2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چند روز قبل از انتقال کلرولین ب چای پردنیزولون استفاده کردی ؟ چند روز قبل از انتقال سرم تزریق کرد ...

کلروکین از ابتدای سیکلم تا روز انتقالم و بعد ب مدت یک هفته قطع و دوباره شروع...سرم هم ده روز قبل از انتقال

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشاالله بارداری راحت و شیرینی رو داشته باشی نی نی های گلت صحیح و سالم بیان بغلت

کلروکین از ابتدای سیکلم تا روز انتقالم و بعد ب مدت یک هفته قطع و دوباره شروع...سرم هم ده روز قبل از ...

شما فریز انتقال دادین ؟ یعنی از ابتدای سیکل کلروکین تا انتقال روزی چند تا داشتین و چند روز ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیلی خوشحال شدم عزیزم.انشاالله بارداری راحت و شیرینی رو داشته باشی نی نی های گلت صحیح و سالم بیان بغ ...

ممنونم دوست عزیز ایشالا شما هم باقی مراحل ب خوبی بگذرونی...نی نی هااااااای گلت خوب اومدی😍😍

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

وای وای ای خدا شکرت مامان بهار تبریک میگم مبارکه چه ذوقی دارم من انگار خودم مادر شدم ای خدا شکرت   

خدایا شکرت😙