2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دوستاي  عزيزم ممنون از همه راهنمايي هاتون❤️ آزمايش من منفي شد☹️ بار دومم بود . انتقالم فرش ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی خداروشکر ک روحیه خوبی داری آفرین شک نکن خدا غیر منتظره دلتو شاد میکنه

خانمها یه سئوال دارم ما که از دوم دورمون داریم دارو میخورم تا موقعی که داروهامون قطع نکنیم پریود نمی ...

عزیزم معمولا اینطوریه....

اما خوب بعضیا با وجود دارو هم پریود شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس دی اف آی زاده..... خوب ایمنی و انعقادیتم همون ابن سینا با توکلی و.... یه بررسی کنن.....

زیر نظر دکتر رزاقی هستم خودشون dfi دادن فقط من اقدام اول باردار میشم البته دوبار داشتم که شیمیایی بود خیلی ها میگن نطفه ضعیفه که اسپرم مورفولوژی پایینه میگن میکرو باید بکنی تا اسپرم با مورفو خوب انتخاب بشه دکترم نیست فعلا برم نظرشو بپرسم. چرا ابن سینا اینقد رنجاش پایینه ماشهر خودمون دادیم مورفو همسرم ۳۳ درصد بود که بالای ۲۲ درصد باید باشه

سلام عزیزم حالت خوبه من دیر به دیر میام سایت لکه بینیت قط شد الان چند هفته ای 

سلام عزیزم ؟‌ خوبی ؟ آخرای ماه سوم قط شد دیگه لکه بینی ،،، الان خداروشکر هفته ۱۹ هستم ،،، ممنونکه پیگیر بودی ، ایشالا به سلامتی فرشته کوچولومونو بغل بگیری 

الان هم جفتم پایینه ، مارژینال هستش و سرویکسم انگار کوتاهه و همچنان استراحت هستم و توو خونه ،

عزیزم معمولا اینطوریه.... اما خوب بعضیا با وجود دارو هم پریود شدن.....

آنا جون جوابمو بده لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام عزیزان من ی اطلاعاتی بدم از خودم که خیلی سهل انگار شدم برا گزارش حال دادن اینجا . روز دوم پریود رفتم دکتر بهم گونال اف پنی داد 900که هر روز 150واحد دور ناف تزریق

کنم.4روز تزریق کردم و روز هفتم سیکل رفتم سونوی دوم 12تا فولیکول داشتم تخمدان سمت چپ 10/10/10/10 و 2تا زیر 10 بود تخمدان سمت راست 10/10/10/10/11 و یکدونه زیر 10 بود گفت اندومتر نازک.گفت برا روز 7 عالیه حالا واقعا نمیدونم 12تا فولی کجاش عالیه البته دفعه پیش من 4تا فولیکول داشتم کلا.من نمیفهمم با این ذخیره تخمدان بالا که 5هستش چرا فولیکولام اینقدر کمه.بهرحال باز گونال اف داد روزی 150واحد.فردا روز 9 سیکلم و باید مجددا برم سونو.به نظرتون وضعیت چطوره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان کسی هست اینجا در حال طی کردن مراحل آخر میکرو باشه؟ من دارم فوستیمون میزنم.صبح هام سینافکت. ...

عزیزم فقط آب زیاد بخور.....

تغذیتون طبق طبعتون باشه.....

همسرت کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبی ؟ تازه از مطب دکتر اومدم گفتش ک برا مشکل انعقادی چون دوتا جهش داری باید سلکسان با دوز بالا ...

به نظر روال کار خوب میاد.....

ایشالله کلی جنین فریز عالی داشته باشی.....