2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
هم این امکانش هست هم ممکنه بعد از ای یو ای تو سیکل بعدی ایجاد شده باشه چون کلا داروهای سیکل ای یو ...

سلام لاله جونم من تمروز رفتم آزمایش چربی تریگلیسرید و کلسترول دادم و میخوام قبل میکرو همه چیز رو درست کنم و با خیال راحت برم تو سیکلش ولی امروز زنگ زدم آزمایشا برا جواب آزمایشای ایمنی و انعقادی ک گفتش یکی از آزمایشا احتمالا مال ژنهای انعقادی باشه و گفتش ک الان آماده نمیشه و تا ۱۹ برج چهار آماده میشه . حالا اگه جواب آزمایش چربیمو گرفتم و خوب بودش حالا این ماه ک دیگه احتمالا آخر برج سه پریود میشم ک دیگه نمیرم تو سیکل میکرو و تا ۱۹ برج چار ک جواب آزمایشام رو بگیرم و اگه ک جواب آزمایشام خراب بود میتونم بعد اونموقع آخرای برج چار برم تو سیکل . یا اینکه اگه مشکل ایمنی داشتم قبلش چن ماه باید آسپرین بخورم یا اینکه اگه مشکل ایمنی داشتم چن ماه قبلس پردنیزولون بخورم ؟ اگه مشکل ایمنی یا انعقادی باشه حتما باید قبل سیکل دارو خورد و بعد برم تو سیکل یا اینکه دارو نمیخواد ؟؟ چون فولیام با دارو هم زیاد رشد ندارن میگم شاید مشکل ضخامت باشه ک بالا نمیره و باید دارو خورد .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام لاله جونم من تمروز رفتم آزمایش چربی تریگلیسرید و کلسترول دادم و میخوام قبل میکرو همه چیز رو درس ...

عزیزم بستگی به شدت مشکلت داره......

بعضا لازمه قبلش چند ماه دارو بگیری بعضا هم نیاز نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی به شدت مشکلت داره...... بعضا لازمه قبلش چند ماه دارو بگیری بعضا هم نیاز نیست.....

عزیزم شدت از چ نظر میگلی قربونت برم مثلا کدوم آیتم مشکل باشه شدتش بیشتر میشه ؟ ی سوال دیگه تو سایت ک بودم ی کسی از دکتر سوال کرده بودش ک سایز فولیم بالا نمیره حتی با قرصم و دکتر جوابش داده بودش ک لاپاراسکوپی انجام بده . حالا مگه لاپاراسکوپی چجور جواب میده رو سایز فولی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم، منم از روز ششم انتقالم لکه بینی پیدا کردم و کاخ آرزوهام فرو ریخت. تا روز هشتم ادامه داشت ...

آخ جون چه خوب كه مثبت شدي عزييييزم

ايشالا ماله منم مثبت باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیززززم ان شائ الله که لک لانه گزینیه اینو گفتی رفتم تو فکر مثل غریقی شدم که به کاه شناور روی آب چ ...

وااااااي آبان جون يادته بهت گفتم شايد زود رفتي من مطمئنم تو حامله ميشي

اي ول چه خبر خوبي💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

هم این امکانش هست هم ممکنه بعد از ای یو ای تو سیکل بعدی ایجاد شده باشه چون کلا داروهای سیکل ای یو ...

سلام لاله جان

به نظرت توی سیکله میکرو بادکش رحم و تخمدان انجام بدم مشکلی نیست؟

واینکه عرق بومادران هم میشه خورد یا نه؟

خوب عزیزم بعضا از نسل قبل یا نسلهای قبلتر منتقل میشه اما بعضا مشکلات کرومزومی یا ژنتیکی بعدا به خاطر ...

ممنون از راهنمایی های بی دریغتون. یه سوال دیگه چند روز بعد پانکچر پرید میشیم؟  

عزیزم شدت از چ نظر میگلی قربونت برم مثلا کدوم آیتم مشکل باشه شدتش بیشتر میشه ؟ ی سوال دیگه تو سایت ک ...

عزیزم خوب مثلا من مشکل انعقادیم چون ژن غلطت خون داشتم و mthfrم هتروزیگوت بود سه چهار ماه قبل شروع سیکل به تجویز دکترم رورانه یه قرص ب۶ و هفتگی به آمپول ب۱۲ و ف لیک ۵ داشتم.....

خوب شاید مثلا یکی اگه پروتئین سیش (البته اگه اشتباه نکنم) پایبن باشه تجویز مشابهش داشته باشه.....

یا مثلا برا ایمنیم از یه ماه قبل پرد داشتم بعضیا از دو ماه قبل داشتن.....

پس بایز ببینی نتیجه آزات چیه و چه تجویزی برات میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شدت از چ نظر میگلی قربونت برم مثلا کدوم آیتم مشکل باشه شدتش بیشتر میشه ؟ ی سوال دیگه تو سایت ک ...

برا سایز فولی فکر کنم اگه نیاز به کوتر تخمدان باشه میتونه تاثیر بذاره.....

پس نمیشه گفت یه تجویز برا یکی خوب بوده برا دیگریم خوب باشه.....

سلام لاله جان به نظرت توی سیکله میکرو بادکش رحم و تخمدان انجام بدم مشکلی نیست؟ واینکه عرق بومادران ...

عزیزم من شخصا توی سیکل توصیه نمیکنم.....

یعنی بعد شروع تحریک تخمدان میزنی خودتو داغون میکنی مواظب باشیا.....

ممنون از راهنمایی های بی دریغتون. یه سوال دیگه چند روز بعد پانکچر پرید میشیم؟  

بستگی به بدن داره.....

معمولا سه الی پنج یا هفت، نهایتا ده.....

روز اما بازم قطعی نمیشه گفت......

برا سایز فولی فکر کنم اگه نیاز به کوتر تخمدان باشه میتونه تاثیر بذاره..... پس نمیشه گفت یه تجویز بر ...

یعنی لاپارا فقط کمکی ک میکنه کوتر تخمدان هستش ؟ کوتر ذخیره دو پایین میاره ؟

عزیزم خوب مثلا من مشکل انعقادیم چون ژن غلطت خون داشتم و mthfrم هتروزیگوت بود سه چهار ماه قبل شروع سی ...

برا منم احتمالا ژن غلظت جوابش دیر میاد و MTHFR هستش ک نیومده . شمام برا ایمنیتون فقط این ژن مشکل داشت و اون بقیه آیتم ها درست بودش ؟؟

عزیزم من شخصا توی سیکل توصیه نمیکنم..... یعنی بعد شروع تحریک تخمدان میزنی خودتو داغون میکنی مواظب ب ...

ممنون آنا جون

تا ۱۴، پریودی بادکش میزنم کلا میشه ۳ یا ۴ بار ماه آینده میرم سیکله میکرو خواستم بدونم خوبه یا نه 

دیگه انجام نمیدم