2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست

لاله و آنای عزیز می خواستم یه مشورتی بگیرم :

من خودم هیچ مشکلی ندارم و آزمایش شوهرم تو مرکز ابن سینا بعد از کلی دارو و پیشرفت اینطوری شده :

تعداد ۳۰ میلیون

مورفو ۲

تحرک آ ۰

تحرک بی ۲۵

تحرک سی ۲۵

۱ ساله منتظرم البته دو سه ماهه به این حد رسیده ازمایشش و قبلا بدتر بود .

دکتر نصر رفتم گفت ۳ ماه بدون دارو و ۳ ماه با فمارا اقدام کنید بعد بیاید آی وی اف .

می خواستم ببینم به نظر شما وقتو تلف نکنم و زودتر برم آی وی اف بهتر نیست ؟

شما بودید چیکار می کردید ؟ خسته شدم واقعا . ۳۰ سالم هم هست .

انا جون ببخش عزیزم زیاد سوال میپرسم میگم من دردام زیاد نیست ولی ب۶ دکتر گفتم کمر درد دارم گفت ۱۲ ساع ...

عزیزم مال منم زیاد نیست گاها هست تو بخور به ریسکش نمیارزه.....

نگران نباش ضرر نداره....

از زایمان زودرس که بدتر نیست.....

چون این انقباضا و دردا با کم شروع میشن و مراقب نباشیم زیاد میشن خدای نکرده کار دستمون میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون ببخش عزیزم زیاد سوال میپرسم میگم من دردام زیاد نیست ولی ب۶ دکتر گفتم کمر درد دارم گفت ۱۲ ساع ...

عزیزم من پرولوتون رو تا ۳۲ هفته داشتم.....

اگه دردات زیاد بشن ایزوپرین تا سه تام جا داره من سری قبل بیشتر سه تا داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیرم خوب بود آز دادم این ماه دیگه نرفتم پیش دکترم گفتم خودم چند ماه اقدام کنم و پیش دکتر گیاهی ببی ...

چرا که نه....

تو این مدتم به خودت برس.....

باشگاهم برو.....

پیلاتس عالیه.....

عزیزم شنیدم قرمز یا ملتهب شدنو که با کمپرس سرد خوب شده اما تا این حدشو نمیدونم شاید بد زدن؟ یا حساس ...

ممنون عزیزم😍

آنا جان جواب ازمایش  ژنتیک ما اومد 

دو تا از ژن های همسرم مشکل داشت و دلیل سقط مشخص شد 😔

دکتر بهم گفت حتما باید پی جی دی کنید شما اطلاعاتی در این زمینه دارید 

من بیشتر میخوام بدونم کسی بوده که نتیجه گرفته باشه

نظرتون در مورد دکتر برجیس چیه🤔

سلام به همه دوستان

من هفته دیگه باید برم داروهای آی وی اف رو بگیرم

ولی تو قلبم خیلی ترس دادم

درمورد آی وی اف کلی تحقیق کردم ولی بازم هیچی بلد نیستم

کلا نا امیدم

میرسم جنین خوب برام تشکیل نشه و ....

فکرای بد تو سرم میچرخه

به هیچ کس نگفتم میخوام آی وی اف کنم

تمام وجودم شده ترس  

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
چشم ان شالله توکل بخدا و یه سوال دیگه انا جون زرده تخم مرغ ها اسراف میشه اونا رو هم میخورم طوری نیس ...

نه بابا چی چی زرده هارم میخورم؟؟

دیگه نخور.....

عزیزم زرده کلسترول رو بالا میبره.....

زرده نهایت هفته ای دو سه تا بیشتر نمیتونی بخوری.....

هفته ای نه روزی ها!!!!!!

پس فقط سفیده بخور عزیزم زرده هر از گاهی اونم نهایت هفته ای دو سه تا.....

لاله و آنای عزیز می خواستم یه مشورتی بگیرم : من خودم هیچ مشکلی ندارم و آزمایش شوهرم تو مرکز ابن سین ...

عزیزم خوب خودت از کجا میدونی قطعا مشکلی نداری؟

تستهای تکمیلی ایمنی انعقادی کاریوتایپ و دی اف آی رو انجام دادین؟

ذخیرت چنده؟

باید بدونی آیا ذخیرت بهت فرصت تاخیر درمانو میده یا نه.....

عزیزم خوب خودت از کجا میدونی قطعا مشکلی نداری؟ تستهای تکمیلی ایمنی انعقادی کاریوتایپ و دی اف آی رو ...

بله عزیزم  هر آزمایشی بوده دادم پیش طرازی ایمنی و انعقادی رو هم دادم حتی . عکس رنگی و سونوی سه بعدی دادم . ذخیره م هم ۲ و نیم .

مشکل از همسرمه متاسفانه .

خیلی دودلم که صبر کنم یا برم آی وی اف .

سلام آنا جون من چند روز پیش آزمایش دادم متاسفانه منفی شد .حالا میخوام دوباره شروع کنم چون جنین ندارم موندم پیش کی برم چون شناختی از هیچ کدوم ندارم .رزاقی .آل یاسین ‌آقا حسینی از طرفی میگم برم ابن سینا نمیدونم ...‌‌‌

ممنون عزیزم😍 آنا جان جواب ازمایش  ژنتیک ما اومد  دو تا از ژن های همسرم مشکل داشت و دلیل ...

عزیزم در مورد تستهای ژمتیک اطلاعاتی ندارم اما خوب با تعیین سلامت جنین میشه جنین سالم رو انتخاب کرد و انتقال داد.....

سلام به همه دوستان من هفته دیگه باید برم داروهای آی وی اف رو بگیرم ولی تو قلبم خیلی ترس دادم درمو ...

عزیرم خوش اومدی.....

ترس چی؟

دیگه داری مامان میشی.....

به چیزای خوب فکر کن که اتفاقای خوب برات پیش بیان.....

بله عزیزم  هر آزمایشی بوده دادم پیش طرازی ایمنی و انعقادی رو هم دادم حتی . عکس رنگی و سونوی سه ...

عزیزم همسرت دی اف آی داده؟

چون اگه شرایطش خوب نیست دی اف آی خیلی مهمه حتما انجام بده.....

سلام آنا جون من چند روز پیش آزمایش دادم متاسفانه منفی شد .حالا میخوام دوباره شروع کنم چون جنین ندارم ...

عزیزم خوب رزا قی دکتر خوبیه.....

در مورد بقیه خیلی اطلاعات ندارم.....

عزیزم عجله نکن بدون بررسی کاری نکن.....