2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیززززم ان شائ الله که لک لانه گزینیه اینو گفتی رفتم تو فکر مثل غریقی شدم که به کاه شناور روی آب چ ...

عزیز دلم علم و منطق یه چیزه امید و معجزه یه چیز دیگه. دلت رو به خدا بسپار و تا شنبه صبر کن اگه این ماه قسمت مادر شدنت باشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره و اگه نباشه باز هم به خدا توکل کن و با امید ادامه بده. 

آزمایش تریگلیسرید و کلسترول

عزیزم فکر نکنم فرقی کنه اما موقع آز حتما ازت داروهاتو پرسیدن درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم دلم تنگ شده بود ماشاءالله فعالی پسرم هم خوبه دیگه تنها نیستم مبارکه دوباره بارداری   ...

عزیزم بله لطف خدا به حرمت دعای شما دوستان شامل حالم شد......

عزیزم برا خونریزیت با دکتر زنانت مشورت کن بیست روز زیاده.....

ایشالله که زودی حالت خوب میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه.  آنا جون یه سوال داشتم. من 2 بار میکرو نا موفق در ابن سینا داشتم. اون آزمایشهای تک ...

عزیزم فکر کنم برام ایمیل زدی جوابتو زادم.....

به دکتر زنانت اگه میتونه تفسیر کنه.....

یا ایمونولوژ ابن سینا، مر یم تو کلی هم نشون بدی خوبه.....

دیشب موقع خواب طبق عادت دوهفته پیش که فکر میکردم نی نی دارم و باید با احتیاط دراز بکشم همینکارو کردم یهو یادم به ازمایشم افتاد و اشکام همینطور میومد پایین خیلی دلم گرفت. شوهرم نگام کرد و گفت چرا ناراحتی؟مگه خودت به خدا نمیگفتی هرچی به صلاح و مصلحتمون هست  برام انجام بده پس حالا که خدا اینطور خواسته چرا بیقراری میکنی؟انگار این حرف های خدا بود برام انگار منو میدید و میگفت پس چی شد چرا به من اعتماد نکردی؟خودمو جمع و جور کردم و گفتم خدایا من راضیم به رضای تو و میدونم تو برام بد نمیخواهی فقط صبر بیشتری بهم بده

عزیز دلم علم و منطق یه چیزه امید و معجزه یه چیز دیگه. دلت رو به خدا بسپار و تا شنبه صبر کن اگه این م ...

این سری خیلییییی حالم بده آزی جون هیچ وقت اینجور نبودم شوهرم همیشه میگفت تو اسطوره صبری اما اینبار انگار کم آوردم همش به خدا میگم خدایا بهم قدرت و توان دوباره بلند شدن بده از خدا میخوام که قوی باشم نمیدونم گیج شدم تمام افکارم هنگ کرده نمیتونم متمرکز باشم

برای هم دعا کنیم 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دیشب موقع خواب طبق عادت دوهفته پیش که فکر میکردم نی نی دارم و باید با احتیاط دراز بکشم همینکارو کردم ...

عزیزززززززم خیلی میفهممت آزی جون

خدا این شوهرهای مهربون رو برامون حفظ کنه

تو نی نی نداری؟ 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیززززم ان شائ الله که لک لانه گزینیه اینو گفتی رفتم تو فکر مثل غریقی شدم که به کاه شناور روی آب چ ...

عزیزم حتما تکرار کن.....

عزیزم جنینت چند روزه بود؟

طلوع جون خیلی با خوندن مطلبت روحیه گرفتم،چون من فکر می کردم سه خطی شدن قابل حل نیست پس با یه دکتر ...

هم پیش کلانتری میرفتم، هم احمدی.

چرا قابل حله. نگران نباش. من آخرش اومدم تهران پیش یه دکتر دیگه مشورت بگیرم. اون گفت علم جدید میگه که حتما نیازی نیست سه خطی باشه و همین که ضخامت به یه حدی برسه کافیه. من اندومتریوز دارم. دکتر گفت کسایی که اندومتریوز دارن اندومترشون دیر جواب میده. دو ماه به من ویزان داد و گفت با این احتمالا مشکلت حل میشه، اگر شد که انتقال بده، اگر نشد بیا پیش خودم از اول پانکچر و آی وی اف کنم و انتقال بدم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
دوستان عزیزم سلام امروز زنگ زدم نتیجه ازمایشمو به مرکز جهاد اعلام کردم میخواستم بگم منفی شدم گریه ا ...

عزیزم والا چی بگم.....

مشکل ایمنی و انعقادی نداری؟

عزیزم اخیرا تست سی بی سی داشتی؟

هموگلوبینت و هماتوکریتت چند بودن؟

سلام عزيزان صبحتون بخير امروز ٧ روز انتقالمه هييييييييچ علائمي هم نداشتم و ندارم تا اينكه الان رفت ...

سلام عزیزم، منم از روز ششم انتقالم لکه بینی پیدا کردم و کاخ آرزوهام فرو ریخت. تا روز هشتم ادامه داشت و روط هشتم مقدارش بیشتر و قرمز رنگ شد که دیگه من گفتم پریود شدم و تمام. اما بعدش قطع شد تا اینکه روز چهاردهم بی بی چک مثبت شد. ان شاءالله که مال شما هم لانه گزینی بوده و مثبت هستید

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کم ...

منم انجام دادم البته ایمیل نزاشتم فقط پرسشا رو پاسخ دادم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم حتما تکرار کن..... عزیزم جنینت چند روزه بود؟

3و نیم روزه بود آنا جون حتما آزمایشم رو شنبه تکرار میکنم

آنا جون یه سوال. آمپول پرولوتون تا آخر بارداری هست؟من ویزیت قبلیم که رفتم تازه برام شروع شد هر ده روز یک بار. نمیدونم چرا دکترم دو تا برام نوشته. انگار کمش میومد بیشتر بنویسه. 

من امروز دومی را میزنم. تا ده روز دیگه نوبت ویزیت دکترم نیست. میتونم خودم یکی از داروخانه بگیرم و ده روز دیگه بزنم؟؟