امروز ۵شنبه رفتم سونو، گفت تخمدان راست دوتا ۱۱ دو تا۱۰ و چندتاخرده احتمالا زیر ۸

تخمدان چپ ، یک ۱۰ ، دوتا۹، سه تا۸ و چندتا خرده

خوبه به نظرتون؟ هایپر نشم.کاری میشه کرد برای عایپر نشدن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از اول تا الان میخورم...استرادیول ۲ میل و استروژن۱.۲۵

شما قبلا مشکل کم بودن ضخامت آندو داشتین ؟ من روز سیزده پری آندو ۴ میشه همیشه قرص استرادیول هم خوردم ولی بیفایده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جان من الان آزمايش خودم و شوهرم برا سري قبل رو نگاه كردم 

برا شوهرم هورموني هاش 

Fsh.  18.  بالا بوده از رنجش 

Lh  ١١.   ك بالا بوده  

Tsh. 1/7. بوده 

Prolactin. 490 ك باز بالا بوده 

حالا جواب اين آزمايشات الان رو شنبه ميگيريم 

اگه باز بالا بود بايد چيكار كرد ؟؟

و براي خودم 

Tsh.  2

Fsh. 13/4  بالاتر از رنجش 

Lh. 24.  باز بالاتر بوده 

Prolactin   300 ك خوب بوده 

بقيه گزينه هاش خوب بوده 

اينا براي سريه قبل هستش 

كلا من اطلاعاتي در اين موارد ندارم 

بالا بودن و پايين بودنش نميدونم چ تاثييري داره 

اگه بود بايد چيكار كرد ؟ 

و يه سوال ديگه همينجا اضافه كنم 

سري قبل اندومتر روز ٩ .... ٦.٩ بوده و  روز ١٢.... ٩ بوده   خوب بوده يا ن ؟؟

نه نرمال بوده تقریبا اندومترم...ولی خراش خیلی ب ضخامت اندومتر کمک میکنه

از چ نظر کمک میکنه ؟ شما چند روز قبل از انتقال خراش داشتین ؟ 

عزیزم صبح روز ۱۷بود. میترسم باردار بوده باشم و fail شده باشه

ممكن هم هست كه باردار باشي و لانه گزيني دير انجام شده و بتا دير داره ميره بالا  ... به هر حال سعي كن آرامش داشته باشي و اميدوار باش تا آزمايش بعدي رو انجام بدي 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
من الان از ازمایشگاه برگشتم رنج بارداری بالای۲۰و‌مال من۲۴/۱۶ احتمالا منفیه اما باید شنبه دوباره ازم ...

خانمی انشالله که میره بالا مهم رشدشه شنبه آز بده نگران هم نباش 

شنبه دو برابر شده باشه اکیه توکل بر خدا