2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
سلام  دوست عزیز من از هفته ۶ خونریزی و دفع لخته داشتم به مدت ۳ یا ۴ هفته ،،، که پروژسترون آمپو ...

من از روز دهم شروع به لكه بينى كردم بعدش به صورت لخته هاى كوچك و نازك و بعد كمى هم خون تازه ديدم 

نمى دونم چه اتفاقى داره ميوفته

فكر كنم اين بار هم خبرى نباشه

داروهاتون چیه ؟ علائم هم دارید ؟ خدا کنه هممون مثبت شیم

استراديول و شياف پروژسترون آسپرين هم بود كه بخاطر لكه بينى قطع كرد دكتر

نمى دونم علائم چطورى بايد باشه

از روزاى اول تير كشيدگى تخمك هام گرفتگى زير دل

درد سينه داشتم

روزى كه لكه بينى شروع شد دل درد و كمر درد پريودى هم داشتم شديد البته يك ساعت بود

خدا كنه همه نتيجه عالى بگيرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

يه سوال داشتم درمورد زن داداشم 

داداشم واريگوسل داشت عمل كرد مشكل رفع شد و جواب آزمايشش خوب شد  

بعد خانومش باردار شد اما همينكه فهميد بارداره بعد از ٣/٤ روز خونريزي كرد و سقط شد 

بعد از چند ماه دوباره تست داد مثبت شد 

آز داد بتا ٦/٥ بود ك دكتر گفته بود احتمالا باردار بودي الان بتا پايين اومده ، بعد از چند روز باز رفته بود آز داده بود  كمي بالا رفته بود ك بعدش افت كرد

يكبار ديگه هم همين بارداري براش پيش اومد اما تا آز مثبت ميشه بعد همه چي تموم ميشه كلا بتاش بالا نميره  

دكتر هم رفته بهش گفته سالمي تيروييد داشت رفع شد و گفته خودش رو لاغر كنه 

باز قراره زير نظر يه دكتر ديگه بره

حالا وقتي بارداري صورت ميگيره اما دوام نداره مشكل ميتونه چي باشه از رويه تجربياتي ك دارين بگين

امكان داره كم و كاستي در اسپرم باشه يا اينكه مشكل از رحم باشه برام سواله 😕 

سلام، من وارد هفته ٢٢ شدم دكتر گفت قرصهاي پروژسترون رو قطع كن و هفته اي يه دونه پرولوتن ايراني ٢٥٠ بزن چون خارجيش ٥٠٠ هست و زياده واست، آسپرين هم هفته ٢٦/٧ قطع كن ولي انوكسا رو ادامه بده... درد پريودي ندارم ولي گاهي همون كشيدگيهاي زيردل و تيركشيدن ناف و نبض كمي دردناك و دارم گفت آمپول بزن چه انقباض واقعي باشه چه كاذب خوبه واست... نظرتون چيه؟ شما كي اينارو قطع ميكنين ؟ آسپرين رو كي قطع ميكنين ؟

بعد اينكه حركت جنين رو از هفته ٢٠/٢١ مثل حباب حس ميكنم كم و بيش ولي هميشگي نيست بعضي روزا بيشتر بعضي روزا خيييييلي كمممم در حد دو سه بار،كلا در حد حباب هم هست شديد نيست، دكتر وقتي گفتم منظم نيست اين حركتا گفت عاديه فعلا

بعد اينكه تو هفته گذشته احساس خارش توي دست و پا داشتم از مچ به پايين دكتر گفت احتمالا خارش بارداريه طبيعيه ولي واسه محكم كاري تو آزمايش هفت ماهگي آنزيماي كبدي هم چك ميكنيم، چيزي درباره اش ميدونين؟

واسه چرب كردن شكم هم دكترم بايواويل رو پيشنهاد داد دو سه هفته اي هست دارم استفاده ميكنم، ولي توي اطرافيات خيليارو ديدم هيچي نميزدن و يه تركم نميخوردن بعضيا هم گرونترين كرم كه اون موقع ماستلا بودو زدن و ترك خوردن، دكتر گفت تو بزن حداقل اگه بخواي بخوري هم كمتر بشه

شكم بند هم اپو جديدا گرفتم و جوراب واريس هم دكترم گفت بپوش سركار

خیلی خیلی کم پیش میاد همچین حالتی من خیلی کم دیدم حتی با سرم و پرد نیزولون با هم پایین نیومده اما ...

پس خدا رو شکر مال من جز استثنا بوده😂😍😍

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام به همگی .بعد از ی مدت غیبت بلاخره ظهور کردم.  

بلاخره جواب آزمایش میکرو دلکشن ایگرگ همسر اومد و خداروشکر خوب شد .من دقیقا همون روز پریود شدم بعد 20روز تاخیر.از روز 2پریود وارد سیکل میکرو شدم امروز روز 4 سیکلمه و دکتر بهم قرص آسپرین روزی یکی.یدوفولیک روزی یکی . پردنیزولون روزی یکی و گونال اف پنی داده روزی 150واحد.از دیروز تزریق میکنم دور ناف .جای همتون خالی توی عمرم خودم آمپول تزرق نکرده بودم ی نمایشی میدادم کل خونه رو من بدو پژمان بدو.میگفت بیا بگیر بزن منم میترسیدم روز اول خودش زد ولی اصلا درد نگرفت بعدم رفت سرکار احتمالا دیگه نمیتونه بیاد منم امروز مجبور شدم خودم بزنم .فقط ی سوال.شکم من چربی داره میگن زیرجلدی خوب وقتی شکم من چربی داره مشکلی نیست به چربیش بخوره؟خیلی فکرمو درگیر کرده این موضوع

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
يعني خوبه ؟؟ بزار برم دوباره نگاه كنم

در حد نرماله
فک کنم گفته بودین علائم طبع گرم و خشک هم داره ، که خب اصولا تو این طبع یه مقدار ریسک غلظت خون وجود داره
پیاده روی و خوردن مایعات و خون دادن خیلی کمک میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من هفته ۱۲ سونو داده بودم یعنی توو این ۵ هفته جفتم بالاتر نرفته ؟

از پایان ماه چهارم کم کم میره بالا 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه دقیقا برعکس . دکتر گفته ۶ ماه دیگه بیا آی وی اف . من می گم اگه شانسمون کمه چرا بیخود عقب بندازم ...

ببین امکانش هست، اما خب از نظر علمی خیلی کم
چون هم تحرک گرید آ نداره هم مورفوش عالی نیست

راستي من دو باري ك رفتم انستيتو آزمايشاتي رو ك برام انجام دادن بعد از پريودم بود  اين چ آزمايش ...

روز دوم سوم پریود مال هورمونی هاست 

اگه دارو مصرف میکنه نمیشه خون بده باید فصد خون انجام بده

خودشون میپرسن چه داروهایی مصرف میکنه، اگه مجاز نباشه میگن

روز دوم سوم پریود مال هورمونی هاست 

لاله جون خوبی خواهری؟وای چقدر دلم براتون تنگ شده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....