2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم من برم بخوابم تا دخترم بیدار نشده بازم میام..... قربونت سعی کن خودتو آروم کنی همسرت به حمایتت ...

ببخشید فقط اگه میشه بگید هزینه عمل میکرو چقده..ممنونم

تا خدا هست زندگی هست...
ببخشید فقط اگه میشه بگید هزینه عمل میکرو چقده..ممنونم

هزینه پانکچر و انتقال حدودای ۶-۷-۸ بسته به هزینه مرکز و دارو کمی کمتر یا بیشتر.....

اما اگه فریز داشته باشی هزینه انتقال فریز خیلی پایینتر میشه و فقط هزینه انتقال داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان

از همتون خواهش میکنم برام دعا کنید من پنج شنبه آخرین بسته جنینمو قراره انتقال بدن برام

ماه پیش هیسترو شدم و بعد بهم گفتن دهانه رحمم تنگه و این سری با بیهوشی برام انتقال میدن

کسی بوده که انتقالش با بیهوشی باشه؟

و یه سوال دیگه دارم

من دو انتقال قبلیم بیشتر استراحت بودم و با توجه به اینکه شاغلم برای هر دو  انتقال دو هفته رو مرخصی گرفتم و هر دو بارم منفی شد  

حالا سر این انتقال نمیدونم چی کار کنم به نظرتون از هفته دوم میتونم برم سرکار یعنی یه هفته استراحت کافیه؟

کسی بوده که بعد از انتقال سرکار رفته باشه؟

با توجه به اینکه کارم پشته کامپیوتر و نشستن رو صندلییه و یک ساعت مسیر راهمه تو ترافیکه تهران

سلام به همه عزیزان از همتون خواهش میکنم برام دعا کنید من پنج شنبه آخرین بسته جنینمو قراره انتقال بد ...

عزیزم خدا برات خیر بخاد ان شااله

خودتو بسپار به خدا اگر خیره خودش بهت میده

من توکل کردم به خودش

مامان شدن یچیزیه ک باید خدا بخاد

خودش ک بده خودشم نگهش میداره

عزیزم خدا برات خیر بخاد ان شااله خودتو بسپار به خدا اگر خیره خودش بهت میده من توکل کردم به خودش م ...

انشالله خانمی ممنونم ازت

انشالله شما هم توی هر مرحله ای هستی موفق باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی

سلام به همه عزیزان از همتون خواهش میکنم برام دعا کنید من پنج شنبه آخرین بسته جنینمو قراره انتقال بد ...

انشالله که خیره عزیزم و به سلامتی مامان میشی

من بعد انتقال اومدم سرکار راهم هم دوره توکل به خدا هر چی خدا بخواد همون میشه

عزیزم من کلا تعطیل العلامت بودم یعنی هیچی هیچی حتی بعد + شدن آزم...... عزیزم اصلا علامتی قبل بتای + ...

فداتشم اناجون بابت اینهمه دلگرمیت خدا به حق علی دلتو شاد کنه نی نی هاتو برات نگه دار خیلی امیدوارم کردی😘😘😘😘

سلام گلم میشه بدونم مشکل شما واسه باروری چیه

سلام عزیزم.

من شیش سال ازدواج کردم بعداز یه سقط که طبیعی باردار شدم دیگه بچه دار نشدیم نه خودم مشکل دارم نه همسرم ده درصد از اون افرداد با علائم ناباروری نامشخص هستیم

انشالله که خیره عزیزم و به سلامتی مامان میشی من بعد انتقال اومدم سرکار راهم هم دوره توکل به خدا ...

ممنونم عزیزم انشالله با دعاهای دوستان و عنایت و لطف خدای مهربون هممون نتیجه بگیریم

همینه عزیزم درست نوشتن چرا دکتر گفت لاپرا بشی؟ نظر دکتر نصر رو در مورد لاپرا بپرس ببین اصلا تایید ...

مرسی عزیزم

دکترم گفت چون لوله هات بازن و تخمک گذاریت خوب بود تو این چند ماه ولی باردار نشدی واسه همین باید لاپرا شی ببینیم مشکل ازچیه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚