2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امشب آخرین قرص ال دی خوردم ولی دو سه روزه ترشحات تخمک گذاری دارم برام عجیبه آخه هم موعده پریودمه هم با مصرف قرص مگه تخمدان فعاله ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم منم روز یازده دوازده لک دیدم و مامانم شدم..... من دو تا آمپول داشتم یه شیاف اضافه کردن.....

قربونت آنا جون ممنونم بابت پاسخگوییت

وای الان تیکر بارداریت رو دیدم چقدر خوشحال شدم دوباره باردار شدی😍😍😍😍

عزیزم  اگه خواستی برات بگیرم بفرستم

فدااااات مهربون. همین که گفتی به اندازه دنیا برام ارزش داشت. نمیدونم تو چه مرحله ای هستی، اما امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته.      

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خوب هستین دوستان .سوال داشتم از همگی .من سه بار آی وی اف کردم متاسفانه جواب نگرفتم .

والان تصمیم گرفتم برم شیرخوارگاه دنبال یه نوزاد...

کسی از شرایط شون اطلاع داره بهم بگین...

وآیا به نظر شما دختر بیارم یا پسر ...

چکارکنم که محرم بشه به خودم وهمسرم...

ثمین من با اینکه ذخیره تخمدانیم بالا بود هم مریونال داشتم هم گونال پن

به منم گفت فعلا گونال بزن مریونالم میدم نگران نباش.چند تا انتقال دادی وای از ظهر که فهمیدم انتقال دادی هم استرس گرفتم برات هم شادم الهی دلمونو شاد کنی با خبر خوش از آزمایشگاه بیای بیرون اینبار با ی بتای عالی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زدم عزیزم، گفتن مکمل ها و ویتامین ها رو لیست داروخونه هاشو نداریم، فقط دارو

ميتوني از نت شماره داروخانه هاي اطرافتون رو دربياري زنگ بزني بپرسي هر كدوم داشتن بري بگيري...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!