2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا شامل حال من شد و همچنین دعای شما دوستان مهربونم آزمایش من مثبت شد...امیدوارم ک فردا خانمهایی ک آزمایش دارن مثبت بشن و دل همه ما شاد بشه و با هم جشن بگیریم من از ته دلم موقعی خوشحالیم دو چندان میشه ک شما خانمها نتیجه مثبت بگیرید و مادر بشیم همه با هم🙏😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

وای خدا تبریک میگم انشالله به سلامتی بغل بگیری

برای ما هم دعا کنید

بتا چند بود؟؟

علائمی هم داشتی؟؟

بی بی چک گذاشته بودی؟؟

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

ای جانم مبارکه خانمی خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله نی نی تو 9 ماه دیگه بغل میگیری

هزاران بار تبریک  

وای خدا تبریک میگم انشالله به سلامتی بغل بگیری برای ما هم دعا کنید بتا چند بود؟؟ علائمی هم داشتی؟ ...

ممنونم عزیزم انشالله فردا شما هم خوش خبری..الان همسرم زنگ زد و گفت بتا ۱۵۰۳...نه بیبی چک نزاشتم

ممنونم عزیزم انشالله فردا شما هم خوش خبری..الان همسرم زنگ زد و گفت بتا ۱۵۰۳...نه بیبی چک نزاشتم

ای جانم احتمالا دوقلویه خانمی مبارکه

این دفعه نسبت به دفعه های گذشته کار خاصی انجام دادی عزیزم

یعنی چیز خاصی خوردی یا جور دیگه ای استراحت کردی؟