2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
آره عزيزم قداميه ، راستي من پريناتالمو اجباراً كرد دو روز در هفته چون تا همينجا خيلي وزن اضافه كردم ...

عزیزم من که خیلی اضافه وزن ندارم یه روز در میون میخورم....

نگران نباش طبق دستور بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوشنبه باید برم سونوی فولیکول.همش میگم نکنه فولی درست نداشته باشم اه لعنت به استرس

دختر خوب اینهمه همه دارن میگن فکر منفی نکنید نزنید فال بد که آید حال بد. باز تو داری این حرف ها رو میزنی!!!؟دوست دارم دعوات کنم

روزی چندبار تکرار کن که خدایا من خودم رو به تو میسپارم و تو بهترین ها را برایم بخواه. 

به خدا جواب میگیری مثبت فکر کن ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من کپسول رویال ژلی میخام اما پیدا نکردم کسی میدونه کدوم داروخانه تهران این قرص داره؟

زنگ بزن به ١٤٩٠ هر دارويي ميخواي بپرس ميگن كدوم داروخانه ها دارن....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم امکان همه اش هست اول از همه داداش شما یه تست دی اف ای بده چون ممکنه در ظاهر تعداد و تحخرک و م ...

تست دي اف دي مربوط ب ژنتيك ميشه درسته ؟ 

فردا ميگم بره نوبت بگيره 

زن داداشم الان كمي داره شكم اما پياده روي ميره

ب نظرم مشكل داشته باشه چون دكتر براش اينو فوليك تجويز كرده بود 

فكر نميكردم براشون نياز ب آز هاي تكميلي باشه 

و اينكه هيسترو بايد دكتر براش تشخيص بده درسته فكر نكنم خودشون بگن براش انجام بده 

خيلي ممنونم بابت راهنمايي هايي ك كردين 

ان شاءالله مشكلشون رفع بشه 

و صاحب فرزند سالم و صالح بشن آمين 

خدا تنتون رو سلامت و دلتون رو شاد كنه 🌹

سلام دوستان

من روز۱۱انتقالم هستم. الان رفتم سرویس بهداشتی یکم خونابه تقریبا قهوه ای بعد از دفع ادرار داشتم. چیکار کنم؟ لازمه امپول پروژسترون یکی دیگه بزنم؟ چون توی توضیحات نوشتن احتمال لکه بینی بعد انتقال هست که اگه کم باشه نگران کننده نیست. اما توی یک مورد دیگه از توضیحات نوشته در صورت لکه بینی یا خونریزی دو تا امپول با یه سرنگ تزریق بشه. من چهارساعت پیش پروژسترون امروزم رو زدم. راستی این لکه بینی تو رپز یازده خوبه یا بد؟

من سومین باره که انتقال دادم اون سری ها اصلا هیچوقت لکه بینی و اینچیزا نداشتم

آره عزيزم قداميه ، راستي من پريناتالمو اجباراً كرد دو روز در هفته چون تا همينجا خيلي وزن اضافه كردم ...

پرپر جون دکتر نگفت تا چه حد وزن اضافه کردن طبیعیه؟
من تو این 4 ماه کلا 5 کیلو اضافه کردم ،
یعنی من باید مکمل مصرف کنم یا نه؟
تو 3 ماهه دوم هنوز مکمل نخوردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره لاله جان خيييلي اين چند ساله دقت كردم دور و برم واقعا هيچ ربطي نتونستم بين كرم و ترك پيدا كنم فق ...

خواهش میکنم عزیز

من از اینکه روغنه و روغن ها خیلی چرب میکنن نگران بودم
پس مثل روغن زیتون و روغن نارگیل چرب نمیشه؟ جذب میشه بعد مثلا نیم ساعت؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خواهش میکنم عزیز من از اینکه روغنه و روغن ها خیلی چرب میکنن نگران بودم پس مثل روغن زیتون و روغن ن ...

سلام دوستان

من روز۱۱انتقالم هستم. الان رفتم سرویس بهداشتی یکم خونابه تقریبا قهوه ای بعد از دفع ادرار داشتم. چیکار کنم؟ لازمه امپول پروژسترون یکی دیگه بزنم؟ چون توی توضیحات نوشتن احتمال لکه بینی بعد انتقال هست که اگه کم باشه نگران کننده نیست. اما توی یک مورد دیگه از توضیحات نوشته در صورت لکه بینی یا خونریزی دو تا امپول با یه سرنگ تزریق بشه. من چهارساعت پیش پروژسترون امروزم رو زدم. راستی این لکه بینی تو رپز یازده خوبه یا بد؟

من سومین باره که انتقال دادم اون سری ها اصلا هیچوقت لکه بینی و اینچیزا نداشتم

تست دي اف دي مربوط ب ژنتيك ميشه درسته ؟  فردا ميگم بره نوبت بگيره  زن داداشم الان كمي دا ...

عزیزم دی اف ای تست ژنتیک نیست، روی اسپرم انجام میشه
اسپرم هایی که به سرعت دی ان ای شون میشکنه رو مشخص میکنه، بعضی وقتا اسپرم ضعیفه و بعد از تشکیل جنین ، به سرعت جنین ها کیفیتشون پایین میاد، علت این مساله یکیش مربوط به همین مشکله که با تست دی اف ای مشخص میشه
ممکنه یکی دی اف ایش نرمال باشه اما مشکل ژنتیک داشته باشه، یا بر عکس
من شوهرم سری قبل دی اف ایش داغون بود اما مشکل ژنتیک نداره
دی اف ای بالا با دارو درست میشه و مربوط به تغذیه و الودگی هوا و ... هست

اینکه دکتر اینوفولیک داده دلیل نمیشه زن داداش شما مشکل داشه ، اما چون دو سه تا بارداری دشته که خیلی زود بتا کم شده، گفته شاید مشکل از ضعف تخمک هست و خواسته با این دارو تقویتش کنه
چون تستی مثل دی اف ای برای بررسی تخمک وجود نداره و فقط میشه با مکمل تقویت کرد تا اگه مشکلی بوده بر طرف بشه

هیسترو هم خودش میتونه درخواست کنه
بعضی دکترا قبول میکنن
بعضی دکترا هم که کلا صد سال منتظر باشی کاری برا ادم نمیکنن
بستگی داره دکترش چقدر با وجدان باشه و قصدش بررسی باشه
البته دکترش باید فلوشیپ لاپرا و هیسترو داشته باشه ، اگه دکتر زنان معمولی باشه یا قبول نمیکنه یا اگه خیلی مهربون باشه میفرسته پیش یه دکتر دیگه برای هیسترو

سلام دوستان من روز۱۱انتقالم هستم. الان رفتم سرویس بهداشتی یکم خونابه تقریبا قهوه ای بعد از دفع ادرا ...

عزیز فقط یه دونه امپول داری؟
اگه همراهش یه شیاف داری، یه شیاف میتونی اضافه کنی یا یه امپول
اگه دو تا شیاف داری با یه امپول ، اول اسپرین رو قطع میکنن تا دو سه روز

کلا لک اگه اضافه شد باید دوز داروهات رو بیشتر کنی اگه زیاد نشد همین مقدار که داری دافیه