2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي ممنون ان شاءالله آمين   بله دارو تجويز نميكنه قبلا فقط براش آمپول تجويز ميكرد اما اينسري ...

یه سری آزها که روتینه همه باید انجام بدن
اصولا دکتر خودش مینویسه
همسرتون فک کنم ازو بودن نه؟
اگه ازو هست که هیچ اگه نه ازمایش اسپرم بدن +دی اف ای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من زنگ. زدم كلينيك  گفتن به تعداد شيافها يكى اضافه كن و آسپرين هم قطع كن اما هنوز شياف قهوه ا ...

عزیز خیلی ها لک بینی رو داشتن
نگران نباش
بعیده لک لانه گزینی باشه وقتی ادامه دار هست
اما چیز ترسناکی هم نیست
یه چند روز طول میکشه قطع بشه
میتونی شیاف هم رکتال بذاری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان من مشکل انتی تی پی او بالا داشتم دو سال پیش با دارو کم شد و دو بار بعد از اون آزمایش دادم ت ...

خیلی خیلی کم پیش میاد همچین حالتی
من خیلی کم دیدم
حتی با سرم و پرد نیزولون با هم پایین نیومده اما عوارضش دیگه دامن گیر نمیشه

طبعش رو نميدونم چيه چطور بايد بفهمم؟  مثلا علاقه زيادي ب ماهي داره  غذاهاي تند دوست داره ...

خب 

تشخیص گرمایی بودن راحته اما تر یا خشکی سخته نسبتا
اونی که گرمه به خوردن چیزای سرد علاقه داره
دست و پاهاش و بدنش کلا گرمه
اصولا تو تابستون بیشتر اذیت میشه تا زمستون
و علائمی از این دست

افراد گرم و خشک، موهای خیلی مشکی و کلفت درن
سفیدی چشاشون زرده
عرق زیاد میکنن
تشنگی خیلی شدید تو تابستون دارن
پوست تنشون زمخته و گوشت و ماهیچه هاشون خیلی سفته
به ماست و دوغ و اینا علاقه دارن و اگه گرمی بخورن اذیت میشن و.....

گلم تو بارداری دومم هم ساک بارداری و هم کیسه زرده داشت اینم میشه پوچ ؟ یا اینکه پوچ فقط ساک خالی هست ...

وقتی جنین نباشه میشه پوچ

سلام اول که رفتم بهم چهار تا سیال آف داد با چهار تا منوپر همون اچ ام جی که از هر کدام روزی یکی بعد ...

چرا این جوری دارو دادن!!
خیلی داروهاتون کم بوده از اول
باید با دوز بالا شروع کنن
عدد ذخیره تون خیلی کم بوده باید داروهاتون از اول همین 4 تا سینال و دو تا منوپیور میبود !!
تازه اصلا سینال برای افرادی مثل شما به درد نمیخوره!!

والا لاله جون راستشو بخوایی من دفعه قبل موستلا گرفتم..... اوایل مرتب میزدم دیدم حتی یه دونه ترک نیف ...

اره تعریف این کرمم شنیدم

مرسی لاله جووون خیلی ماهی عزیزم ممنون . اره همینطوره که شما گفتید با این حساب مال من ۱۷۹ بوده بالاست ...

ببین دیگه دو ماه اخر بیشتر رو پروتئین باید زوم کنی برای وزن گیری بچه
کربوهیدرات بیشتر پف و چاقی میاره اما پروتئین این جوری نیست
نمک هم کم کن تا حد ممکن
اصولا لاغر نمیشن و وزنکم نمیکنن اما ممکنه اضافه هم نکنن خیلی