2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من مشکل اصلی سقط دارم سقط شیمیایی مورفولوژی همسرم تو ابن سینا داده یک درصد نمیدونم ممکنه دکترم میکرو ...

عزیزم مورفوی ما بین صفر و یک بود.....

شکر خدا هم با میکرو مامان شدم هم الان معجزه خدا شامل حالم شده طبیعی باردار شدم.....

عزیزم خیلی از دوستان با مورفوی یک مامان شدن.....

فقط حتما بگو همسرت تست دی اف آی رو ابن سینا انجام بده اگه اون خوب باشه شانس جواب گرفتن بالاتره.....

اگه خوب نبود باید پایین بیاد وگرنه حواب گرفتن خیلی احتمالش کم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید کمی نگران شدم.. ●من بعد از پایان بسته اول ...

عزیزم احتمال داره از ورزشم باشه.....

منم یادمه بعد پیلاتس حجم خونریزیام یه کم بیشتر شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من بی بی چک رو نیم ساعت پیش گذاشتم و متاسفانه منفی شد  روز 13 بودم دیگه جنین ندارم سوم ...

عزیزم نمیدونم چی بگم پست شمارو ک دیدم غصه دار شدم ولی از ته قلبم از خدا میخوام ک بیبی چک شما و abcd خواسته با شما شوخی کرده باشه و انشالله ۵ شنبه خدا حسابی دلتون شاد کنه

آنا جون و لاله جون.یه سوال داشتم متاسفانه محل تزریق پروژسترون من آبسه شده.امروز رفتم پیش دکترم ،گفت ...

عزیزم مگه کمپرس گرم نمیکردی بعدش؟...من خودم با آمپول خیلی راحترم تا شیاف ب خاطر همین هر روز دو ساعت بعد تزریق روش کمپرس میزارم فعلا ک مشکل خاصی برام ایجاد نکرده...شیاف هم معمولا اصولش همون هر ۸ ساعته

البته کلاسa هم صفره اما شهرستان ازمایش داده مورفولوژی عالی بود. نمیدونم کدوم دکتر ارولوژیست ببرم که ...

عزیزم همسرت حتما باید بحث خنکی رو رعایت کنه......

لباس زیر تنگ نپوشه.....

شلوار لی و تنگ نپوشه.....

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوع.....

شبها حتما کیسه یخ از رو لباس زیر رو ب ی ض ه ها بذاره.....

میوه و سبزیجات و سالاد زیاد بخوره.....

طبعشو شناسایی کنه طبق طبعش رژیم غذاییشو تنظیم کنه یعنی اگه طبعش گرمه زیادی گرمی نخوره.....

سیگار و الکل و قلیون و..... ممنوع....

دکترم والا همسر من زیر نظر امیر جنتی بود.....

مشکل انعقادی و ایمنی دارم دکترمم یه ماه نیست نظرش بده خیلی استرس دارم ازمایش dfi که همون ابن سینا دا ...

آهان پس دی اف آی زاده.....

خوب ایمنی و انعقادیتم همون ابن سینا با توکلی و.... یه بررسی کنن.....

عزیزم مگه کمپرس گرم نمیکردی بعدش؟...من خودم با آمپول خیلی راحترم تا شیاف ب خاطر همین هر روز دو ساعت ...

نه عزیزم کمپرس نمیکردم و مشکل چندانی نداشتم.الان محل تزریق عفونت کرده در واقع.آبسه عفونی تشکیل شده

سلام لاله جون و آناجون یه سوال. من چند وقته که اطراف هاله سینه ام قرمز شده و داغ داغ است. ولی درد آ ...

عزیزم رده بی که بد نیست.....

من میدونی چند تا سفازولین تزریق کردم؟؟؟

خانمها یه سئوال دارم ما که از دوم دورمون داریم دارو میخورم تا موقعی که داروهامون قطع نکنیم پریود نمی ...

نه اصلا ربطی ب دارو نداره من انتقال اولم بعد از ۵ روز پریود شدم انتقال دومم روز ۱۵ خونریزی کردم حتی با وجود اینکه داروهامو داشتم ادامه میدادم

یعنی از خوردن آب زیاد میشه؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم منظورم اینه آب زیاد بخوری که بهتر بشی....

البته اگه گز گز مال غلظت خون باشه....