2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست

راستي من دو باري ك رفتم انستيتو آزمايشاتي رو ك برام انجام دادن بعد از پريودم بود 

اين چ آزمايشي هستش ك حتما روز ٣/٤ پريودي بايد انجام داد ؟

كلا انستيتو نويد ميگه بهترين زمان مراجعه از روز ٧ ب بعد هستش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته بهد ۵شنبه وقت سونو آنومالی هستش ،،، نگران شدم ،،، اگه ۳۱ کم بود ، پس چرا دکتر کاری نکرد ؟ چر ...

عزیزم میشه ترو خدا این قدر حرف از سقط نزدی
به خدا هر چی بهش فکر کنی همون رو جذب میکنی
روشا جان از اول بارداریت هر مساله ای پیش اومد گفتی سقط
نکن این کارو با خودت
بذار هم خودت هم بچه کمتر اذیت بشین

فعلا داروهایی که داری برای انقباض کافیه بیشتر از این نمیدن
میتونی یه کار دیگه هم بکنی
بری بیمارستان چک میکنن با دستگاه میبینن واقعا انقباضه و فواصلش ریسک داره یا نه
اگه ریسک دذاشت برات سرم میزنن و تو سرم هم سولفات
اگه دردت اون قدری شدید نیست که ترسناک باشه صبر کن تا 5 شنبه

طول سرویکست کم نبوده که کاری کنن عزیزم ، زیر 30 روز سرکلاژ میکنن، اما میتونه کلا طول سرویکس کم بشه تو فاصله ی هفته ی 12 تا 18 یعنی بین دو تا غربالگری
برای همین گفتم شاید علت دردهات کم شدن طول سرویکس باشه
اگه نگرانی و خیلی دردات زیادن میتونی بری اونم چک کنن با سونو
هر چند بهتره خودتو دست هر کسی نسپری برای سونو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم میشه ترو خدا این قدر حرف از سقط نزدی به خدا هر چی بهش فکر کنی همون رو جذب میکنی روشا جان از ...

چشم عزیزم ،،، ممنون بابت اینکه وقت میزایو راهنمایی میکنی و دلداری میدی ،، ولیانگار یه کم من خیلی ترسو و بدبین شدم ،، و بعضی وقتها یادم میره تا خدا نخواد ، برگی از درخت نمیفته

اي واي چرا آخه  ب خاطر اينكه حالت نشسته داره حتما  اصلا ب ذهن خودم نرسيده بود  ...

خواهش میکنم عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بارها بهش گفتم اما نميده  در كل كمي ترسو هستش آزمايش هم زوري ميده  خدا خودش بهش رحم كنه ...

اگه دارو مصرف میکنه نمیشه خون بده باید فصد خون انجام بده

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پرد نیزولون میتونه باعث عفونت بشه اینکه تو 3 روز این کارو بکنه یه کم بعیده

حالا چیکار کنیم که عفونت نگيريم؟

بچه ها در مورد آزو اسپرمي چیزی نمیدونم کسی که این مشکل داره  میتونه با میکرو بچه دار بشه؟

سلام دوستان ...منم میکرو کردم خدلروشکر آزم مثبت شده ١٠تیر باید برم سونو برام دعا کنید قلب نی نیم 😍 ...

خداروشکر عزیزم.مبارکت باشه.انشاالله 10 تیر با خبرهای خوش میای پیشمون 

بچه ها در مورد آزو اسپرمي چیزی نمیدونم کسی که این مشکل داره  میتونه با میکرو بچه دار بشه؟

بهار جان شوهر من آزو اسپرم هستش

يعني اينكه اصلا اسپرم ندارن 

حتما بايد تسه بشن يعني از بافت بيضه نمونه برميدارن و اسپرم جدا ميكنن البته اگه اس  باشه 

ك الحمدالله براي ما بود و من صاحب يك پسر شدم 

و الان براي بچه ي دوم دارم اقدام ميكنم 

ان شاءالله ك خدا قسمتم كنه 

بهار جان شوهر من آزو اسپرم هستش يعني اينكه اصلا اسپرم ندارن  حتما بايد تسه بشن يعني از بافت ب ...

اگه اس نباشه یعنی اسپرمي نداره و هیچی .؟

راستش امروز ظهر زنگ زده بودم به الغدیر،ولی مطمئن نبودم،گفتم شاید اشتباه میگن که انجام میدن، شما که گ ...

عزیزم فقط رفتی برو اورژانسش....

اگه دفترچه داری اونم ببر با بیمه مناسبتر میشه......

ضمنا تاکید کن با انفوزیون آهسته تزریق بشه.....

هر سرم یه ساعت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com