2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آنا جون من امروز رفتم سونو واسه آندومتريوز، گفت در حد خفيف دارم و فقط ندول هاي يوتروساكرال(اگه اسمش ...

عزیزم منم یوتروساکرال و کلدوساک خلفیم درگیر بود.....

باز ببین صلاحت تو چیه.....

بپرس ببین اگه درمان نکنی میتونه پیشرفت کنه یا نه.....

مثلا برا من بعد عمل گفتن شانس آوردی وگرنه داشت به روده هات میرسید.....

ضمنا حواستون باشه هزینه سونو تو مرکز غیر سونوگرافیو بیمه نمیده ها......

یعنی بیمه تکمیلی ما که اینطور بود.....

مثلا هزینه سونوی دکتر ناصر رو که تو مرکز سونوگرافی ابن سینا سونو میکنه رو میداد ولی همون سونو رو مطب خانوم دکتر میرفتم نمیداد.....

محض اطلاع گفتم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان ممنون از تایپک خوبتون.

من خیلی داغونم امروز روز 13 انتقالمه دیروز صبح ناشتا بی بی زدم یه یه خط پررنگ با یه حاله خیلی کمرنگ افتاد خیلی ذوق کردم.امروز دوباره صبح تکرار کردم ولی اون حاله دیگه نبود.

خودمم هیچ علائمی ندارم چند روز پیش سینه درد و تکرر ادرار داشتم زیر دلم تیر میکشید ولی الان چند روزه اون علائم رو دیگه ندارم.این خیلی منو نگران کرده.توروخدا برام دعا کنید😭 ایا کسی بوده تو حالتهای من باردار شده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستي امروز آزمايش ژن انعقادي (MTHFR ، PAI1) هم رفتم آزمايشگاه نيلو انجام دادم هزينش شد ٤٣٩ هزار توم ...

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله هر مشکلی هست خودشو نشون بده و دیگه با برداشتن تمام موانع سر راهتون به سمت مامان بابا شدن برین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز آزمایشگاه دولتی یا خصوصی؟؟؟ آزمایش ایمنی انجام دادی؟؟؟؟ دکتر زنان نوشت؟؟ یا مرکز ناباروری؟ ...

عزیزم این دو آیتم جهشهای ژنی مربوط به غلظت خونن.....

نیلو هم خصوصیه......

ناراحت نباش منم جز اندومتریوز بقیه رو دارم اسپرم داغون ایمنی بالا انعقاد در حد لخته.....

عزیزم ناراحت نیستم چون با همه این اوضاع و احوالات معجزه خدا شامل حالمون شده.....

یعنی هیچ کاری برا خدا نشد نداره......

من با همه اون مشکلات هم دخترمو از طریق میکرو دارم هم این گل پسر تو راهیو به لطف معجزه خدا دارمش......

پس تو هم امیدوار باش ایشالله به زودی قراره خبر مامان شدنتو بدی.....

تا 12 هفته و 6 روز میشه بهتره دیر تر نشه چون چند روز خطا همیشه وجود داره

لاله جون ۱۳ هفته و ۶ روز نبود؟

پس احتمالا من اشتباه یادم مونده.....

سلام آنا جان بهتون تبریک میگم بابت بارداریتون. درسته تازه عضو شدم ولی از اول این تاپیک همراهتون بود ...

سلام عزیز دلم.....

ایشالله به زودی قسمت خودتم میشه و شاهد شادیت میشیم.....

سلام دوستان ممنون از تایپک خوبتون. من خیلی داغونم امروز روز 13 انتقالمه دیروز صبح ناشتا بی بی زدم ی ...

عزیزم اصلا به علایم دقت نکن......

آخه چرا میرین سرغ بی بی مزخرف؟

عزیزم اگه آروم میشی برو آز بده وگرنه بهتره تا وقت آزت منتطر بمونی.....

نگرانم نکن خودتو و انرژی منفی جذب نکن.....

عزیزم اصلا به علایم دقت نکن...... آخه چرا میرین سرغ بی بی مزخرف؟ عزیزم اگه آروم میشی برو آز بده وگ ...

ممنون انا جون بابت دلگرمیت.

گلم این منو خیلی نگران کرده دیروز بی بی مثبت شد امروز منفی کلی علائم داشتم تمام رفته هیچی ندارم😢😢😢😢 فقط صبحا یخورده حالت تهوع با پهلو درد دارم

ممنون انا جون بابت دلگرمیت. گلم این منو خیلی نگران کرده دیروز بی بی مثبت شد امروز منفی کلی علائم دا ...

عزیزم من کلا تعطیل العلامت بودم یعنی هیچی هیچی حتی بعد + شدن آزم......

عزیزم اصلا علامتی قبل بتای + نداریم.....

اون علایم یا مال داروهاست یا تلقین.....

علایم معمولا بعد پنج شش هفته خودشونو نشون میدن تازه اگه از اون علایم دارا باشی.....

من که میشه گفت تقریبا اولین علامت بارداریم بعد بتای + یه تهوع جزئی بود اونم خیلی کم و کوتاه بعدشم که بزرگ شدن شکم و تکونا.....

پس اصلا به این چیزا توجه نکن.....

بابت بی بی هم خوب هم + کاذب داریم هم منفی کاذب.....

تنها راه اطمینان همون تیتر بتاست فقط!!!!!

سلام بچه ها من هنوز یکسال نیس عروسی کردم با ۴ ماه اقدام بی نتیجه دیروز شوهرم آز داد ک اسپرم و تحرکش صفر بوده...میخاستم بدونم کسی همچین مشکلی داشته؟ینی ما تا آخر عمرمون نمی تونیم بچه دار بشیم....ترو خدا راهنماییم کنید ...حال روحیم داغونه

تا خدا هست زندگی هست...
سلام بچه ها من هنوز یکسال نیس عروسی کردم با ۴ ماه اقدام بی نتیجه دیروز شوهرم آز داد ک اسپرم و تحرکش ...

عزیزم فعلا تا همسرت ویزیت نشده اصلا به هیچ چیز منفی فکر نکنین.....

این همه آزواسپرمی جواب گرفتن ایشالله شمام یکی از اونا خواهین بود......

ممنون

عزیزم من برم بخوابم تا دخترم بیدار نشده بازم میام.....

قربونت سعی کن خودتو آروم کنی همسرت به حمایتت نیاز داره.....