2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
اشکال نداره عزیزم احتمالا‌من یه اشتباهی کردم

نه عزیزم چک کردم اشتباهه منه احتمالا من با یکی دیگه اشتباه گرفتم.....

به هر حال سخته اطلاعات دوستانو حفظ کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس قبلا داشتی..... ببین اگه آسپرینم نمیخوری با ال دی در طول روز آب زیاد بخور..... سردرد شدید یا مم ...

عزیزم آخه من قبلش گفتم دارم آسپرین میخورم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ال دی با آسپرین تداخل نداره اشتباه نکن..... آسپرین میتونه عوارض انعقادی ال دی رو کم کنه..... ...

پس یعنی با ال دی آسپرین بخوری بهتره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
الان زنگ زدم میگه اصلا مشکلی نداره با ال دی آسپرین بخوری . برای مشکل انعقادی هم پی آر پی اشکالی ندار ...

بهار جان پزشک من بخاطره مشکل انعقادی با قرص ویزان آسپرین تجویز کردن تقریبا به تعداد روزهای مصرف ویزان 80 عدد آسپرین...البته تقریبا با یک فاصله زمانی مصرف بشه..

این هم شماره بیمارستان 

47241000 کلینیک اول داخلی 193

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نه گلم چطوری باید انجام بده خنک نگه داشتن بیضه ها رو؟

عزیزم ببین این نکات رو حتما رعایت کنه رو تحرک میتونه تاثیر بذاره.....

لباس زیر تنگ و چسبناک ممنوع.....

حتی اگه میتونه تو خونه نپوشه.....

شلوار لی و تنگ ممنوع به خصوص سر کار که زیاد تنشه الان که داره گرمترم میشه بیشتر رعایت کنه.....

شلوار پارچه ای و خنک بپوشه.....

حموم داغ ممنوع.....

سونا و جکوزی ممنوع.....

تو دستشویی خودشو با آب سرد بشوره.....

شبها قبل خواب یه ربع کیسه یخ رو ب ی ض ه ها بذاره البته مستقیم رو پوست نباشه.....

البته اگه مشکل خاصی نداره که کیسه یخ براش مشکل داشته باشه....

امتحان کنه اگه دردی چیزی سراغش نیومد که به ندرت همچین چیزی پیش میاد اینکارو هر شب انجام بده.....

راستی اگه طبعش گرمه تو خوردن گرمی زیاده روی نکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تحرک نیاز نیست اما ممکنه مشکل اسپرم جوری باشه که رو تحرک تاثیر گذاشته باشه...... یعنی مشکل ذا ...

آنا جون ببخشید من امروز نهم پریودم بود رفتم دکتر گفت اندومتر 5 شده و ژل استروژن داد که به بازو بزنم و سینافلد که واژینال استفاده کنم و استرادیول هم گفت روزی 5 تا به نظرت تا پنجشنبه که دوباره سونو دارم بالا میره نزدیکی  میتونم داشته باشم یاخیر 

خدایا شکرت😙
بهار جان پزشک من بخاطره مشکل انعقادی با قرص ویزان آسپرین تجویز کردن تقریبا به تعداد روزهای مصرف ویزا ...

ممنونم عزیزم . ویزان برای چی بهت داده بود ؟؟؟

عزیزم ببین این نکات رو حتما رعایت کنه رو تحرک میتونه تاثیر بذاره..... لباس زیر تنگ و چسبناک ممنوع.. ...

بین آنا جون دو سال پیش که ال دی خوردم ماه بعدش آی وی اف مثبت داشتم و باردار شدم اونموقع آسپرین نمیخوردم پس همون ال دی غلظت خونمو تشدید کرده و اون فرشته امو از دست دادم 

بخاطره خاموش نگه داشتن اندومتریوز و شاید از بین رفتن کیست اندومتریوما که دارم..مشابه ال دی ولی برپایه پروژسترون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
الان زنگ زدم میگه اصلا مشکلی نداره با ال دی آسپرین بخوری . برای مشکل انعقادی هم پی آر پی اشکالی ندار ...

عزیز دلم گفتم که اشتباه برداشت کردی من اصلا نگفتم ال دی با آسپرین تداخل داره......

تو گفتی میگن رویال ژل با آسپرین تداخل داره و گفتی فعلا که تا انتقال آسپرین مهم نیست گفتم چون ال دی داری و مشکل انعقادی داری آسپرین مهمه.....

عزیز دلم گفتم که اشتباه برداشت کردی من اصلا نگفتم ال دی با آسپرین تداخل داره...... تو گفتی میگن روی ...

اوکی.  الان افتاد .  

آنا جون ببخشید من امروز نهم پریودم بود رفتم دکتر گفت اندومتر 5 شده و ژل استروژن داد که به بازو بزنم ...

ایشالله که بالا میره عزیزم.....

توکلت به خدا باشه.....

دکترت هر دارویی میتونسته تجویز کرده.....

دیگه باقیو بسپار به خدا.....

ویزان رو برا کنترل و خاموش کردن آندومتریوز میدن....

بچه ها سلام کی میکرو ناموفق داشته دکتر براش ازمایش ایمنی وانعقادی نوشته بده میشه کمک کنین واینکه 

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا