2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
هر چی خدا بخواد راضیم ب رضای او....ایندفعه هیسترو و خراش داشتم تزریق رحمی داشتم سرم ای وی ای جی و کل ...

از چند روز قبل از انتقال کلرولین ب چای پردنیزولون استفاده کردی ؟ چند روز قبل از انتقال سرم تزریق کردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه دوستان من دیروز پانکچر شدم😀  صبح اول رفتیم آزمایشگاه ، با کلی نذر و نیاز ، مسئول ...

برا مشکل ایمنیتون ک سرم تزریق کردین قبلش قرص پردنیزولون هم خوردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شایدم برا درمان چسبندگیاته..... پیگیری کنی شاید عیار دستت بیاد.....

آنا جونم برا میکرو باید سایز فولیکول چند باشه حتما جنین تشکیل میشه ؟ کلا چ سایزی باشه ؟ سایز فولی ۱۳ تا ۱۴ هم خوبه ؟

منم نمیدونم .آی وی آی جی چیه؟میشه توضیح بدین؟

آی وی آی جی، داروییه که به شکل سرم و برحسب وزن تزریق میشه

جلوی لخته شدن خون رو میگیره  من چون ژن غلظت خون رو داشتم حتما باید این دارو رو میگرفتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم متاسفم اما خوشحالم که راحت کنار اومدین امیدوارم در بهترین که نزدیک هم باشه مادر بشین عزیزم ...

لاله جونم برا میکرو باید سایز فولیا چند باشه ک جنین تشکیل بشه ؟ کلا سایز فولی زیر ۱۵ هم خوبه ؟؟

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

وای چقد خوشحال میشم وقتی اینجور پست ها رو میبینم.مبارک باششه عزیزم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
برا مشکل ایمنیتون ک سرم تزریق کردین قبلش قرص پردنیزولون هم خوردین ؟

نه من تا حالا این دارو رو نخوردم

سرم فکر کنم بیشتر واسه مشکل انعقادی باشه تا ایمنی، البته اگه اشتباه نکنم( مطمئن نیستم)

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

دریادل جان تبریک میگم

انشالله از حالا به بعد همه آزمایشها عالی باشند و ۹ ماه بارداری راحت و بی دردسر در پیش داشته باشی

شما بعد انتقال کار خاصی انجام دادی؟ از بخور نخور تا تحرک و …

نه من تا حالا این دارو رو نخوردم سرم فکر کنم بیشتر واسه مشکل انعقادی باشه تا ایمنی، البته اگه اشتبا ...

ن عزیزم سرم برا ایمنیه

نه من تا حالا این دارو رو نخوردم سرم فکر کنم بیشتر واسه مشکل انعقادی باشه تا ایمنی، البته اگه اشتبا ...

خوب آزمایشات ایمنی و انعقادی رو میتونی بفرسی تا اینکه تو ایمنی مشکلی داری یا ن ؟

مطمئنی ابسه اس؟ محل تورم داغه؟ تو ران هم میشه تزریق کرد اما خب ادم فلج میشه من یه بار تزریق کردم تا ...

بله عزیزم محل آبسه داغ و دردناک بود .دیروز جراح با سرنگ آسپیره کرد برای کشت و دید مستقیم فرستاد آزمایشگاه .تا الان که میکروبی رشد نکرده ولی هنوز زوده.باید منتظر موند.تو دید مستقیم هم میکروبی دیده نشده فقط سلولهای التهابی تو ترشحات دیده شده.

خودم هم از قطع آمپول میترسم.شما چطوری تدریجی قطع کردی؟

ن عزیزم سرم برا ایمنیه

نمیدونم والا قاطی کردم دیگه

در هر حال من اون قرصی که گفتید نخوردم

فقط دیروز سرم زدم

از امروز هم باید آمپول دور ناف بزنم