2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

سلام دوستان 

بچه ها من یک خرداد انتقال جنین دادم دیروز آزمایش بتا دادم 2/9 بود به نظرتون نیازه آزمایش رو تکرار کنم ؟ از دیروز دیگه داروهام رو قطع کردم 

ممنون میشم راهنماییم کنید

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 🤗🤗🤗🤗 ميگما الان روز ٥ پنج انتقال ريشه موهامو ميتونم رنگ كنم ؟!

سلام عزیزم یه ذره تحمل کن

رنگ نکنیا اصلا خوب نیست 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ایشالا که مامان میشی من یه سوال داشتم ازت ممنون میشم جوابمو بدی اینکه خراش آندمتر رو با بیهوشی انجام ...

عزیزم من خردش تو مطب انجام دادم . در حد چند ثانیه هست خیلی کم احساس درد می کنی .نگران نباش

یا امام رضا
سلام دوستان  بچه ها من یک خرداد انتقال جنین دادم دیروز آزمایش بتا دادم 2/9 بود به نظرتون نیازه ...

به نظرم نباید داروهات رو قطع کنی حتما دو روز دیگه آزمایشت رو تکرار کن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام عزیزم یه ذره تحمل کن رنگ نکنیا اصلا خوب نیست 

باشه عزيزم 

ولي منظور از يه ذره رو نفهميدم 🤨يعني اگه به اميد خدا حامله باشم يه ٩ ماه صبر كنم كافيه نه 😜😜😜

موهام همه سفيد ميشه شوهرم طلاقم ميده😱😱

سلام دوستان 🤗🤗🤗🤗 ميگما الان روز ٥ پنج انتقال ريشه موهامو ميتونم رنگ كنم ؟!

نه عزیزم نمیتونی مامان خانوم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنی خوبمممم . میگم جواب آزمایشای ایمنی و انعقادیام هنوز نیومده و سونو روز سیزده هم ک فولیکول با ...

عزیرم بعید نیست به خاطر غلظت خون و عدم خونرسانی مناسب باشه، ولی تا جواب آزتو نگرفتی به هیچ وجه توصیه نمیکنم سر خود آسپرین بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واااقعااا  واااي همه ريشه موهام سفيد شده🙈🙈 بدونه امونياكم نميشه. ؟!

نه اصلا نمیشه عزیزم.....

مگه قرار نیست تا نه ماه رنگ نکنی اینم روش.....

مال منم سفیدام زده بیرون......

من تازه سر دخترم از دو ماه قبل پانکچر رنگ نکردم.....

سلام دوستان  بچه ها من یک خرداد انتقال جنین دادم دیروز آزمایش بتا دادم 2/9 بود به نظرتون نیازه ...

عزیزم به نظرم تکرار کنی بد نیست جای اما و اگر نمیذاری چون زود آز دادی.....

باشه عزيزم  ولي منظور از يه ذره رو نفهميدم 🤨يعني اگه به اميد خدا حامله باشم يه ٩ ماه صبر ...

عزیزم شوهرت مگه قراره تو پیری طلاقت بده؟

پس بذار امتحانشو پس بده!!!!

باشه عزيزم  ولي منظور از يه ذره رو نفهميدم 🤨يعني اگه به اميد خدا حامله باشم يه ٩ ماه صبر ...

آره دقیقا منظورم 9 ماه بود   

دلشونم بخواد یه مامان گرد و قلمبه جذاب قراره بشی  

قبل از عمل 3 بود الان 1.8، تخمدانم درگیر بود هردو تخمدان الانم باز کیست دارم که مشکوک به آندوه  ...

خب پس علت اینکه خوب جواب نداده به دارو میتونه همین باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من به امید خدا یکشنبه آینده انتقال جنین فریز دارم.امروز که روز دهم سیکلم بود ضخامت اندومتر 7 بود.ماه ...

پلاسمای خون همسرتون رو جدا میکنن و تزریق میکنن به شما تا اگه بدن شما نسبت به ژنهای همسرتون واکنش نشون میده، این واکنش از بین بره
یه جور ایمنی تراپی هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو