2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست

سلام🌸

من روز ده انتقالم از روز ٥ دائما لكه بيني دارم

دوتا سيكلوژست ميذارم واژينال با يه آمپول ٥٠پروژسترون

ممكنه كه قطع نشدن خونريزيم به خاطر شياف واژينال باشه؟

مركز گفته ركتوم استفاده كنم اگه فكر ميكنم خونريزي به خاطر شياف واژيناله.

به نظر و تجربه شما استفاده به صورت ركتوم اثر دارو رو كم نميكنه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام🌸 من روز ده انتقالم از روز ٥ دائما لكه بيني دارم دوتا سيكلوژست ميذارم واژينال با يه آمپ ...

عزیزم فکر نکنم برا شیاف واژینال باشه چون من موقع خونریزی همه شیافام واژینال بودن.....

شاید یه آمپول دیگه نیاز داری.....

من خودم دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم دو ماه طول کشید قطع بشه کامل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر نکنم برا شیاف واژینال باشه چون من موقع خونریزی همه شیافام واژینال بودن..... شاید یه آمپول ...

ممنون آنا جان

مركز بهم گفتن حداكثر مقدار پروژسترون كه ميتونم استفاده كنم دو تا شياف و يك آمپوله ٥٠ هست.

هر هشت ساعت🤷🏻‍♀️

چه قدر زیاد؟ مال من میشه ۳۰ کل سرمها.... چقدر هزینه ها بالا رفتن..... پس آبان چند میگیره؟

منم اولین بار ابن سینا زدم شد حدود 100

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

دوستان كممممممممك

من اواخر ارديبهشت پانكچر كردم يك هفته بعد پريود شدم كه تعجب كردم كه ٢١روزه بود چون من هميشه ٢٧يا ٢٨ روز هستم خلاصه گفتن طبيعيه كه ميشد ٢خرداد

الان از روز ٢٧ام منتظرم امروز روز ٣٠امه البته ٢٧ام يك كم لك ديدم و ٢٩ام نوار گذاشتم چند قطره كمرنگ بود كه اگه نوار نميذاشتم نميفهميدم

ممكنه به خاطر آمپول ٢١ام باشه يا كيسا داشته باشم براي آمپولهاي هورمني؟ من سابقه كيست ندارما

خيلي نگرانم آسيب نرسيده باشه بهم؟؟؟؟

اين ماه انتقال داشتم منظورم اينه كه قراره پري بياد انتقال داشته باشم😢😢😢😢

ممنونم عزیزم ژل استرادیول روی بازو چجوری روش مصرفش ؟دکترم گفته روی بازو الان خریدم نمیدونم چقد پماد ...

من روزی دوبار میزنم یه خط کش داره مثل خمیر دندون ژل بزن روی قسمت خطش بعد روی بازو دور تا دورش رو بزن مثل کرم من با همون خط کش تا نزدیک سرشونم میکشم 

خدایا شکرت😙
من روزی دوبار میزنم یه خط کش داره مثل خمیر دندون ژل بزن روی قسمت خطش بعد روی بازو دور تا دورش رو بزن ...

نادی جون شما با خط کش ژل رو پخش میکنی یا با دست؟

عزیزم انتقالت چندمه ؟

بچه ها در مورد آزو اسپرمي چیزی نمیدونم کسی که این مشکل داره  میتونه با میکرو بچه دار بشه؟

آره عزیزم از بیضه های همسر  اسپرم برمیدارن و با تخمک لقاح میدن 

خداجونم شکرت