2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
انا جان  اگه اشکالی نداره لینک گروه ناباروری ای وی اف و ای یو ای بزارم و شما با بچه‌ها بیاید ه ...

عزیزم شرمنده من شخصا فقط از این تاپیک و ایمیل در خدمتتون هستم.....

دوستان قدیمیم میدونن بیشتر از این واقعا برام مقدور نیست.....

اما دوستان اگه تمایل داشتن میتونن از طریق گروه با هم تبادل اطلاعات داشته باشن.....

شما لینکشو بذار هر کسی بتونه وارد گروه میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم که اینقدر باحوصله و کامل راهنمائی میکنی.خدا فرشته های نازتو حفظ کنه. خودم هم نظرم راجع ...

یکی دو روز اول استراحت خوبه اما نه مطلق خوابیدن.....

حداقل بعد غذا خوردن پاشین یه دور چند دقیقه ای بزنین که هم یبوست نگیرین هم خونرسانی مختل نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ممنون از تایپک خوبتون. من خیلی داغونم امروز روز 13 انتقالمه دیروز صبح ناشتا بی بی زدم ی ...

عزیزم فردا آز بدین بی بی چرا میذارین خودتون رو اذیت میکنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ۱۳ هفته و ۶ روز نبود؟ پس احتمالا من اشتباه یادم مونده.....

اره عزیزم اشتباه نوشتم
البته بهتره تو همون 12 هفته باشه چون ممکنه سن بارداری دقیق نباشه و مشکل ایجاد بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شرمنده من شخصا فقط از این تاپیک و ایمیل در خدمتتون هستم..... دوستان قدیمیم میدونن بیشتر از ای ...

ممنون عزیزدلم اینکه از سال 94 پیش بچه‌ها بودید واقعا قابل ستایش هستش عزیزم 

پس با اجازه من لینک میذارم خبر شمارو هم اینجا میگیرم

سلام بچه ها من هنوز یکسال نیس عروسی کردم با ۴ ماه اقدام بی نتیجه دیروز شوهرم آز داد ک اسپرم و تحرکش ...

عزیزم اگه تعدادش هم صفره یعنی همسر شما ازو اسپزم هستن
خیلی ها بودن این مساله رو داشتن
اما اینم راه حل داره
با بیوپسی از بیضه اسپرم میگیرن و با روش میکرو جنین رو تشکیل میدن و انتقال میدن
ان شاء ا... با این روش خیلی زود بچه دار میشین

جواب داد؟ باردار هستی ب سلامتی؟

بله عزیزم
شکر خدا میکروی دومم مثبت شدم
تیکر بارداریم سن بارداری رو نشون میده

راستی مشکلت چی بود ک بچه دار نمیشدی؟

شوهرم اسپرمش مشکل داشت واریکوسل داشت که زمان مجردی عمل کرده بود اما برگشت دوباره

مرسی عزیزم دکترم گفت چون لوله هات بازن و تخمک گذاریت خوب بود تو این چند ماه ولی باردار نشدی واسه هم ...

وا چه ربطی داره
من هم لوله هام بازن !! تخمک گ هم داشتم
مگه فقط باردار شدن مربوط به لوله و تخمکه؟

گروه درمان ناباروری ای وی اف ای یو ای  و درمان دارویی  https://t.me/joinchat/hq0MUuGCR7 ...

عزیزم لینک مشکل داره انگار

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فداااات بهار جان. آخه دیروز تولدم بود، همیشه روز تولدم دلگیر و دلتنگم.

تولدت مبارک عزیزم
ان شاء ا... 120 سال سالم و عاشقانه کنار همسر و نی نی های تو راه زندگی کنی عزیزم