2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم اینکه ماهایی که میکرو کردیم حتما باید آمپول بتامتازون رو بزنیم؟؟؟ م ...

عزیرم بزن خیالت راحت میشه.....

من حتی ترجیح میدم این دفعه هم بزنم اگه دکترم صلاح بدونه.....

من ۶ تا داشتم هفته ۲۹ زدم.....

۳ تا یه روز ۳ تای دیگه ۲۴ ساعت بعدش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من سونوي آنوماليمو نشون دكترم دادم گفت خدارو شكر همه چي خوبه ولي وزنم الان كه هفته ١٩ هس ...

نگران نباش.....

اتفاقا میخواستم همه کارایی که داری انجام میدی بگم بکن دیدم نیازی نیست....

ایشالله خیره...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای مهربونم،لطفا موقع دعا با دلهای پاکتون به یاد من و هدیه الهیم هم باشین ... ان شاءالله که عباداتتون قبول درگاه حق باشه و هر چه زودتر همه به آرزوهای زیباتون برسین ...  

ان شاءالله همه منتظرا به زودی مامان بشن و همه اونایی که مثل خودم خدا بهشون لطف کرده ،دوران بارداری. راحتی داشته باشن و با دل خوش و سلامت جینگولیاشونو بغل کنن... آمین

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خوب با پی آر پی درست شد،چند روز قبل انتقالتون پی آر پی کردید؟ممنون میشم بگید داروهاتون دقیقاً چیا بو ...

دو روز قبل از انتقال پی آر پی کردم.

داروهام: روزی چهارتا استرادیول از روز چهارم سیکل، روزی یکبار، که بعدش کردش دوبار کرم اکوئین واژینال، دوتا آمپول هپارین، یه دونه قرص پنتوکسی فیلین، دوتا کپسول فرتیل سی ام، یک روز درمیان ویتامین دی و کپسول ام گاسه.

اگر قرار شد پی آر پی کنید، نباید از دوهفته قبلش آسپرین و مسکن بخوری، حواست باشه.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
فدات بشم آره عزیزم..... لطف خدا به حرمت دعای دوستان شامل حالم شد..... عزیزم والا ما کلا جلوگیری ند ...

الهی هزار مرتبه شکر

شما واقعا پاداش مهربونیت رو گرفتی

آنا جون یعنی بعد از دو سال که پیشگیری نداشتین طبیعی باردار شدی؟

آنا جون معمولا از چند ماهگی شکم مشخص میشه ؟ شمما بارداری اولت چندماهه بودی که از رو شکمت میفهمیدن با ...

باورت میشه یادم نیست؟

ولی هفته به هفته عکس گرفتم الان دسترسی به عکسام ندارم یعنی از دست این وروجک جرات استفاده از لب تاپ رو ندارم......

اگه دم دست بود نگاه میکردم به عکسا......

مامانا شمام عکس هفته به هفته تو یه پوزیشن و یه لباس بگیرین جالبه.....

دنبال درمان هم رفتی گلم؟منم شرایطم خیلی وحشتناکه. من یه ماه پیش میکرو کردم.6تا تخمک داشتم فقط 2تاشو ...

تنبلی تخمدان داری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
الهی هزار مرتبه شکر شما واقعا پاداش مهربونیت رو گرفتی آنا جون یعنی بعد از دو سال که پیشگیری ندا ...

عزیزم دو سال چیه هنوز دخترم یه سال و نیمه هم نشده بود.....

الانم هنوز دو ساله نیست.....

من الان ۱۹ هفتمه......

دخترمم الان تقریبا ۲۰ ماهست.....

سلام دوستان. لطفا این شبها به یاد همه هستین به یاد منم باشین. ۶ روزه انتقال جنین داشتم. و امروز اصلا حالم خوب نیس. دعا کنین خدا به صلاحم کنه و بعد هم نتیجه‌ی آزمایشم مثبت باشه.

خدا ان شاالله بچه های سالم و اهل صالح قسمت همه ی منتظرا بکنه.

خدایا شکرت🙏
چشم آنا جون میزنم فقط دوز آمپولات رو یادت هست؟؟

دز بتامتازون منظورته؟

نه عزیزم اصلا یادم نیست.....

سلام دوستان. لطفا این شبها به یاد همه هستین به یاد منم باشین. ۶ روزه انتقال جنین داشتم. و امروز اصلا ...

عزیزم ایشالله که بهترینا منتظرته.....

منتظر خبرای خوبت هستیم.....

تبریک فراوان به خانوم های مثبت گروه. شادیه این لحظات گوارای وجودتون. قدم گذاشتن تو این مسیر جذاب ۹ ماهه با همه ی سختیها و شیرینیهاش نصیب همه ی دوستان. من و هم دعا کنید    

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا