2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
آبان و آزی عزیزم شماها سر همون تاریخی ک دکتر بهتون گفته بود آزمایش دادین؟

نه دکتر من نوشته 17 روز بعد من 14 روز بعد انتقال آز دادم

اما خوب داروهام رو ادامه میدم 17 هم میرم آزمایش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 2 تا فریز دارم

دیگه نمیدونم خودم انتقال بدم یا برم سراغ رحم اجاره ای.آخه این سری همه کاری کردم، هیسترو، خراش آندومتر، پی آر پی، هپارین، روحیه خوب،  اصلا نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟ دیگه طاقت این انتظار تلخ رو ندارم بدنم نمیکشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آبان و آزی عزیزم واقعا ناراحت شدم...ولی بنظرم اینکه کسی ندونه رفتی برای عمل خیلی بهتره...اونجوری اگه ...

آره منم نظرم اینه هیچکس ندونه، اما بدبختی من اینه انگار به خواهرام الهام میشه. پام به مطب دکتر برسه انگار یکی خبرشون میکنه، انقد سین جیم میکنن که یه سوتی از توش دربیارن یا یه حرف ضدو نقیضی. من دلم نمیخواد درگیر مشکلات من بشن اما میگن باید به ما بگی تا اون چندروز بیایم مراقبت باشیم و کارات رو بکنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه دکتر من نوشته 17 روز بعد من 14 روز بعد انتقال آز دادم  اما خوب داروهام رو ادامه میدم 17 هم ...

آبان جان به حق همین شب های عزیز معجزه شامل حالت شه جوری که خودتم باورت نشه. امیدوارم روز 17 که میری آز با یه بتای تپل بیای. برای خدا نشد وجود نداره

عزیزم خیلی ناراحت شدم هم برای شما هم آبان عزیز انشالله ک بزودی زود خدا دل هر دوی شمارو شاد کنه امیدت ...

بهار جان سلام. کی انتقال داری عزیزم؟

ممنون آنا جون بابت وقتی که میزاری ، آنا جون من روزی ۲ تا پرد داشتم،برا اینکه قطعش کنم ۱ هفته یکی خو ...

عزیزم اینطوریه:

یه هفته یکی هر روز.....

یه هفته نصف هر روز.....

یه هفته نصف یه روز در میون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم شوهرم اسپرمش ضعیفه خودم تا الان هرچی ازمایش و سونو و عکس رنگی اینا دادم گفتن سالمی.در چه حد بود ...

بله عزیزم از همه نظر تعداد و تحرک و مورفولوژی پایین بود 

منفی شدم😭😭😭احساس میکنم فرو ریختم خدایا بهم صبر بده

وای نگوووووووو.....

عزیز دلم فقط میتونم بگم ایشالله به زودی خدا برات جبران میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان کمکم کن

من همه چی رو بررسی کردم هر کاری لازم بود کردم همه اون آزها و عملها رو انجام دادم پس مشکل از کجاست؟!!!! دیگه باید چیکار کنم؟ من طاقت منفی دیگه ندارم تو بگو چیکار کنم  

منم منفی شدم     خسته شدم دیگه ای خدااااااااااااااااااااااااااا...

وایییییییی.....

چرا اینجوری شد؟

به خدا این موقعها آدم زبونش به حرف نمیاد.....

فقط صبر میخوام براتون و اینکه به زودی واستون جبران بشه.....

آنا جون اینکه چند روزه هستن نمیدونم ولی دکتر گفت جنینات گریدشون آ هستن

پس تعداد سلولاشو نمیشه گفت......

فقط بدون ظاهرا همه چی خوب بوده.....

ایشالله به بتای تپل منتظرته.....