2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام. آنا جون شما میدونید آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک مردان چرا انجام میشه؟ 

خوب کاریوتایپ بر اینه ببینن آیا مشکل کرومزومی داره یا نه.....

عزیزم بهتره از لحاظ ژنتیکی و کرومزومی بررسی بشن چون ممکنه باعث تولید جنین مشکل دار بشه......

در این صورت باید تعیین سلامت جنین انجام بشه که جنین سالم رو به رحم منتقل کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب کاریوتایپ بر اینه ببینن آیا مشکل کرومزومی داره یا نه..... عزیزم بهتره از لحاظ ژنتیکی و کرومزومی ...

مشکل کروموزومی یعنی همون بیماریهایی که از پدر به فرزند انتقال پیدا میکنه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل کروموزومی یعنی همون بیماریهایی که از پدر به فرزند انتقال پیدا میکنه؟ 

خوب عزیزم بعضا از نسل قبل یا نسلهای قبلتر منتقل میشه اما بعضا مشکلات کرومزومی یا ژنتیکی بعدا به خاطر جهشی چیزی بوجود میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آزمایش انعقادی دادی؟ عزیزم خواهشا لااقل آب زیاد بخور......

یه سری آزمایش قبل عید دادم فکر میکنم یه چندتایی بود البته اسپرین و انوکسا هم دارم سعی میکنم آب هم زیاد بخورم

خدایا شکرت😙
عزیزم تو سیکل ای یو ای منظورمه یعنی روزی که قراره اسپرم تزریق بشه سونو داشتی؟بعد از تزریق هاش سی جی

متوجه منظورت شدم عزیزم . نه نداشتم . اینکه میگم سه هفته قبل از تشخیص کیست  ویزیت شدم یعنی اگه از سیکل ای یو ای کیست درست شده تو سونوي بعدی که کمتر از یکماه بود باید کیست  دیده میشد . من 25 فروردین تزریق اسپرم داشتم 8 اردیبهشت با دکتر صالحپور سونو داشتم . سونو سومم 1 خرداد بود که دکتر گفت کیست 42 میلیمتری داری  . امکانش هست کیست بوده ولی دکتر فکر کرده تخمک بوده ?

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کاملا درسته اما همسرم هم دهن لقه.نمیتونه به مادرش اینا نگه.من میگم بذار بریم برای میکرو اگر مثبت بود ...

دکترتون بگن بهشون شاید به حرف دکتر گوش بدن
شما از اینده بچه ی خودت بگو و اینکه دوست ندارین زمانی به گوشش برسه
به هر حال شاید واقعا تاثیر خوبی تو روحیه اشون نداشته باشه اگه در اینده بفهمن
شاید بتونی از این روش قانعش کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی منم میتونم برم؟ آخه دکتر بهم گفت نری بهتره ولی دلم میخاد برم ،، بهم گفت جفتت پایینه و انگار خون ...

خب شما شرایطت فرق داشت و داره
جفتت پایین بود هماتوم داشتی خونریزی روشن و روان داشتی
اگه دکتر میگه نرو نباید بری
اما کسی که مشکل خاصی نداره ، صرفا چون میکرو کرده ممنوع نیست از مسافرت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان اگه غیر از دارو چیز خوردنی میدونید برا ضخامت رحم به من بگید واقعا مستاصل شدم ای خدا خودت کمک ...

نادی جان یادمه یکی از بچه های اینجا تو سیکل انتقال فریز همین مشکل رو داشت و در کنار استفاده از دارو بادکش هم میرفت براش میذاشتن
و ضخامتش خیلی خوب رشد کرد
البته جایی که میرفت معتبر بود خیلی

نسترن جان خدا خیرت بده که راهنمایی میکنی،واقعاً ضخامت رو 3زده بود تو سونو یا اندازه ساک این قدر بوده ...

بله عزیزم واقعا تو سونو اول آندومتر3 بود من هیسترو کردم بعد جنین انتقال دادم که منفی شد ماه بعد اربعین بودطبیعی باردار شدم البته پریو د شدم نمیدونستم باردارم دو هفته تاخیر داشتم قبلش  بی بی چکم منفی شد روز نه پری رفتم سونو چون دارو خوردم برا تحریک تخمک گذاری ولی هم تخمک داشتم هم فیبرم (پسرم)  که زنگ زدم به دکترم گفتا برم مطب خودشون سونو کردن گفتن ساک بارداری کمتر از پنج هفته و رشد نمیکنه هفته بعد سونو تکرار کردم که قلب داشت خدا برام معجزه کرد انشاء الله برای شما هم معجزه بشه

و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

سلام دوستان، صبح همه بخیر  دوستان باردار یه سوال خنده دار اما مهم، من شکمم هنوز اصن بزرگ نشده، ...

فک نکنم جای نگرانی باشه
من فقط لباسام رو قسمت شکم چسبان شدن ولی وقتی مانتو و لباس بیرون تنمه اصلا مشخص نیست
فکر کنم از اخر ماه پنجم کم کم تغییرات اساسی شروع میشه

اون تیک تیک هم احتمالا تکون های نی نی هستش

عزیزم بعید نیست از تنبلی باشه...... لاله جون بهتر میتونه تو این زمینه بهت اطلاعات بده.....

عزیزم من هم تا قبل از میکرو اصلا عقب افتادن پریود نداشتم
همیشه ان تایم
حتی اگه این ماه 2 شب پریود میشدم ماه بعد هم 2 شب بود!! تا این حد

پر مویی و چاقی شکمی و اینا هم نداشتم
اما بعد از میکرو کلا این دو سال رو همیشه تاخیر تو پریود داشتم به حدی که تا 19 روز عقب افتادن هم رسیده بود

متوجه منظورت شدم عزیزم . نه نداشتم . اینکه میگم سه هفته قبل از تشخیص کیست  ویزیت شدم یعنی اگه ا ...

هم این امکانش هست
هم ممکنه بعد از ای یو ای تو سیکل بعدی ایجاد شده باشه
چون کلا داروهای سیکل ای یو ای و میکرو و ... میتونن عامل کیست ساز شدن تخمدان بشن

نسترن جان خدا خیرت بده که راهنمایی میکنی،واقعاً ضخامت رو 3زده بود تو سونو یا اندازه ساک این قدر بوده ...

علت سقطاتو فهمیدی ؟ اونموقع هم ک سقط کردی ضخامتت کم بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود