2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاااااااااااااار خیلی خوشحال شدم خداروشکر.امروز کلی بابت رشد نکردن فولیام اعصابم خرد شد و گریه کردم ...

ثمین جون ممنونم دوست عزیزم ..ببین اصلا استرس نداشته باش بیخیال باش اصلا ب فولیکول و تخمک فکر نکن آمپولاتو بزن ایشالا چند تا تخمک توپ و تپل نصیبت میشه و بزودی هم جنینای خوشگل انتقال میدی و مامان میشی فقط آرامش خودتو حفظ کن عزیزم😍

عزيزم از صميم قلبم بهت تبريك ميگم، انشاالله اينبار به نه ماه ختم بشه و خودت و ني ني صحيح و سلامت باش ...

ممنونم عزیزم ..نه اینا خرافات نیست واقعا ی چیزایی هست ک از قدیم میگفتن دیگه ب قول آنا حتی از روی خوشحالی هم آدم چشم میخوره حتی خودمون خودمونو چشم میزنیم درسته تقدیر و سرنوشت دست خداست ولی پیشگیری کنیم جای ای کاش نمیگفتیم بعدها برای خودمون نمیزاریم...انشالله شما ب سلامتی این باقیمانده بارداریت ب خوشی ب پایان برسه و ب سلامتی بغلش کنی😍

سلام عزیزم ممنون می شوم اگر امکان داره بپرس کدام دکترا بنویسن برامون وشر ایطش وچقدر بعد نتیجه   ...

سلام عزیزم پرسیدم گفتن dfi انجام نمیدن زنگ بزنید کلینیک دکتر رستمی

آرمایشای ایمنی رو هم گفتن انجام نمیدیم 

من خودم ایمنی انعقادی رو آزمایشگاه پیوند رفتم 

خدایا شکرت😙
بهار جون چند کیلو کاهش وزن داشتی؟

والا از روز انتقالم تا الان ۳ کیلو کم کردم نمیدونم از هیجانه از ذوقه از استرسه چیه...ولی در کل ب خاطر آمپولای پانکچر ۱۰ کیلو اضافه کرده بودم ک از بعد از انتقال اولم تا الان ۱۰ کیلو کم کردم

مامان بهار مبارکت باشه😍😍😍😍😍 خیلی خوشحال شدم❤️❤️❤️ خدارو شکر 🙏🌹 انشااله دوقلوهم هستن نه ...

قربونت عزیزم ممنونم پس بهونه قشنگی بود ک ی خبری هم از شما داشته باشیم 😍انشالله دوران بارداریتوب سلامتی طی کنی 

عزیرم اونطور که از توضیحات لاله جون یادمه اگه اشتباه نکنم، گونال بیشتر تعداد رو بالا میبره الان منوپ ...

آنا جون من امروز رفتم سونو روز نهم پریودی خداروشکر ضخامتم 6.6 بود دکتر گفت خوبه فرتیل سی ام هم به داروهام اضافه شد بهم گفته بودن روزی دوتا استرومارین بخورم ولی من خودم روزی سه تا خورده بودم که بهشون گفتم گفتن روزی سه تا رو ادامه بدم

آنا جون فرتیل سی ام هم برای ضخامته..؟

خدایا شکرت😙