2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
منفی شدم😭😭😭احساس میکنم فرو ریختم خدایا بهم صبر بده

عزیزم ،، الان هر چ بگیم برات جواب مثبت نمیشه ،، میدونم خیلی سخته ،،، ایشالا بدون دوا درمون نتیجه بگیری و سال بعد فرشته هاتو بغل بگیری ،،

منم نگفتم به هيچكي والا بيكارم مگه دم به ديقه ميخوان آمار بگيرن به اندازه كافي فشار رو خودمون هست

یعنی حتی به خونواده؟شک نمیکنن؟اخه من اگه بخوام برای درمان برم شهر خودمون نیست که.بعد کلا همه باخبر میشن.وگرنه منم از خدامه هیشکی نفهمه.بعد میگم شاید باید یکی کنارم باشه بعد عمل!مثل مامانم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا فرو چي ريختي صبر كن دو روز ديگه ايشالا ميره بالا  يكم روحيتو حفظ كن

عزیز دلم عددش 0/5 بود. کمتر از اونی که بهش دل بست. ۴ تا جنین دیگه دارم دارم خودمو جمع و جور میکنم برای اونا. سر دخترم هم میکرو اولم منفی شد. 

یعنی حتی به خونواده؟شک نمیکنن؟اخه من اگه بخوام برای درمان برم شهر خودمون نیست که.بعد کلا همه باخبر م ...

خوب من شهر ديگه اي نرفته بودم 

ولي كدوم عمل پانكچر و ميگي ؟! اون كه اصلا عمل به حساب نمياد بگو داري ميري دكتر سونو كنه و چميدونم دارو بنويسه و از اين چيزا

بعد پانكچر كه من رفتن تازه پرو مانتو و عكس از دندونم گرفتم

تازه من هيستروسكوپي هم به كسي نگفتم صبح رفتم ٧ شب خونه بودم

انتقال هم كه اصلا هيچي به هيچي انگار نه انگار شبش خواهرم اينا اومدن تا  ٢ صبح خونه ما بودن 😂😂

عزیز دلم عددش 0/5 بود. کمتر از اونی که بهش دل بست. ۴ تا جنین دیگه دارم دارم خودمو جمع و جور میکنم بر ...

خوب اينكه خيلي خوبه جنين فريزي داري عزيييزم

من كه همونم ندارم 

ولي انشالا همون نط ني هاي يخ زده ميان به اين دنيا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

گفته بود بین ۱۲ تا ۱۵ بعد از انتقال برو. من امروز روز ۱۴ بودم

عزیزم خیلی ناراحت شدم هم برای شما هم آبان عزیز انشالله ک بزودی زود خدا دل هر دوی شمارو شاد کنه امیدتو از دست نده و دوباره شروع کن

آبان و آزی جان خیلی خیلی متاسفم. دعا میکنم طبیعی باردار بشید. خودتونو نبازید. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلام .من برای  ivfاماده میشم  اولین بارمه... الان قرصهای جلوگیری با امپول زیرپوستی میزنم تا پریودشم بعد روز دوم برم برای سونو ... فکر کنم دارو اصلی رو هنوز نداده ..ولی تخمدانهام خیلی درد میکنه برای چیه ؟ 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون