2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
سلام من الان رفتم از دادم گفته تا ساعت ۱۱ یا ۱۱/۵ اماده میشه توروخدا دعام کنید. خیلی استرس دارم

عزیزم انشالله ک خدا تو این روز عزیز حاجت دلتو میده و جواب آزت مثبته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جونم من چندتا سوال داشتم عزیزم.شما وقتی برا خلط پشت گلوت و ربلاکست رفتی دکتر دارو چی بهت دا ...

عزیزم در شرایط عادی غیر سیکل و ..... خوب اگه نزده باشه به ریه هام معمولا با همون پنتاپرازول و تلفست کنترلش میکرد اما خوب رژی غذایی هم مهمه.....

یعنی یه کم که ناپرهیزی میکنم برمیگرده.....

اما تو سیکل و بارداری خصوصا موقع پردنیزولون تجویز کرد که نذاره عود کنه....

اما در کل بارداری مستعد میکنه برا برگشت.....

منم که یکسره دار  نخوردم گاها برگشته مجبور شدم دارو بخورم اما درستش اینه همش تحت کنترل باشیم خصوصا تو بارداری اما رژیم غذایی در کل فاکتور مهمیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من الان رفتم از دادم گفته تا ساعت ۱۱ یا ۱۱/۵ اماده میشه توروخدا دعام کنید. خیلی استرس دارم

ایشالله خوش خبری عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون میدونی چرا وقتی کپی میکنم این شکلی میاد this HTML class. Value is https://www.ninisite

نه عزی م نمیدونم فقط وقتی کوپی میکنی سلکت آل کن که خودش لینک رو کامل بگیره شاید ناقص میگیره.....

شما دفعه ی اول میکرو جواب گرفتین؟؟مشکل از خودتون بود یا شوهرتون عزیزم؟ببخشید زیاد سوال میپرسم.اخه من ...

خواهش میکنم، اشکال نداره عزیزم منم روز اول کس دیگه ای کمکم کرده 

من همسرم اسپرمش مشکل داشت و بعد از انتقال اول خدا رو شکر باردار شدم 

ممنون آنا جون بابت وقتی که میزاری ،

آنا جون من روزی ۲ تا پرد داشتم،برا اینکه قطعش کنم ۱ هفته یکی خوردم ، الان بقیشو چجوری ادامه بدم که قطع بشه ؟ اون یکی هم نصف‌کنم چند روز یا یک در میان یکی بخورم بعد قطع کنم ؟ به شک افتادم که یکیو نصف ادامه بدم یا یک در میانش کنم همون یکیو بعد قطعش کنم