2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنونم انا جون الان یک هفته اس که همش دم آب سرد کن شرکت دارم آب میخورم، همکارام میگن تو این هفته چق ...

خخخخخخخخخخ.....

نوش جونت......

ولی سعی کن آب سرد زیاد نخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم😘 من این ماه کاشت داشتم تو سیکل میکرو هستم میخواستم بدونم تا ماه بعد میشه اوکی بشه یا ک ...

نه عزیزم به این زودی برا سیکل دوباره فکر نکنین اصلا......

با این دی اف آی شانستون خیلی پایینه تا دی اف آی اصلاح نشده اصلا فکر سیکل جدیدو نکنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انا جان😍 خیلی لطف کردین

فدات عزیزم.....

تو این مدت درمان همسرت که کم کم سه ماه حتی بیشتر زمان میخوایین خودتم طبعتو شناسایی کن و رژیم غذاییتو طبق طبعت اصلاح کن.....

روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه کارهایی که انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ایمنی و انعقادی و درما ...

انام جان 

منم کم کاری تیروئید دارم چرا نباید شیر سویا بخورم؟؟؟

راستش منم از یکماه انتقال دارم میخورم 

شیر سویا اووکادو اب لبو اب انار .....

علت اینکه شیر سویا برای کم کاری تیروئید خوب نیست چیه؟؟؟

انام جان  منم کم کاری تیروئید دارم چرا نباید شیر سویا بخورم؟؟؟ راستش منم از یکماه انتقال دارم ...

در ضمن طب سنتی بهم گفت طبعم سرد و تر هستش 

من باید چیکار کنم اصلا از کجا بفهمم طبعم سرده یا رحمم سرده

انام جان  منم کم کاری تیروئید دارم چرا نباید شیر سویا بخورم؟؟؟ راستش منم از یکماه انتقال دارم ...

عزیزم کلا این ۴ قلم برا کم کاری خوب نیست.....

۱. قند و شیرینیجات مصنوعی

۲. بادوم زمینی

۳. سویا

۴. خانواده کلم....

پس دیگه سویا نخور عزیزم.....

سلام دوستای عزیزم

من دیروز انتقال داشتم و تا الان استراحت کردم البته برای دستشویی و غذاخوردن از تخت بلند شدم .میخواستم بدونم تا کی باید استراحت کنم؟به نظرتون برای غذاخوردن میتونم به آشپزخانه برم؟

موقع خوابیدن چطور؟مهم نیست که به پشت بخوابم یا به پهلو؟

تو مرکز بهم گفتن مکملهاتو ادامه بده من به جز فولیک اسید و مولتی ویتامین که میدونم باید ادامه بدم نمیدونم آیا ویتامین E,ویتامینD,کیوتن و امگا 3 رو هم باید ادامه بدم یا نه؟یه دنیا ازتون ممنونم

آنا جون من ماه پیش نصف دیفرلین زدم این آمپول باعث میشه ک این ماه تخمک یا تخمک گزاری نداشته باشم؟ و اینکه چرا دکتر ب من گفت این چند روز مونده ب انتقال ک دقیقا روزای تخمک گزاری من هست نزدیکی نداشته باشم؟

سلام دوستای عزیزم من دیروز انتقال داشتم و تا الان استراحت کردم البته برای دستشویی و غذاخوردن از تخت ...

لیلی جان ب سلامتی باشه عزیزم....نیاز نیست خیلی استراحت اونجوری داشته باشی ک حتی تکون از جات هم نخوری فقط دولا نشو و چیزای سنگین برندار و ب مدت طولانی واینسا و نشین...مکمل قبل انتقال هر چی میخوردی الانم ادامه بده و ویتامین ای سوال کن از دکترت کلا بازم زنگ بزن از دکترت بپرس در مورد داروهات

در ضمن طب سنتی بهم گفت طبعم سرد و تر هستش  من باید چیکار کنم اصلا از کجا بفهمم طبعم سرده یا رح ...

عزیزم اگه از سرد و تر بودن رحمت مطمئنی پس گرمی باید بخوری و بین تر و خشکم تعادل ایجاد کنی.....

عزیزم برو سایت طبایع دات آی آر ببین چیزایی که میخوری طبعشون چیه.....

اگه مناسب طبعت نیست کمترش کن یا با مصلحاتشون بخور.....

سلام دوستای عزیزم من دیروز انتقال داشتم و تا الان استراحت کردم البته برای دستشویی و غذاخوردن از تخت ...

عزیزم بهتره استراحت مطلق نباشی.....

در حدی که خسته نشی تحرک داشته باشه.....

نمیگم کار کنی اما یه بند نخواب پاشو هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن....

من چند روز اول کار نکردم اما بعد سه چهار روز حتی غذای دو نفره هم درست کردم یا لااقل کارهای سبکشو انجام دادم.....

برا خوابیدنم هر جور راحتی بخواب.....

ولی بعدا که وزن وروجکت بالا بره خودت خواهی دید که نمیتونی به پشت بخوابی.....

من کلا به پهلو خصوصا پهلوی چپ میخوابیدم.....

و یه بالشم لای پاهام میذاشتم که به کمرم فشار نیاد.....

مکملاتم زنگ بزن تایید بگیر حتما.....