2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ینی در هر صورت امکان باردار هست با اسپرم شوهرم؟

بله عزیزم اگه اسپرمی باشه بله احتمال بارداری هست......

تو فعلا به وجود احتمال + فکر کن.....

همسرتم آزشو تکرار کنه.....

معاینه و سونو بشه.....

در صورت نیاز بیوپسی میشه....

خلاصه نگران نباش و + فکر کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم هر نوع اچ ال ای بی مربوطه به یه نوع رماتیسم مال شما آر اف مثبت بود؟ چون بقیه رو میدونم قب ...

نه rf و ANA و ccpو anti ds dna و خیلی تستهای دیگه برام منفی بود اما crp و esr برام مثبته. خشکی کمر موقع بیدار شدن رو اون دوره داشتم اما بعدش خداروشکر رفع شد. تورم مفاصل هم ندارم. اما یه نکته که یادم اومد بگم. من هر دکتر روماتولوژی که میرفتم به بیماراش میگفتن با آب سرد کار نکنین. منم کلا ببخشید موقع د س ش و ی ی خیلی پاهامو میشستم اما یکی بهم گفت از این چکمه پلاستیکیا استفاده کن. ببخشیدامیگم. اما واقعا برا من تاثیر مثبت داشت فکر کنم. چون وسواس گونه خیلی پاهامو میشستم! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیز دلم فقط باید بسپاریش به خدا..... جفتت خلفی بود یا قدامی؟

جفت خلفی بود ،، شما هفته چند تکونارو فهمیدین ؟ بازم نگرانم ، میگم خدا نکرده شاید اتفاقی افتاده ،،، تا ۷ تیر باید صب کنم تا برم سونو ،،، ۳ هفته دیگه،،، چجوری صب کنم نمیدونم

جفت خلفی بود ،، شما هفته چند تکونارو فهمیدین ؟ بازم نگرانم ، میگم خدا نکرده شاید اتفاقی افتاده ،،، ت ...

عزیزم نگران نباش به زودی حرکتاشو حس میکنی.....

من پسرمو از ۱۶ هفته فهمیدم اما خوب من چون تجربه دارم حرکتارو تشخیص دادم اما برا شکم اول خیلیا نمیفهمن اون حرکات مال جنینه......

دخترمو بیست به بعد فهمیدم.....

شاید تو هم حسش میکنی اما نمیفهمی چی به چیه......

بعضا با حرکات روده اشتباه گرفته میشه....

فکر میکنی حرکات رودست اما جنینه.....

خلاصه به کوچولو دیگه تحمل کنی دیگه هر روز اعلام حضور میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم..... ایشالله این دفعه مامانی...... عزیزم بله بعد سه چهار روز میتونی سرکارم بری.... ...

ممنونم آنای مهربون 

من مشکل انعقادی دارم و طبق گفته خودتون استراحت مطلق برام خوب نیست. 

پس من هفته اولو خونه میمونم و از هفته دوم میرم سرکار. روزی یکی دو ساعت میرم نمازخونه دراز میکشم 

انشالله خدا نی نی هاتو حفظ کنه

عزیزم منم یوتروساکرال و کلدوساک خلفیم درگیر بود..... باز ببین صلاحت تو چیه..... بپرس ببین اگه درما ...

ممنون. من بيمه تكميلي ندارم واسه همين فرقي نميكنه برام...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم من نمیگم دکترم بهترینه یا نیست اما چون فقط این دکترو تجربه کردم و از خیلی جهات قبولش دارم میتو ...

سلام انا جان 

میشه ازمایش همسرم رو تفسیر کنی ممنون میشم کاشت داشتم رشدش متوقف شد حالا دکتر ازمایش dfa داده 

http://s9.picofile.com/file/8328907800/۲۰۱۸۰۶۱۱_۱۳۴۸۴۵.jpg

الهام جون منم بسته آخر جنینام هست ک قراره ۵ شنبه انتقال بدم ب امید خدا و منم میخوام بیهوشی بگیرم انت ...

عزیزم انشالله هر دومون این سری مامان میشیم. پس انتقالمون تو یه روزه، توکل برخدا.

عزیزم خوبه که جنینتو هدر ندادن..... اگه به میزان پروژسترون و بالا بودنش شک کنن این تست رو میدن و با ...

یعنی ممکنه سیکل بعد هم همینطور بشه؟ فکر میکنم هر چه زودتر صخامت بره بالا پروژسترون کمتره آخه پنجشنبه روز 14 بودم آزمایش ازم گرفتن 1.2 بود

خدایا شکرت😙
ممنونم آنای مهربون  من مشکل انعقادی دارم و طبق گفته خودتون استراحت مطلق برام خوب نیست.  ...

عزیزم پس هفته اولم یه بند نخواب......

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

آبم زیاد بخور.....

سلام انا جان  میشه ازمایش همسرم رو تفسیر کنی ممنون میشم کاشت داشتم رشدش متوقف شد حالا دکتر ازم ...

عزیزم خوب حتما باید همسرت از طریق اورولوژ مکمل بگیره......

رژیم غذاییش اصلاح بشه......

سرخ کردنی و فست فود و کنسرو و هله هوله ممنوع....

سیگار و قلیون و الکل اگه هست کنار گذاشته بشه......

طبعش رو شناسایی کنین اگه گرمه تو خوردن گرمی زیاده روی نکنه.....

میوه و سبزیجات و سالاد زیاد بخوره.....

سونا و جکوزی ممنوع.....

دوش داغ ممنوع.....

کمپرس یخ هر شب حدود یه ربع رو بی ضه ها اما مستقیم کیسه رو رو پوست نذاره.....

خودشو با آب سرد بشوره.....

شلوار لی نپوشه.....

لباس زیر تنگ نپوشه.....

دی اف آی رو باید زیر ۳۰ برسونه.....

همت کنین میشه.....

عزیزم پس هفته اولم یه بند نخواب...... هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن..... آبم زیاد بخور.....

ممنونم انا جون

الان یک هفته اس که همش دم آب سرد کن شرکت دارم آب میخورم، همکارام میگن تو این هفته چقدر آب میخوری، میگن ما جای تو دل درد گرفتیم    

عزیزم خوب حتما باید همسرت از طریق اورولوژ مکمل بگیره...... رژیم غذاییش اصلاح بشه...... سرخ کردنی و ...

ممنون عزیزم😘

من این ماه کاشت داشتم تو سیکل میکرو هستم میخواستم بدونم تا ماه بعد میشه اوکی بشه یا کنسلش میکنن