2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چی هست؟؟

عزیزم لوله هیدروسالپینکس مواد عفونی و سمی ترشح میکنه و خودش میتونه یکی از علل منفی شدن باشه حتما پیگیر این قضیه باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز تخمک کشی باید همسرت باشه قراره نمونه اسپرم ازش بگیرن......

تخمک کشی من کی میشه ؟ مشکلم اینه 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
اره عزیزم سخته اما دیگه اینکه یه دکتر بگه استخوان سر رانت تیز شده از شدت پوکی استخوان و علت اینکه ا ...

پس hla b 27 برای رماتیسم ستون فقراته؟! برای من منفی بود. البته چندتا hla b با عددهای مختلف انجام دادم که فکرکنم 5 یا 52 مثبت بود! خلاصه که گفتن چیزی نیست! چون 8 منفی بود و گفتن بیماری بهجت رد میشه. خلاصه من که سر در نمیارم. اما خدا از دردها به هیچ کس نده و کلا آدم اسیر هیچ نوع دکتری نشه. الهی آمین

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
تخمک کشی من کی میشه ؟ مشکلم اینه 

عزیزم اصلا نمیشه گفت.....

بدن با بدن فرق داره......

یکی زودتر یکی دیرتر......

من خودم سه بار پانکچر شدم روزهای ۱۲، ۱۳، ۱۶ بوده......

برا یه بدن و یه نفر اینجوری باشه برا دو نفر متفاوت ببین چطوره.....

لااقل یکی دو سونو باید بگذره شاید عیار دستتون بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاي خوبم ببخشيد كم ميام اينجا 

متاسفانه اينقدر شرايط جسميم اين روزا بده كه روز و شبمو فراموش كردم

خدارو شاكرم ولي اميدوارم اين حال بدم بزودي تموم بشه🙏🙏🙏

بخدا دعاگوتون هستم و اميدوارم بهترينها در انتطارتون باشه بزودي🙏🙏🙏🙏

يه سوال داشتم ميشه راهنماييم كنيد🌸🌸🌸🌸

غربالگري اول و ميشه نزديك ١٣ هفته وفت مشكلي نيست؟؟؟؟؟؟

دير نيست؟؟؟؟؟

جايي كه ميخوام برم وقت نداره زودتر متاسفانه

ممنونتون ميشم راهنماييم كنيد🙏🙏🌹🌹🌹

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
باشه الان براش پیام میدم

عزيزم من واسه اين سونو رفتم كلينيك آسا تو سعادت آباد، دكتر پادمهر معرفي كردن .. با دكتر سعادت انجام دادم كه فقط روزهاي فرد هستند. زودم نوبت ميدن. خواستي بگو شماره و آدرسش رو بدم واست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

به سوال ديگه سن بارداري كدوم درسته؟؟؟؟؟؟

سني كه سونو نشون ميده يا سني كه دكتر برامون حساب ميكنه؟؟؟؟؟؟؟

سن بارداري من با حساب سونو ٤ روز بيشتر از خساب و كتاب دكتر 

گيج شدم 

كدوم و براي غربال حساب كنم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

آنا جون من امروز رفتم سونو واسه آندومتريوز، گفت در حد خفيف دارم و فقط ندول هاي يوتروساكرال(اگه اسمش درست يادم باشه) كنار رحم هر دو طرف كمي ضخيم شده و جايي ديگه درگير نيست و چسبندگي هم ندارم... هزينشم ٣٢٠ هزار تومان شد جهت اطلاع دوستان.

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

راستي امروز آزمايش ژن انعقادي (MTHFR ، PAI1) هم رفتم آزمايشگاه نيلو انجام دادم هزينش شد ٤٣٩ هزار تومان اينم واسه آمار جديد هزينه ها ... جوابشم دو هفته اي آماده ميشه

راستي امروز آزمايش ژن انعقادي (MTHFR ، PAI1) هم رفتم آزمايشگاه نيلو انجام دادم هزينش شد ٤٣٩ هزار توم ...

سلام عزیز آزمایشگاه دولتی یا خصوصی؟؟؟ آزمایش ایمنی انجام دادی؟؟؟؟ دکتر زنان نوشت؟؟ یا مرکز ناباروری؟؟؟ 

سلام عزیز آزمایشگاه دولتی یا خصوصی؟؟؟ آزمایش ایمنی انجام دادی؟؟؟؟ دکتر زنان نوشت؟؟ یا مرکز ناباروری؟ ...

من آزمايش هارو دادم يك دكتر زنان معمولي برام نوشت البته با كمي ترفند😉 چون مراكز ناباروري و بعضي متخصصين اين آزهارو تا سه بار انتقال منفي نشه نمينويسن.. آزمايشگاه نيلو هم خصوصي هست فكر كنم.

دوستاني كه آزمايشگاه انتقال خون، آزمايشهاي ايمني رو انجام دادن؛ تو برگه پذيرش سي دي ماركرهاي دوتايي رو هم واستون زده؟ چون من رفتم اونجا انجام بدم ديدم فقط تكي هارو نوشته گفتم كه دوتايي هارو جا انداختين گفت نه ما تو پذيرش نميزنيم فرمتمون اينجوريه ولي تو آزمايش لازم باشه خودشون ميزنن دوتايي ها رو !!!  حالا ديگه نميدونم چي به چيه . ممنون ميشم جواب بديد.