2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
خانومي منم اين سري كه بعد پانكچر انتقال fresh داشتم به دكتر گفتم بهم استراديول نميدين گفت لازم نيست ...

دقیقا دکتر منم همینو گفت مرسی خواهری خیالم راحت شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتي، انشالله كه اين دفعه همه چيز خوب پيش ميره و هموني ميشه كه دلت ميخواد💜

انشالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون انشالله جنینای تپل واست درست میشه و با اولین انتقال مامانی

الهی آمین

خوووبي عزيزم ؟؟؟ من تازه به اميد خدا وارد ٢٢ شدم، ٨ كيلو اضافه كردم تقريبا ولي قند و فشارم معمولا خو ...

من تازه به امید خدا شدم ۲۹ هفته من سه ماه اول خیلی ضعف میکردم زیاد پرخوری کردم همون موقع ۶.۷ کیلو اضافه کردم که خیلی بد بود و تا ۶ ماهگی بازم ۵ کیلو اضافه کردم  الان که وقت وزن گیری جنین هست به زور ۵۰۰ گرم تو دو سه هفته وزن میگیرم   کلا تا الان ۱۵ کیلو اضافه کردم . فشارم خوب بوده فقط دو بار ۱۳ بود قند هم که ازمایش دادم یه کم بالا بود تکرارش کردم فردا جوابش میاد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داشت جابمو بده. فرتیل اید فور من میخوام، خیلی از داروخونه ها رو گشتم، ندارن ...

لی لا جان تماس بگیر با داروخانه جمالزاده اونجا سفارش پستی هم دارن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی عزیزم. مکمل آقایون هست. زنگ زدم اطلاعات دارویی، بهم گفت ما لیست ویتامین ها و مکمل هارو نداریم، ...

داروخانه جمالزاده مرکزی هست لی لا جون و هر دارویی دارن، من پروفرتیل هم که هیچ کجا پیدا نمیشد رو اونجا گرفتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من از اولین ویزیت که ۶ هفته و ۵ روز بوده تا ۲۱ هفته ۴ گیلو اضافه کردم..... مکملامم فمیبیون ۲ ...

من یه دوره کم کردم و دوباره اضافه کردم
تا ده هفته زیاد شدم بعد کم شدم از 14 هفته دوباره زیاد شدم
برای همینه گیج شدم کلا نمیدونم کدوم رو حساب کنم

چرا مكمل نداري لاله جان ؟ پريناتال كه همه استفاده ميكنن، از هفته ١٦ ديگه مصرف ميكنن اونو نداد بهتون ...

ممنون عزیزم
از اول مکمل داشتم ، فمیبیون میخوردم
که مال 3 ماهه اول بود
از ماه 4 دیگه اونو که نباید میخوردم خودمم چیزی نگرفتم
بیشتر به خاطر معده ام
دکتر گفت همون فمیبیون خوبه اما من به خاطر معده ام نگرفتم راستش

روغن زيتون و نارگيل چون طبيعي و سنگين هستن خيييلي دير جذب ميشن و به لباس و اينا ميخوره بو ميگيره، ول ...

ممنون
نمیدونستم باید ماساژ هم بدم فک کردم میمالیم و تمام

من اینجا خیلی گشتم، پیدا نکردم، حالا فردا چندتا داروخونه دیگه میرم ببینم شاید پیدا کردم

لیلا جون من برای علی گرفته بودم یه بسته اش مونده
یعنی چند تا دونه بیشتر نخورد ازش
اگه پیدا نکردی بگو فعلا برات بفرستم تا بتونی تهیه کنی

من تازه به امید خدا شدم ۲۹ هفته من سه ماه اول خیلی ضعف میکردم زیاد پرخوری کردم همون موقع ۶.۷ کیلو اض ...

منم چون از اول تهوع نداشتم و خوب غذا خوردم وزنم رفت بالا، ضمنا من هيييچ وقت توي روز چند وعده نميخوردم ديگه اينجوري شد... ان شاءالله همه چي خوب پيش ميره واست جواب آزمايش فردا هم عاليه

ممنون عزیزم از اول مکمل داشتم ، فمیبیون میخوردم که مال 3 ماهه اول بود از ماه 4 دیگه اونو که نباید ...

منم سه ماه اول فميبيون ميخوردم بعد پريناتال شد.. اذيت نميكنه ولي روزايي كه ميخورم تا شب همششش ضعف ميكنم ، وقتي دكتر به خاطر وزن بالا قطعش ميكنه يعني وجودش الزااامي هم نيست و شما نخوري هم طوري نيست، ولي بازم بپرس اگه بهتره واستون امتحانش كني

سلام بچه ها نشاسته بعد انتقال چه نشاسته ایی هستش؟؟؟آخه نشاسته زیاد داریم

❀﹏❀❀✨❀❀﹏❀   ربَّنا و لا تُحَمِّلْنَا مَا لا طاقَةَ لنا به پروردگارا! آنچه طاقت تحمل  آن را نداريم، بر ما مقرر مدار ...