2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
آنا جون ببخشید من امروز از صبح زیر شکمم درد میکنه ،، نمیدونم چیه ، شبیه درد پریودی هستش ،،، هی میره ...

به خاطر جفتت ممکنه علت درد هات فشار این چند روز باشه
ایزوپرین هم که داری پس برا انقباض نگران نباش چون درمانش همین داروهست
استراحت کن و پاهاتو بالا تر بذار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جون شما از این دردها دارین الان ؟

نه عزیز ندارم
من جفتم بالاست و ریسکم کمتره
شما هم طول سرویکست کمتر بوده که الان تو پیامت دیدم، هم جفتت پایین بوده
کی نوبت دکتر داری؟ شاید لازمه دوباره سرویکست چک بشه

انومالی اسکن کی داری؟ اونجا هم طول سرویکست اندازه گیری میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانما من امروز روز هفت انتقالم  چند روزیه یه ذره خارش دارم ولی ترشح ندارم میخواستم ببینم ...

اگه پزشک بگن بله

و حس میکنم از سه روز پیش که پردنیزولونو شروع کردم اینجوری شدم آیا ربطی به هم داره؟

پرد نیزولون میتونه باعث عفونت بشه
اینکه تو 3 روز این کارو بکنه یه کم بعیده

نه عزیز ندارم من جفتم بالاست و ریسکم کمتره شما هم طول سرویکست کمتر بوده که الان تو پیامت دیدم، هم جف ...

من هفته بهد ۵شنبه وقت سونو آنومالی هستش ،،، نگران شدم ،،، اگه ۳۱ کم بود ، پس چرا دکتر کاری نکرد ؟ چرا گفت مشکلی نیست با ابنکه بهش گفتم سرکلاژ کنه ؟ یه دوستمون بود ، دوقلوهاش سقط شدن تو هفته ۲۰ ،، همش میترسم مال منمسقط بشه ،آخه ایشون هم ایزوپرین داشتن !! 

الان چیکار کنم ؟ شنبه برم دکتر ؟ یا منتظر بشو برا سونو‌آنومالی ؟ یعنی تا ۷ ماه بعد اگهداستراحت کنم ، اتفاقی نمیفته بنظرتون ؟ خیلی نگران شدم

منم میخواستم اینو بگم بر اساس حدسیاتم اما چون مطمین نبودم نگفتم.....

اين شوهر تنبل ما از پياده روي زد درست ديشب بود ك دوچرخه خريد 

حالا آنچنان وقت آزادي هم نداره ك بره اما خيلييييي خوب شد فهميدم 

خيلي ازتون ممنونم

راستي آنا جان تماس گرفتم مطب دكتر پرسيدم ك دكتر كشاف اين آزمايشات رو برام مينويسه يا ن 

پرسيد ك سابقه سقط داشتم يا ن 

بعدش گفت حالا وضعيتت رو ببينه بسته ب اون ميگه چيكار كنم 

و اينكه پرسيدم تنها آي وي اف انجام ميدن گفتن بله 

درصد زيفت بالاتره اما بيمار هم بگه بسته ب شرايط همون كار رو ميكنن 

خيالم خيلي راحت تر شد بابت ب اين مساله

اگه میخوای ای وی اف رو عقب بندازی مشکلی نیست اما همسرتون نباید داروهاش رو قطع کنه چون کم کم شرایطش م ...

نه دقیقا برعکس .

دکتر گفته ۶ ماه دیگه بیا آی وی اف .

من می گم اگه شانسمون کمه چرا بیخود عقب بندازم ؟

اصلا وقتی ۱ سال نشده امکانش هست طبیعی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا hgb یا همچین چیزی.... عزیزم برا کبد چربشم حتما جدی بگیره شرایط همسر من بعد درمان کبد چربش ب ...

آنا جون دکتر چی باید رفت واسه کبد چرب بگم همسرم بره شاید اونم داشته باشه تحرک تندش صفر درست بشه؟میشه یع توضیح راجعبه مورفولوژی بدی من نمی دونم موفولوژی یعنی چی چند باید باشه که خوب باشع