2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

عزیزم مبارکت باشه

و کوچولوی نازت رو بسلامتی بغل کنی

واسه ماهم دعا کن

من به امید خدا یکشنبه آینده انتقال جنین فریز دارم.امروز که روز دهم سیکلم بود ضخامت اندومتر 7 بود.ماه ...

عزیزم روال مرکزت رو نمیدونم اما ابن سینا اون زمان روالش این بود که وقتی چند روز پشت سر هم تعطیله برا کسایی که تو سیکلن وسط تعطیلی مرکز کار میکرد.....

دکترمم همینطور برا تعطیلیای پشت سر هم به همچین راهکاری داشت.....

تماس بگیر ببین برنامه مرکزت چیه همچین تلرانسی براتون داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شائ الله که خیره منم خیلی کلافه شدم این  11 روز از خونه بیرون نرفتم دیگه امشب دل از دستم رف ...

عزیزم نگران نباش ایشالله که اولین افطاری وروجکتونو بیرون رفتین.....

به جفتت نو و وروجک یا وروجکاتون ایشالله مزه داده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون امروز من لک بینی همراه درد داشتم لک بینی که چه عرض کنم خون روشن 😢😢 از ترسم فقط دراز کشیدم ...

عزیزم نگران نباش این جور چیزا تقریبا برا ماها عادی شده......

استراحتتو بکن و شیافتو استفاده کن ایشالله برطرف میشه.....

آسپرین و سلکسان چی؟ داری؟

ایشالله به سلامتی این مرحله رو هم میگذرونی.....

عزیزم ی سوال دیگه خدمتتون داشتم من ک میرم سونو روز سیزده و فولیکول بالغ ندارم و ده هست سایزش و درست ...

عزیزم پریودی ربطی به تخمکگذاری نداره.....

یعنی ربط اون مدلی که فکر میکنی بدون تخمکگذاری پریود نمیشی رو نداره.....

ببین ممکنه اصلا در طول سال یکی که هم تخمکگذاریش هم پریودش منطمه اصلا یکی دو ماه کلا فولیکول بالغ نداشته باشه اما سر وقتم پریود بشه.....

برا چیه این امپول؟

عزیزم بتامتازون برا تکمیل شدن ریه های جنینه....

برا ماها که ریسک زایمان زودرس داریم معمولا تجویز میشه.....

اینطوری اگه زود به دنیا بیاد به دستگاه معمولا میاز پیدا نمیکنه.....

انا جان برای عوارض استرادیول نوشته شده که در دوران بارداری مصرفش ممنوعه و باعث نقص عضو جنین میشه پس ...

عزیزم برا ماها قضیه فرق داره.....

برا کسی تجویز میشه که کمبودشو داره و اضافه که تجویز نمیشه.....

برا کسی ضرر داره که نیاز بهش نداره و اضافه بر سازمان استرادیول میخوره.....

مثلا من این دفعه استرادیوا نداشتم چون طبق روال طبیعی بدنم به اندازه استروژن تولید شده.....

آسپرین و خیلی از داروهامون، پروژسترون و..... همه همین داستانو دارن اما وقتی کمبود داریم باید استفاده کنیم، اضافه ش مشکل سازه پس نگران نباش.....

ایشالا که مامان میشی من یه سوال داشتم ازت ممنون میشم جوابمو بدی اینکه خراش آندمتر رو با بیهوشی انجام ...

عزیرم خراش تو مطب بدون بیهوشیه و خراش با هیسترو با بیهوشی.....

چند تا از دوستان خراش تو مطب داشتن.....

ظاهرا درد داره اما چون زمانش کوتاهه پس جای نگرانی نیست در حد چند ثانیه نهایت درد بکشی.....

وای خیلی حرفاتون عالی بود من حال سال قبل شمارو دارم و کلا ناامیدم حتی از خدا و معجزه ی خدا خیلی شر ...

عزیزم به خدا اکثرمون تو این قضیه تک و تنها بودیم.....

منم به غیر خدا و همسرم و شما دوستان همراهی نداشتم.....

اما پایان شب سیه نزدیک و سپیده.....

ایشالله به زودی شاهد شادی تک تکتون میشم.....

عزیرم خراش تو مطب بدون بیهوشیه و خراش با هیسترو با بیهوشی..... چند تا از دوستان خراش تو مطب داشتن.. ...

ممنونم که جوابمو دادین من کلا آستانه تحمل دردم پایینه حتی عکس رنگی رو هم با بیهوشی گرفتم دردش در حد عکسه؟اخه یبار بدون بیهوشی عکس گرفتم مردم از درد

ممنونم که جوابمو دادین من کلا آستانه تحمل دردم پایینه حتی عکس رنگی رو هم با بیهوشی گرفتم دردش در حد ...

عزیزم من خراش بدون هیسترو نداشتم و تجربه شو ندارم اما حدس میزنم کوتاهتر باشه چون تو عکس رنگی یه هر حال زمان تزریق مایع داخل رحم بیشتره.....

بازم دویتانی که تجربه خراش بدون بیهوشیو دارن بهتر میتونن حسشونو انتقال بدن.....

وای خیلی حرفاتون عالی بود من حال سال قبل شمارو دارم و کلا ناامیدم حتی از خدا و معجزه ی خدا خیلی شر ...

عزیزم نگران نباش ،،، منم غریبم ،، میفهمم چی میگی ،، خیلی سخته،، همه غریبیم ،، منم کسیو ندارم توو تهران و همه این سالها تینهمه درد و غم و ناراحتیو به تنهایی تحمل کردم.. و واقعا به هبچ چی دیگه امید نداشتم بعد از سه بار منفی شدن ،،،حتی اینبار که دکترمو عوض کردم و اونهمه خرج کردم باز امیدی نداشتم ،، من ایمان زیادی ندارم ولی تو توکل کن به خدا ایشالا خدا بهترینهارو برات بخاد ، ،، سنمم زیاد هستش ،، ولی خدا معجزه رو نشون من داد ،،، ایشالا به حق همین روزها و شبها ،، سال بعد فرشته کوچولوت بدون دارو و درمان و سالم و صحیح بغلت باشن ،، آمین

لاله جون عزیزم میشه بگی همسرتون برا بهتر شدن وضعیتش چه مکمل هایی استفاده کرده ؟ دیروز دکتر به همسر من سینال اف ویتامین سی و کیوتن داده 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم