2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام خانمی  من یک بار انتقال دادم ناموفق بود نظر دکترم این بود که عجله نکنم و احتمالا دو ماه و ...

عزیزم تغذیه قانون مشخصی نداره.....

تنها قانوش اینه تغذیه هر کسی باید طبق طبع و شرایطش باید باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان من دیروز پانکچر شدم😀  صبح اول رفتیم آزمایشگاه ، با کلی نذر و نیاز ، مسئول ...

عزیزم به سلامتی ایشالله با بتای تپلت تمام خستگی راه از تنت در میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزممممم ...تشکر زیاد از دلت ک برای من روشن شده بود😍😁

قربونت ( از طرف دلم) 😊❤️

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام به همه بچه ها امپول ها میکرومم پیدا کردم  انا جون دکتر فقط بهم ا اس ا و امپول بی 12و قرص ...

عزیزم هپارینت از روز انتقالت شروع میشه نگران نباش.....

عزیزم برا پروژسترون والا دکتر به من گفت بلافاصله گرمش نکنین.....

حتی لاله جون طبق تجربش روز اول سردش میکنه از فرداش گرم.....

تزریق پروژسترون باید خیلی آروم و با سرنگ مخصوص تزریق عمیق عضلانی باشه......

به این تزریق عمیق دقت کن حتما!!!!!

يه سوال  آزمايش هاي تكميلي و كاريوتايپ نياز هست ناشتا باشم يا ن ؟؟  بعد آزمايشگاه نيلو ب ...

ناشتايي لازم نيست ولي داروهايي كه مصرف كردي اخيرا ميتونه تاثيرگذار باشه البته خودشون ميپرسن ازت همه رو... در مورد آزمايشگاه هم من نيلو رفتم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلااام.خانوما چند روز قبل از پانکچر نباید نزدیکی داشت؟؟

عزیزم دو سه روز قبل باید نزدیکی داشته باشین یا به هر حال تخلیه اسپرم اتفاق بیفته که برا روز پانکچر شرایط نمونه گیری مساعد باشه.....

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

بهار جون مامان بهار نازنین اگه بدونی چه بالی در آوردم؟؟

همه خستگی این چند مدت از تنم در رفت......

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

گوارای وجودتون.....

ممنونم عزیزم انشالله فردا شما هم خوش خبری..الان همسرم زنگ زد و گفت بتا ۱۵۰۳...نه بیبی چک نزاشتم

مامان بهار جون به آرزوم رسیدم......

قراره قلهای نانازیت بالکنتو تارو مار کننننننننننن.....

خخخخخخخخخ.....

دلم خنک شد!!!!!!!

منم نمیدونم .آی وی آی جی چیه؟میشه توضیح بدین؟

عزیرم سرم آی وی آی جی برا کسایی که نقص ایمنی دارن تجویز میشه منم تا ۶ ماه بارداریم داشتم.....

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

واییییییی خداروشکر خداروشکر عزیزم 

همش تو فکرت بودم خیلی خوشحال شدم انشالله سالم و سلامت بیان بغلت 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
به سلامتی. بلاست یعنی چی؟

عزیرم وقتی اسپرم وارد تخمک میشه لقاح اتفاق میفته.....

بعد باید پوسته تخمک شکافته بشه و جنین به مرحله بلاست برسه و آماده لانه گزینی بشه.....