2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
لاله جون من امروز روز هجده بود رفتم سونو ضخامتم 7.9 شده بود گفتن آزمایش پروژسترون بدم که 6 بود گفتن ...

ای داد
چرا این جوری میشه
چون سیکلت این سری نچرال بود مجبور بودن پروژسترون رو اندازه بگیرن
البته ماه من 2.4 بود انتقال دادن برام
منم از چند سال قبل 1.2 تو ذهنم بود که قبل از انتقالم یکی از اعضا میومدن اینجا به اسم نازی ، گفتن نه بالای 2 باشه انتقال نمیدن، بالای 1.2 نیست
که البته مال من 2.4 بود بازم انتقال دادن !! و شکر خدا مشکلی هم ایجاد نشد

اما دیگه 6 خیلیه
مشخصه تخمک گ داشتی دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه rf و ANA و ccpو anti ds dna و خیلی تستهای دیگه برام منفی بود اما crp و esr برام مثبته. خشکی کمر م ...

مال منم همه ایتما منفی بود شکر خدا و فقط ای اس آر تو دوره ای که تشدید میشد بیماریم مثبت میشد و میرفت بالا
اونم بعد از یکی دو ماه که دارو مصرف میکردم درست میشد

در مورد شستن پا منم همین جورم هر بار برم دست شویی (گلاب به روی جمع) پاهامو میشورم اصولا تا زانو
اما خشکی کمر فکر نکنم به این مورد ربط داشته باشه
اما تا جایی که میدونم کلا کسانی که درد های شبه رماتیسمی دارن بهشون میگن کمتر به دست و پاشون اب بزنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ممکنه سیکل بعد هم همینطور بشه؟ فکر میکنم هر چه زودتر صخامت بره بالا پروژسترون کمتره آخه پنجشنبه ...

احتمالا سری بعد سیکل نچرال رو برات در نظر نمیگیره ولی داروهات رو همینا رو در نظر میگیره چون به این دارو ها جواب دادی 

ممنون عزیزم😘 من این ماه کاشت داشتم تو سیکل میکرو هستم میخواستم بدونم تا ماه بعد میشه اوکی بشه یا ک ...

عزیزم با این تعداد و تحرک و دی اف ای حد اقل برنامه برای مصرف مکمل و انتی اکسیدان و اصلاح تغذیه به مدت 4 تا 6 ماه داشته باشین !!
سیکل مجدد چیه
شما همسرتون هم تعدادش خیلی کمه
تحرک گرید آ و ب نداره اصلا
فقط گرید سی داره اونم 5 درصد
دی اف ای هم خیلی خیلی بالاست

حد اقل 3 ماه دارو بخورن دوباره تکرار کنین دی اف ای رو اگه دور و بر 15 تا 20 بود همسرتون داروهاشون رو ادامه بدن و شما وارد سیکل بشین

سلام دوستای عزیزم من دیروز انتقال داشتم و تا الان استراحت کردم البته برای دستشویی و غذاخوردن از تخت ...

به سلامتی عزیزم
فقط 3 روز اول استراحتت در حد مطلق باشه
اما برای دستشویی و غذا خوردن میتونی بلند بشی
حتی در طول روز چند بار قدم بزن تو خونه

به پهلو و رو کمر میتونی بخوابی فقط رو شکم ممنوعه

ویتامین دی اگه دوز 50000 هست نباید بخوری اما اگه 1000 یا 2000 هست که مصرف روزانه داره میتونی بخوری

عزیزم اگه تعدادش هم صفره یعنی همسر شما ازو اسپزم هستن خیلی ها بودن این مساله رو داشتن اما اینم راه ...

من میخام فقط با اسپرم شوهرم خودم باردار بشم..همچین چیزی ممکنه؟

تا خدا هست زندگی هست...
آنا جون من ماه پیش نصف دیفرلین زدم این آمپول باعث میشه ک این ماه تخمک یا تخمک گزاری نداشته باشم؟ و ا ...

تخمک گ نداری بهار جون
به خاطر عفونت گفته نزدیکی ند اشته باشی
به کاندوم مشکلی نیست

مال منم همه ایتما منفی بود شکر خدا و فقط ای اس آر تو دوره ای که تشدید میشد بیماریم مثبت میشد و میرفت ...

وای منم دقیقا تا زانو پامو میشستم! لاله جون حتما سعی کن کمتر پاتو بشوری یامثل من ببخشی از اون چکمه پلاستیکیا استفاده کن. جالبه من اونارم میشورم! باور کن خیلی تاثیر داره! الان خداروشکر ای اس آرم منفیه اما سی آر پی مثبته اما عددش کمتر شده. فکر میکنم بی ربط به مشکل ایمنیم نباشه! چون دکتر بهم گفت سی آر پی مثبت بخاطر سی دی 16 من که بالاست، مثبته یا بالعکس! خلاصه گفت بخاطر التهابی که معلوم نیست کجا دارم اینا مثبته!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

همون جور که انا جون گفتن اول باید مشخص بشه ازو اسپرمی علت انسدادیه یا نه
اگه انسدادی باشه باز میکنن مجرا رو و یه مدت مکمل مصرف میکنن همسر شما
بعد نگاه میکنن با اون تعداد و شرایط امکان چه نوع بارداری براتون وجود داره

اگه انسدادی نباشه فقط میشه از بیضه اسپرم گرفت
که اونم باید با یه دکتر خیلی حاذق و تو مرکز خیلی دقیق که به روش میکرو سرجری تسه میکنن انجام بدین
مثل ابن سینا یا بیمارستان گاندی

اگه تو بیضه اسپرم باشه از همون استفاده میکنن برای تشکیل جنین

وای منم دقیقا تا زانو پامو میشستم! لاله جون حتما سعی کن کمتر پاتو بشوری یامثل من ببخشی از اون چکمه پ ...

والا نمیتونم نشورم
چون وقتی چکه بریزه رو پام که خب نمیتونم بی تفاوت باشم
تازه توالت فرنگی هم اگه برم که کل کمر با پایین رو میشورم :))))))))))))))

چکمه هم صورت خوشی نداره راستش مردم فک میکنن وسواس دارم خب

یاس شما مشکل الرژی نداری احیانا؟
اخه فکر نکنم این ایتما که مثبت میشن ربطی داشته باشه به شستن پا چون من هنوزم میشورم دیگه ولی بالا نیست

ممنون عزیزدلم اینکه از سال 94 پیش بچه‌ها بودید واقعا قابل ستایش هستش عزیزم  پس با اجازه من لین ...

فدات بشم عزیزم.....

کمترین کاریه که از دستم بر میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال منم همه ایتما منفی بود شکر خدا و فقط ای اس آر تو دوره ای که تشدید میشد بیماریم مثبت میشد و میرفت ...

لاله جون ای ای آرت چند بود؟

چون مال منم بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم تا وقتی اورلوژ نطر نده هیچی نمیشه گفت ولی به احتمال خیلی خیلی بالا میشه چون خیلیا با بیوپسی اسپرم داشتن....

فدات بشم عزیزم..... کمترین کاریه که از دستم بر میاد.....

آنا جون گفتین دکتر زنان یعنی متخصص نباشه هم میتونه ازمایشات ایمنی رو برام بنویسه؟؟

گفتین انگار گیر دادن ک متخصص باید بنویسه

اگه برا بیمه میگن من کلن ازاد میدمش.بازم گیر میدن بنظرت؟؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰