2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
کی؟ بعد از انتقال؟

لاله جون به نظرت سینال اف و مریونال خوبه یا گونال اف؟من تا حال گونال اف پنی نزده بودم همش میترسم تخمدانم جواب نده بهش.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اشتباه تو ذهنم مونده یه ۱۶ی تو ذهنم بود احتمالا اون لحظه گفتم نزدیکه ۱۶ هست بعد یه جور دیگه یاد ...

خانما چون تو سیکل دارو های هورمونی مصرف میکنن یهو هموگلوبین زیاد میشه
مال من 11.2 بود یهو شد 14 و خورده ای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

دوشنبه باید برم سونوی فولیکول.همش میگم نکنه فولی درست نداشته باشم اه لعنت به استرس

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی بگم لاله جون داغونم امروز بالای ۱۰ساعت گریه کردم  ۳تا اب مقطر داد تا یکم‌تخمک هام ازادنشه ...

خب عزیزم اگه سایزشون خوبه چرا پانکچر رو انجام نمیدن؟
که نذارن کیست بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بعد ی سوال بخدا گیج شدم اصلا توی ذهنم نیست این موضوع.توی سیکلی که پانکچر میکنن مگه نباید استرادیول خورد و فقط برا فریز باید استرادیول خورد؟اخه دکترم بهم نداد گفت اندومترت بالاست اخه 20روز تاخیر داشتم

آنا جون بنظرت اگه ایندفعه توو سونو طول سرویکس قرقی نکرده باشه یا کم شده باشه ، میخام بهش اصرار کنم ب ...

عزیزم اگه خدای نکرده مال کسی زیر 30 باشه خودشون سرکلاژ میکنن

سرکلاژتا هفته ی چهارده میتونی انجام بدی بعدازاون نمیتونی

نه عزیز تا هفته 20 انجام میدن
در شرایط بحرانی دیر تر هم انجام میشه
اما روتینش تا هفته ی 20 هست

سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.     بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگر ...

samin جان مطمئن هستم این دفعه تلاشت به ثمر خواهد نشست و فرزندی سالم و صالح و خوش قدم را باردار خواهی شد. فقط مطمئن و با توکل و بدون استرس جلو برو

انقدر بود که گفت بیا ای وی اف  واقعا موندم من الکی این بلا سرم اومد واقعا چرا باید اینجور میش ...

کدوم بلا عزیز؟
منظورتون خارج از رحمه؟
خب خارج از رحم یه اتفاق طبیعیه ، یعنی تو روند بارداری طبیعی امکان ایجاد خارج رحمی هم هست و متاسفانه ممکنه برای هر کسی پیش بیاد

ثمین جان مطمئن هستم این دفعه تلاشت به ثمر خواهد نشست و فرزندی سالم و صالح و خوش قدم را باردار خواهی ...

سلام عزیزم الهی آمین انشالله .من خودم که خیلی مطمئنم .دکترمم میگه 100درصد بارداری.

سلام  يه سوال داشتم درمورد زن داداشم  داداشم واريگوسل داشت عمل كرد مشكل رفع شد و جواب آز ...

عزیزم امکان همه اش هست
اول از همه داداش شما یه تست دی اف ای بده چون ممکنه در ظاهر تعداد و تحخرک و مورفو خوب باشه اما دی اف ای مشکل داشته باشه و جنین بی کیفیت تشکیل میشه و سقط میشه

زن داداشتون هم اگه چاقی شکمی داره باید حتما هم لاغر کنه هم بهتره مکمل مصرف کنه
تست عدد ذخیره هم بده تا ببینه شرایط تخمک هاش چطوره
کلا هم عدد ذخیره پایین یعنی زیر یک و هم عدد ذخیره بالا میتونه نشون بده تخمک ها ضعیف هستن و نیاز به تقویت دارن

یه هیسترو هم بشه چون ممکنه رحمش پولیپ فیبروم یا مشکلی داره که منجر به سقط میشه
این مورد رو چند تا دیدم که 6 7 تا بارداری مثل زن داداش شما داشت، ئر نهایت هیسترو کرد و دیدن یه پولیپ خیلی کم عمق اما جای مهم مانع از خونرسانی به جنینی که لانه گزینی کرده میشه

تست های انعقادی و ایمنی هم که بده
ترجیحا اول انعقادی رو سریعتر بده

واسه چرب كردن شكم هم دكترم بايواويل رو پيشنهاد داد دو سه هفته اي هست دارم استفاده ميكنم، ولي توي اطر ...

پر پر جون خوبه گفتی در مورد موستلا
پس قرار باشه ترک بخوره با اون هم میخوره
منم پس الکی هزینه نکنم و نزدیک 200 پول کرم ندم
همون بایو اویل میگیرم

در مورد انزیمای کبدی هم بگم کلا هم مصرف داروهای هورمونی یا هر نوع دارویی که مکانیسم جذبش کبدیه میتونه باعث به هم خوردن ساز و کار نرمال کبد بشه ، یه سری انزیما زیاد بشن و.... اون وقت یه سری عوارض ایجاد میشه من جمله خارش

پس خدا رو شکر مال من جز استثنا بوده😂😍😍

البته بستگی به مقدارش هم داره
اونایی که مقدار انتی خیلی زیادن ممکنه پایین بیاد اما نه در این حد که به مقدار نرمال برسه
مال شما کاملا نرمال شد؟