2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمدم پر شده از عروسکهای نمدی که با احساسی پر از تمنا به عشق نی نی درست کردم اگه هیچ وقت نیاد چی؟ من با این عشق و التماس چیکار کنم!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
یعنی حتی به خونواده؟شک نمیکنن؟اخه من اگه بخوام برای درمان برم شهر خودمون نیست که.بعد کلا همه باخبر م ...

عزیزم اگه میتونی نگی و مخفی کنی بکن به هیشکی نیاز نداری....

منم میکروی اول ترسیدم گفتم اما بعد پشیمون شدم.....

چون دو میکروی بعدی رو تنهای تنها بودیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ب همه

آناجان ی سوال داشتم من امروز روز۱۱سیکلم هست 

اگه یادتون باشه میکروهم ک منفی شد

اما دوباره پریود شدم درد شدیدی هم داشتم اما این بار ی خون تیره و سیاه رنگ هست

ب دکترم دسترسی ندارم ب نظرتون علتش چیه

سلام .من برای  ivfاماده میشم  اولین بارمه... الان قرصهای جلوگیری با امپول زیرپوستی میزنم ت ...

خوب سیستم باروریت داره مهار میشه.....

نگران نباش طبیعیه.....

سیکلت ظاهرا بلنده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم 2 تا فریز دارم دیگه نمیدونم خودم انتقال بدم یا برم سراغ رحم اجاره ای.آخه این سری همه کاری کردم، ...

عزیزم ایمنیت چی؟

اونم بررسی شده؟

آره منم نظرم اینه هیچکس ندونه، اما بدبختی من اینه انگار به خواهرام الهام میشه. پام به مطب دکتر برسه ...

عزیزم اگه کلا در جریانن پس خیلی سخت نگیر.....

بله عزیزم از همه نظر تعداد و تحرک و مورفولوژی پایین بود 

ممنون گلم.امیدوارم نی نی‌ت به سلامتی به دنیا بیاد 💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جان کمکم کن من همه چی رو بررسی کردم هر کاری لازم بود کردم همه اون آزها و عملها رو انجام دادم پس ...

عزیزم یعنی ایمنی و کاریوتایپم بررسی شده؟

دی اف آی چی؟

عزیزم اگه میتونی نگی و مخفی کنی بکن به هیشکی نیاز نداری.... منم میکروی اول ترسیدم گفتم اما بعد پشیم ...

تنها باشی خیلی بهتره بنظرم

ولی‌چون من باید برای میکرو برم یه شهر دیگه خونوادم و خونواده شوهرم میفهمن‌متاسفانه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کمدم پر شده از عروسکهای نمدی که با احساسی پر از تمنا به عشق نی نی درست کردم اگه هیچ وقت نیاد چی؟ من ...

عزیزم مگه میتونه نیاد؟؟؟

به خاطر عروسکام شده حتما میاد شک نکن......

سلام ب همه آناجان ی سوال داشتم من امروز روز۱۱سیکلم هست  اگه یادتون باشه میکروهم ک منفی شد ام ...

عزیزم والا نمیدونم احتمالا دیواره کامل ریزش رده بوده.....