2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
عزیزم دی اف ای تست ژنتیک نیست، روی اسپرم انجام میشه اسپرم هایی که به سرعت دی ان ای شون میشکنه رو مش ...

سلام 

در مورد دي اف اي  اسپرم متوجه شدم پس با يه آزمايش مشخص ميشه 

برا زن داداشم هم ديروز فهميدم پرولاكتينش بالاست و دارو مصرف ميكنه شايد يكي از دليل سقطش هم اين باشه مشكل انعقادي هم داره 

حالا توضيحات شما رو براش گفتم  

در مورد هيسترو هم قرار شد خودش ب دكتر بگه 

ان شاءالله ك مشكلشون پيچيده نباشه و رفع بشه 

خيلي از شما ممنونم بابت راهنمايي هاي ك كردين 

خداوند بهترين ها  رو براتون رقم بزنه🌹 

ممنون از جوابتون عزیزم.پس شما هم یه شیاف و آمپولها رو تقریبا نزدیک هم استفاده میکردین.فکر کردم که با ...

عزیزم پخشش کنیم خوبه اما من باید با برنامه همسرم هماهنگ میشدم.....

صبحم انوکسان داشتم...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا انتقال دادم والا دکتر گفت بلاست و عالین ...توکل ب خدا انشالله ک مامان شدم ..عزیزم برام دعا کن ...

وای سه خوب ما سه تایی تو یه روز انتقال دادیم

انشالله خدا همه رو حاجت روا کنه و ماهها همین طور , این ما سه تایی مامان شیم

ممنون از جوابت.بیشتر نگران اینم که هرماه 5روز زودتر میشم.علامت بدیه؟

نه عزیزم نگران نباش خوب هورمونا به هم ریختنشون طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید من دارم دیفرلین میزنم وتا شش روزم از تیر باید ال دی بخورم دکتر گفته سیزده تیر بیام چرا

احتمالا شروع پریودیتو تخمین زده.....

چون روز اول تا سوم پری باید سونو بشی.....

سلام داروهایی که قبل آی وی لف باید مصرف بشه تو تهران پیدا نمیشه؟

عزیزم خوب بعضا بعضی داروها کمیاب میشن.....

بچه ها من امشب آخرین قرص ال دی خوردم ولی دو سه روزه ترشحات تخمک گذاری دارم برام عجیبه آخه هم مو ...

عزیزم شاید با ترشحات تخمکگذاری اشتباه گرفتی.....

قربونت آنا جون ممنونم بابت پاسخگوییت وای الان تیکر بارداریت رو دیدم چقدر خوشحال شدم دوباره باردار ش ...

عزیزم بله لطف خدا به حرمت دعاهاتون شامل حالم شد.....

وای چه خبره خیلی بالاست 

وااای ثمین جون چه خاکی به سرم بریزم   میترسم این مدت رو جنین تاثیر بد گذاشته باشه منکه نمیدونم از کی بالا بوده این مدت فقط مصرف برنج و میوه داشتم کلا اهل شیرینی قند و شکر نیستم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ببخشید یه سوال دیگه الان که لک بینی داریم باید طاقباز بخوابیم؟ یا به پهلو هم اشکال نداره؟

اوایل فرقی نداره.....

اما سعی کن بیشتر به پهلوی چپ بخوابی اما هر جوری بخوابیم موردی نداره.....

سلام خوب هستین دوستان .سوال داشتم از همگی .من سه بار آی وی اف کردم متاسفانه جواب نگرفتم . والان تصم ...

عزیزم والا ظاهرا نوبت دختر طولانیتره.....

برا پسر انگاری راحتتر میشه به نتیجه رسید.....

اما مراحلشو دقیق نمیدونم.....

برا محرمیتم والا برا دختر که فکر کنم باید یه صیغه محرمیتی با پدرشوهرتون خونده بشه یا همچین چیزی....

برا پسرم باید با مادرتون البته اگه پدرتون در قید حیاتن این مورد نمیشه....

با مادر یا مادر بزرگ و.....

یا اگه خواهرت شیر میده از طریق شیردهی.....

اینا به ذهن من میرسه بازم تحقیق کن.....