2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

سلام لاله جون و آناجون یه سوال.

من چند وقته که اطراف هاله سینه ام قرمز شده و داغ داغ است. ولی درد آنچنانی نداره. رفتم دکتر کپسولcloxacillin 500 میلی بهم داد هر 6 ساعت. اما الان یه سرچی کردم دیدم نوشته باردارها نخورند بهتره.رده دارو را Bزده بود. 

حالا من میترسم بخورم.نکنه ضرر داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تقریبا اکثریتمون این مشکلو داریم.....

دوستان کسی هست اینجا در حال طی کردن مراحل آخر میکرو باشه؟

من دارم فوستیمون میزنم.صبح هام سینافکت.

کار خاصینباید انجام بدم؟ همسرمم همون تقویتی هایی که اول میخوره باید بخوره فقط؟

آخه اصلا توی این پروسه کاری به کارش ندارن.

همه چی داره روی من اجرا میشه.میگم نکنه اونم باید کار خاصی بکنه ولی نگفتن بهش.

در ضمن ابن سینا میریم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خوبی ؟ تازه از مطب دکتر اومدم گفتش ک برا مشکل انعقادی چون دوتا جهش داری باید سلکسان با دوز بالا برات تجویز بشه و مشکل ایمنی گفتش ک زیاد حاد نیست و ب سرم نیاز نداری ولی من خواهشش کردم و گفتش ک اگه میخوای برات تجویز میکنم و برا عفونی هم گفتش ک مشکلی نیست و مثبت برا این شده ک قبلا اون عفونی ها گرفتم و مشکلی نیست . گفتم ک برا همسرم dfi بده گفتش ک نمیخواد چون قبلا بهش مال اسپرم کروماتین دادم و مشکلی نداشته دیگه نمیخواد و خودمون موقع میکرو بررسی میکنیم و مشکلی نیست چون کروماتین درست بودش . و گفتم ک برام پردنیزولون و آسپرین و بقیه ویتامینا بده ک مصرف کنم قبل بارداری و میکرو گفتش ک ن شما این ماه بیاین ب میکرو و بعد براتون تخمک کشی انجام نمیدم و جنین فریز میکنم و شما پردنیزولون و آسپرین تا دو ماه بخورین بعد براتون انتقال میدم . نظر شما چیه ک دکتر گفتش الان پردنیزولون و آسپرین نخورین و جنین فریز میکنیم و شما استفاده کنین بعد انتقال میدیم .آنا جون و لاله نظرتون رو میخوام.

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دوستاي  عزيزم ممنون از همه راهنمايي هاتون❤️

آزمايش من منفي شد☹️

بار دومم بود .

انتقالم فرش بود.

فريز هم دارم.

من از روز٥ انتقالم لكه بيني شروع شد وروز ده و يازده به خونريزي رسيد.

سعي كردم بيشتر تو حالت خوابيده باشم ودوز دارومو زياد كردن ولي تاثير نداشت.

علائم هم درد لگن و تير كشيدن ران و درد خفيف گهگاهي زير دلم داشتم و بعضي روزا سردرد داشتم.

اينبار زياد ناراحت نشدم چون خيلي دعا كردم كه خدايا هرچي خودت صلاح ميدوني ولي پذيرش اين قضيه رو هم بهم بده🙂

فعلا كه با اين وضعيت مملكت خودمون هم معلوم نيست آيندمون چي بشه!!

توكل به خدا

🌺🌺🌺🌺🌺

لاله جون و آنای عزیز نظر شما چیه لطفا بیاین بگین ک چی بکنم ب نظر شما خودم بیام پردنیزولون و آسپرین و ویتامین ب شش بخورم بهتر نیستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اگه درست يادم باشه گفتيد كه ٥ تا تخمك داشتيد، خب به همه اسپرم تزريق شده، گاهي اوقات پيش مياد كه ...

دقیقا

اون ها مثل خودم‌تنبل بودن

ولی واقعا هیچ کسی اطلاع نداره تاکی امکان رشد دارن؟؟

عزیرم بله دیدم جهش رو داری..... احتمالا چند ماه ب۶ و ب۱۲ یا بکمپلکس و فولیک ۵ بگیری بعد وارد سیکل ب ...

عزیزم منتظر جوابتم بیصبرانه

عزیز ببری رستمی که میگه قبلا برات نوشتم !! بدون نسخه باید از جایی که میخواین انجام بدین بپرسین

عزیزم پیش دکترم عصری رفتم و بهم گفتش ک چیکار بکنم شما نظرتونو بگین منتظرتم

اره زیاد می خورم البته فکر میکنم به اندازه میخورم

عزیزم کم کم دو سه لیتر بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com