2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
عزیزم ی سوال دیگه خدمتتون داشتم من ک میرم سونو روز سیزده و فولیکول بالغ ندارم و ده هست سایزش و درست ...

اگه فقط یکی دو ماهه که این جوری شده سایزش ، میتونه بدون تخمک گ هم پریود منظم وجود داشته باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا خوردم . کلا یکسالی هست میخورم هر بار نوعش عوض شده .

خب دارهای این سری ممکنه بهت نساخته باشه و کیست به وجود اومده باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟هیسترو و لاپرای منو دکتر ظهیری انجام داده بودن.اصلا توی هیسترو چی بررسی میشه من نه کیست آندومتری ...

چون دکتر رزاقی حتما خودش باید هیسترو کنه
مال کس دیگه رو قبول نداره

لاله جون عزیزم میشه بگی همسرتون برا بهتر شدن وضعیتش چه مکمل هایی استفاده کرده ؟ دیروز دکتر به همسر م ...

داروی شیمیایی : پروفرتیل و ال کارنتین 2000 واحدی و ویتامین سی با دوز بالا و فولیک 5 و سلن پلاس و کیوتن 30 و ویتامین ای 200

در کنارش چیزای خنک به خاطر طبعش میخورد
زالو درمانی
و رعایت نکات تغذیه

داروی شیمیایی : پروفرتیل و ال کارنتین 2000 واحدی و ویتامین سی با دوز بالا و فولیک 5 و سلن پلاس و کیو ...

لاله جون این قرص سیلدنافیل که داخل واژن میزارم میتونم نزدیکی داشته باشم 

کلا نزدیکی روی ضخامت رحم اثر داره یا نه

خدایا شکرت😙
باشه عزيزم  ولي منظور از يه ذره رو نفهميدم 🤨يعني اگه به اميد خدا حامله باشم يه ٩ ماه صبر ...

یه رنگهایی هست مثل ریمله و برس داره و موقته. میتونی بعد از هر حمام ربشه ها رو بزنی

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلام بچه ها. روز 10 انتقالم. الان لک دیدم.میتونه لانه گزینی باشه یا پریوده؟😢😢😢😢😢

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه رنگهایی هست مثل ریمله و برس داره و موقته. میتونی بعد از هر حمام ربشه ها رو بزنی

عزیزم به نظرم تو فاز این جور چیزا نرین بهتره.....

حتی آرایش ساده هم بهتره نکنین.....

ما این همه سختی کشیدیم حالا نه ماه بدون رنگ مو و آرایشم روش......

من حتی از صابون و شامپو بچه استفاده میکنم.....

به ندرت لوازم آرایش اونم فقط گیاهی استفاده میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها. روز 10 انتقالم. الان لک دیدم.میتونه لانه گزینی باشه یا پریوده؟😢😢😢😢😢

ایشالله که اینطوره.....

والا منم روز ۱۱-۱۲ لک دیده بودم و مامانم شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله که اینطوره..... والا منم روز ۱۱-۱۲ لک دیده بودم و مامانم شدم.....

خدا از زبونت بشنوه. الان دیدم دنیا رو سرم خراب شد. به مامانم هم چیزی نگفتم ک اونو هم نگران نکنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خب دارهای این سری ممکنه بهت نساخته باشه و کیست به وجود اومده باشه

تا اسفند دارو خورده بودم بعدش قطع کردم چون اسفند و فروردین آی یو آی شدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستان ،،، من چند روز هستش که همش فکرم درگیره ،،، درگیر اینکه بعد از اینهمه انتظار ، اینهمه تاش، اینهمه از نظر مالی پول خرج کردن ، اگه جنین سالم نباشه و نفهمن و بدنیا بیاد ،،، نگران سلامت جنینم ، من چند آزمایش نیپت دادم که جوابش نیومده فعلا،،، غربالگری دادم و مشکلی نداشت دکتر گفت ، ولی از مشکلاتی که نمیتونن الان تشخیص بدن خیلی نگرانم،،، نگران بعد از زایمانم ،،و این نکرانی به خدی هستش که میگم کاش نمیرفتم دنبال آی وی اف ،،، نه اینکه ناشکری کنما ،،، نه ،، فقط نگرانم و میترسم ،، کسایی که باردارین ، شما هم همجین حسهایی دارین ؟ میشه بگین چیکار میکنین و چطور مقابله میکنین باهاش ؟ و فقط چون آزمایش غربالگری و سونو مشکلی نداره ، میشه آدم خیالش راحت باشه ؟احساس میکنم بدنیا آوردن یه بچه خیلی مسیولیت سنگینیه و من شاید نتونم ا عهدش بربیام ،،، همش نگرانم خدا نکرده اگه مشکلی داشته باشه من چیکار باید بکنم ،، با همسرمم نمیخام در اینمورد حرف بزنم چون خیلی زحمت کشیده نمیخام ذهنشو درگیر کنم ،،، ولی اینجا هستن دوستانی که فرشته ای تووراه دارن و فرشته ای بدنیا آوردن ،، برا همین اگه ممکنه راهنماییم کنین

عزیزم به نظرم تو فاز این جور چیزا نرین بهتره..... حتی آرایش ساده هم بهتره نکنین..... ما این همه سخ ...

آره واقعا. آخه بعضی ها اهمیت میدن😉. من خودمم هم خیلی برام مهم نیست. سلامتی جنین از همه چی مهمتره

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
داروی شیمیایی : پروفرتیل و ال کارنتین 2000 واحدی و ویتامین سی با دوز بالا و فولیک 5 و سلن پلاس و کیو ...

لاله جون شوهرت بعد از خوردن مکملها چقدر اسپرمش تقویت شده بود ؟؟؟ یعنی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن؟؟؟

چون شوهر منم مکمل زیاد میخوره نمیدونم چقدر بتونه شرایطش بهتر بشه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...