2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
رگلاژ چیه؟؟

عزیزم منظورم این بود یعنی شوخی کردم......

دیدی یه دستگاه رو رگلاژ (تنظیم) میکنن.....

مزاح کردم عزیزم.....

ببین حتی بعضیا که جلوگیری میکنن بعد یه مدت که میخوان اقدام طبیعی کنن یه تغییراتی تو سیکلشون ایجاد میشه.....

منظورم این بود نمیتونم بگم طب سوزنی برات بد بوده.....

نه میتونم بگم بد بوده نه میتونم بگم خوب بوده.....

اگه پیش دکتری که سوادشو داره انجام دادی فکر نکنم جای نگرانی باشه.....

گفتم شاید بدنت داره یه رفرشی میشه و خودشو تنظیم میکنه.....

پیش کی برا طب سوزنی رفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من پریود نمیشم. خیلی حالم گرفته. میخواستم دوباره اینماه برم که سیکل ای وی اف رو شروع کنم. نم ...

عزیرم خوب طبیعیه هورمونات به هم بریزن.....

نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد یه سئوالی من شبها موقع خواب و صبحها دست و پام گزگز می کنه فکر کنم این هم تاثیر داروهاست, درسته؟؟ ...

عزیزم آب زیاد میخوری؟

خانما من بی بی چک رو نیم ساعت پیش گذاشتم و متاسفانه منفی شد  روز 13 بودم دیگه جنین ندارم سوم ...

عزیزم بهتر بود نمیذاشتی حالا که گذاشتی برو آزم بده اگه لااقل عددش مشکوک بود امیدوار بشی....

سلام آنا جون ولاله جون آزمایش dflهرجا  پرسیدم حتی یزد انجام نمی دهند  تهران  کجا انجا ...

عزیزم والا ما تهران نیلو انجام دادیم و فکر کنم باید متخصص زنان بنویسه.....

بازم برا اطمینان زنگ بزن از نیلو بپرس!!!!!

آنا جون و لاله جون.یه سوال داشتم متاسفانه محل تزریق پروژسترون من آبسه شده.امروز رفتم پیش دکترم ،گفت ...

عزیزم خوب چرا چهار تا شیاف نگفت؟

شما سه تارو بذار اگه نیاز بود بیشترش میکنه.....

چی بگم والا دیگه خسته شدم  از اول هفته با آژانس میام سرکار که یه وقت مترو اذیت نشم شوهرم طفلی ...

عزیزم میفهمت اما باور کن این سختیام تموم میشن.....

ببخشید کسی اینجا همسرش مشکل مورفولوژی داره؟

عزیزم تقریبا اکثریتمون این مشکلو داریم.....

سلام به همگی

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید کمی نگران شدم..

●من بعد از پایان بسته اول قرص ویزان با وجود پریود بسته دوم رو شروع کردم اما الان 8 روزه که پریودم و هنوز پاک نشدم...یعنی چه مشکلی پیش اومده وای که جرئت ندارم زنگ بزنم از منشی بپرسم..مثلا خواستم یه مدت پریود نشم تازه بیشتر از دفعه های قبل هست

البته چند روزی هست که پیلاتس رو دوباره شروع کردم میگم نکنه بخاطره حرکات سنگین ورزشی باشه..نمیدونم..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من مشکل اصلی سقط دارم سقط شیمیایی مورفولوژی همسرم تو ابن سینا داده یک درصد نمیدونم ممکنه دکترم میکرو ...

البته کلاسa هم صفره اما شهرستان ازمایش داده مورفولوژی عالی بود. نمیدونم کدوم دکتر ارولوژیست ببرم که بهترین راهو بگه از دوستان خواهش میکنم تهران دکتر ارولوژی خوب واسه مورفولوژی میشناسه معرفی کنه درضمن من مشکل نازایی ندارم بتام میره بالا و افت میکنه توهر اقدامی که داشتم اینطور بود ممکنه میکرو جواب بده؟