2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جونم من قطره ویتاگنوس و متفورمین و رویال ژل و ویتامین ای استفاده میکنم اینا با هم تداخل دارن ؟؟

عزیز قبلا هم گفتم اگه تو سونو کبدتون چرب از نوع گرید بالا باشه ویتامین ای نباید بخورین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم همون تریگلیسریدم ک بالاست دیگه همون چربی شکم هستش هااا ؟ چون تریگلیسرید بر اساس مقدار غذایی هس ...

دوست عزیز فک کنم چندین باره تکرار کردم که لزوما این طور نیست
ممکنه کسی لاغر باشه اما تری گلیسریدش بالا باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان عزیز سلام...همسر بنده امروز رفتن قم و خوشبختانه تونستن سرم ای وی ای جی رو تهیه کنن ۳ تاش ۲۷۰ ...

خب خدا رو شکر عزیزم
در نهایت نا امیدی باز امید هست خداوند به وسیله بنده های خوبش گره از کار ادم باز کنه

داروهام زیاد بود، من ضخامت اندومترم کم نبود، شکلش خوب نبود، پی آر پی هم کردم. پی آر پی ضخامت رو درست ...

خوب با پی آر پی درست شد،چند روز قبل انتقالتون پی آر پی کردید؟ممنون میشم بگید داروهاتون دقیقاً چیا بود؟؟

عزیزم نه سرم هر دارویی که تو تهرانم پیدا نکنی تو قم پیدا میشه من برا گونال ۱۰۰ تا داروخانه تهران زنگ ...

خوشکلم واقعا نمیدونی چرا؟ !!!!!!!!!!!!! اونجا نباشه کجا باشه !!

آنا جون من با دكتر پادمهر ويزيت شدم و متاسفانه گفت كه يك مقدار آندومتريوز رو دارم و برام آزمايش نوشت ...

خخخخخخخخخخ......

خندم گرفت........

لو رفتما......

عزیزم خوب من تخمدانم درگیر نبوده.....

برا شما تخمدانت درگیره؟

اگه تخمدانت درگیر باشه با ذخیرت واقعا عمل ریسک بزرگیه.....

یعنی حتی الامکان نباید به تخمدانت دست بزنن....

مگه اینکه جنین فریز کنی بعد ریسکشو به جون بخری.....

اما شاید چون من آندومتریوز شدید لگنی داشتم اون زمان گفتن یکی از عوامل منفی کننده میکروهامه.....

میبینی من بعد درمان آندومتریوزم حتی تونستم طبیعیم باردار بشم معلومه برا من خیلی تاثیر داشته رو ناباروریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تو سیکل میکرو ام با وجود زدن روزی 225 میلی گونال فقط یه فولیکول داشتم. 

عزیزم نوع سیکلت چی بود؟

سینافکتم داشتی؟

ذخیرت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تو سیکل میکرو ام با وجود زدن روزی 225 میلی گونال فقط یه فولیکول داشتم. 

مشکل فولیکول داشتی ؟ تنبلی تخمدان داری ؟ سایز بقیه فولی ها چنده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آنا جون وهمه بچه ها من شکر خدا مثبت شدم خدایا شکرت😂😂😂😂

مبارکه عزیزم به سلامتی
خدایا شکرت که این روزا خبرای خوش میشنویم
ان شاء ا... بارداری راحتی رو داشته باشی

سلام دوستان من از چند دقیقه پیش زیر دلم درد گرفته و مثل درد پریودی میزنه به پاهام. البته تا زمان پر ...

عزیزم به فال نیک بگیر ایشالله خیره.....

تاپبک رو دور + افتاده ایشالله قراره با بتای تو و بقیه دوستان دوام داشته باشه.....

لاله جون یه جا خوندم نی نی پسره خدا حفظش کنه واستون چشمت روشن عزیزم

ممنون عزیزم
ان شاء ا... یه فرشته ی سالم و صالح قسمت همه ی دوستان خوبم در اینجا و هر جایی که منتظر هستن

سلام بچه ها.انا .لاله نگاه کنید ببینید ازمایش انلقاد خون توش هست 

عزیزم ظاهرا سی آر پی و آر اف لب مرزه......

حالا ببین لاله جون نظرش چیه چون فکر کنم تجربه مشابهی داره.....

عزیزم اگه با شرایط الانم پر کردن این فرم کمکی میکنه منم پر کنم..... من یه دخمل مامانی دارم با سومین ...

سلام دوست عزیز، خیلی براتون خوشحالم، انشااله بدون مشکل نی نی خوشگلتون رو به دنیا بیارید. ممنون میشم با توجه به دوران قبلتون (اگر استرس ناباروری داشتید) روی لینک رفته و پرسشنامه را پر کنید.