2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
از امشب باید شروع کنم چون کیست دارم 

منظورم اینه قبلا داشتی ال دی یا اولین باره میخوایی ال دی بخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من عکس آزمایش همسرم ومیفرستم آناجون میشه بهم بگی به درد میکرو میخوره یانه؟

عزیزم بد نیست.....

فقط تحرکت تندش صفره.....

عزیرم همسرت بحث خنک نگهداشتن بی ضه هارو رعایت میکنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم اینه قبلا داشتی ال دی یا اولین باره میخوایی ال دی بخوری؟

اولین باره عزیزم . قبلا دو سال پیش بود یه دوره خوردم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم تحرک نیاز نیست اما ممکنه مشکل اسپرم جوری باشه که رو تحرک تاثیر گذاشته باشه...... یعنی مشکل ذا ...

عزیزم فکرکنم منو باکسی اشتباه گرفتی من خودم مشکلی ندارم مشکل اسپرم ضعیف همسرمه اصلا من همیچین حرفی نزدم که دکتر گفته من مشکل دارم.

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
اولین باره عزیزم . قبلا دو سال پیش بود یه دوره خوردم 

پس قبلا داشتی.....

ببین اگه آسپرینم نمیخوری با ال دی در طول روز آب زیاد بخور.....

سردرد شدید یا ممتد یعنی چند روز پشت سر هم داشتی جدی بگیر حتما و به دکترت بگو.....

اما احتیاطا اگه دوست داری زنگ بزن به دکترت یاداوری کن با توجه به مشکل انعقادیت نیازه با ال دی آسپرین بخوری یا نه؟

عزی م بد نیست.. فقط تحرکت تندش صفره..... عزیرم همسرت بحث خنک نگهداشتن بی ضه هارو رعایت میکنه؟

عزیزم ۲سال پیش دکتر عمل واریکوسل پیشنهاد داد وماهم انجام دادیم قبل عمل کمی حرکت داشت وبعد از اون حرکت صفرشد ولی با دارو تا۵درصد ومیاد بالا

باشه عزیزم شماره اشو بده 

سلام بهار جان..عزیزم دکتر راحله تو کلی انکولوژ جدیدا بیمارستان تریتا ویزیت میکنن فکر کنم سه شنبه ها هستن..تماس بگیرید اطلاعات دقیق تر رو بهتون میگن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پس قبلا داشتی..... ببین اگه آسپرینم نمیخوری با ال دی در طول روز آب زیاد بخور..... سردرد شدید یا مم ...

یعنی ممکنه ال دی با آسپرین تداخل ایجاد کنه ؟؟؟؟ آسپرین عجب کوفتیه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم فکرکنم منو باکسی اشتباه گرفتی من خودم مشکلی ندارم مشکل اسپرم ضعیف همسرمه اصلا من همیچین حرفی ن ...

عزیزم شایدم شما پست یه دوست دیگه رو ریپلای کردی.....

به هر حال معذرت اگه اشتباهی شده.....

عزیزم شایدم شما پست یه دوست دیگه رو ریپلای کردی..... به هر حال معذرت اگه اشتباهی شده.....

اشکال نداره عزیزم احتمالا‌من یه اشتباهی کردم

سلام بهار جان..عزیزم دکتر راحله تو کلی انکولوژ جدیدا بیمارستان تریتا ویزیت میکنن فکر کنم سه شنبه ها ...

فدات شم ممنون . بیمارستان تریتا؟؟؟

عزیزم بد نیست..... فقط تحرکت تندش صفره..... عزیرم همسرت بحث خنک نگهداشتن بی ضه هارو رعایت میکنه؟

نه گلم چطوری باید انجام بده خنک نگه داشتن بیضه ها رو؟

یعنی ممکنه ال دی با آسپرین تداخل ایجاد کنه ؟؟؟؟ آسپرین عجب کوفتیه 

عزیزم ال دی با آسپرین تداخل نداره اشتباه نکن.....

آسپرین میتونه عوارض انعقادی ال دی رو کم کنه.....

منظور منو درست متوجه نشدی......

گفتم اگه ال دی داری هر چیزی که غلظت خونتو بالاتر ببره شاید واست خوب نباشه.....

آسپرین اتفاقا میتونه برات با وجود مشکل انغقادیت خوبم باشه.....

فدات شم ممنون . بیمارستان تریتا؟؟؟

بله عزیزم..خواهش میکنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پس قبلا داشتی..... ببین اگه آسپرینم نمیخوری با ال دی در طول روز آب زیاد بخور..... سردرد شدید یا مم ...

الان زنگ زدم میگه اصلا مشکلی نداره با ال دی آسپرین بخوری . برای مشکل انعقادی هم پی آر پی اشکالی نداره انجام بدی