2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

✅نصیحتهای خانوم جون 

یه مادر بزرگ داشتم که ما بهش میگفتیم خانوم جون. همه هم صداش میکردن خانوم جون. مادربزرگ یه چیزایی میگفت که الان معنی شو میفهمم. میگفت اگه دعا میکنی، کامل دعا کن. نصفه نیمه نگو خدایا اینطور بشه اونطور نشه. اگه بچه میخوای نگو خدایا من دلم بچه میخواد. کامل بگو! بگو خدایا من دلم یه بچه میخواد. پسر باشه. سالم باشه. اگه میخوای خونه دار بشی بگو همسایه هاش هم خوب باشن...بگو چند متر. ولی یه چیزی هم نگو که خودتم باورت نشه! همه چیزایی ازش میخوای را راحت بهش بگو چون همونی که میخوای را میده منتی هم سرت نمیذاره.

نگو من شوهر کنم. بگو یه مرد خوب، وگرنه حسن آقا قصابم دنبال زن میگرده. بگو دقیق چی میخوای.

نگو چطور نباشه... بگو چطور باشه! درسته که خدا تو دل آدمه ولی لطمه خوردنا از همین ناقص گفتناس. انگار تو دنیا یکی مامور شده ببینه چی میگی. همونو میده. اگه بچه میخوای برو وسیله هاشو بخر..اگه میخوای عروس بشی، سفید بپوش و برو همه جا تا ببیننت. تو حال و هواش که باشی، میشه. چاله بکن برای خواسته ات. اگه ماشین میخوای شده یه شیشه پاک کن هم براش بخری، بخر. خدا وقتی بدونه تو بهش اعتماد داری بی جواب نمیذاره.

خانوم جون میگفت هر وقت دعا کردی، بگو خدایا من اینو میخوام؛ یا همینو یا یه چیزی بهتر از این!! خدا میده. زیادتر میده، کمتر نمیده. اما دل و زبونت یکی باشه. نگو خدا خودش میدونه...خودتم باید بدونی.

این حرفا رو بهش نرسیده بودم تا روزی که یه وسیله برای ماشین خریدم. ما ماشین نداشتیم. ولی من یه وسیله دیدم که موبایلو روی فرمون قفل میکرد. خیلی خوشم اومد ازش. ماشین نداشتیم؛ ولی خریدم. خواهرم کلی بهم خندید و گفت بابا اول ماشینو بخرید، بعد جا موبایلیشو! ولی من گوشم بدهکار نبود. خیلی اتفاقی ما قسطی!!!! ماشین دار شدیم. اما اینجای کارم اشتباه بود که نگفتم چه ماشینی! دلم پرادو میخواست ولی وقتی هم حرفش میشد به شوخی میگفتم پرایدوووو! خدا هم شوخی منو جدی ‌گرفت و یه پراید دست دو بهمون داد. دقیقا همونی که گفته بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها روزتون به خیر وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم من امروز نوبت سونو انومالی داشتم ...

لاله جان انشالله كه همه چيز نرمال هست و به خير ميگذره🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لنگ پولش بودیم ....ولی باید جور کنم هرجورشده ... داروهاش همه خارجیه؟ مگه تحریما از 15 مرداد قطعی ن ...

عزیزم کاش از کسی قرض بگیری یا طلا اگه داری بفروشی. من اگه بودمیکی از اینجور راه ها رو انتخاب می کردم

سلام بچه ها روزتون به خیر وقت نکردم پیامای این دو روز رو بخونم من امروز نوبت سونو انومالی داشتم ...

خواهر منم سونو رفت بهش گفتن اب دور جنینش زیاد هیچیم نشد نگران نباش الان عشق خاله 5ماهشه ماشاللع

عزیزم ان شا الله نی نیت سالمه نگران نباش اون روز یه خانمی رو دیدم باورت نمیشه میگفت از سه ماهگی تا هشت ماهگی هر روز یه جور ب بنده خدا استرس میدادن و ازمایشهای مختلف و...و میگفتن بچه مشکل داره وخدا رو شکر بچه اش سالم بود و شش ماهه بود توی بغلش

دعا کن عزززیزم راستی انشاءالله بتاتم خوب بالا میره  

چشم عزیزم. ان شا الله که اصلا تحریم دارویی اتفاق نیفته و مشکلی پیش نیاد. چون دوستان آی وی افی و میکرویی هم یکی دو تا نیستن متاسفانه. خدا هیچکس رو نا امید نکنه. ان شا الله گشایشی بشه و برای همه خوب رقم بخوره. و ان شا الله مشکل مالی شما هم حل بشه عزیزم.

ان شا الله. برام دعا کن دوستم.

مر مر جون شما بودی که به دریا دل جون گفتی دلت براش روشنه؟

مرمر رو نميدونم ولي من بهش گفتم كه دلم به مثبت شدنش روشن بود... راستش رو بخواي امروز صبحم با دلم مشورت كردم گفت شما هم مثبت ميشي 😉🤗😊

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مرمر رو نميدونم ولي من بهش گفتم كه دلم به مثبت شدنش روشن بود... راستش رو بخواي امروز صبحم با دلم مشو ...

فدای دلت بشم مثبت شد اما مثبت کوچولو. حالایه رویی برام بزن پیش دلت🤗که دعا کنه شنبه بتام خیلی بالا بره😘

فدای دلت بشم مثبت شد اما مثبت کوچولو. حالایه رویی برام بزن پیش دلت🤗که دعا کنه شنبه بتام خیلی ب ...

چشم عزيزم حتما انشالله كه دلت شاد ميشهههههههههههههه🤗❤️