2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047552 بازدید | 684608 پست
ببین عزیزم خوب اگه مشکل از این مشکلات معمول و شناخته شده باشه و تشخیص داده بشه که فبها جواب میده اما ...

من ژل رویال هم بخورم همین یکماه میخورم آسپرین هم به نظرم از زمان انتقال مهمه دیگه ؟؟؟؟؟

واقعا راست میگی ؟؟؟ دکتر تو پرونده من نوشته پی آر پی . دکتر توکلی تخصص داره تو این زمینه ازش بپرسم؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی میدونه عمل تسه رو کجا میشه زود بدون نوبت طولانی و بی معطلی وقت گرفت؟  ما رویان پرونده داریم تا مرداد وقت نمیدن... من نمیتونمذصبر کنم... توروخدا هر کی میدونه کمک کنه... خواهش.... 😥

من ژل رویال هم بخورم همین یکماه میخورم آسپرین هم به نظرم از زمان انتقال مهمه دیگه ؟؟؟؟؟ واقعا راست ...

عزیزم من اطلاعات دوستانو قاطی میکنم....

ببخش اگه هی میپرسم.....

شما قراره دو دوره دکا یا دیفیرلین داشته باشی؟

خوب ببین اگه درست یادم باشه که دکا یا دیفیرلین داری فکر کنم اگه اشتباه نکنم غلظت خونو بالا میبره.....

چون من ویزان داشتم که ضعیفتر از دکا و دیفیرلینه دکترم میگفت بهتره حین مصرفش آسپرین بخوری.....

پس شاید آسپرین برات حیاتی باشه.....

نمیدونما فقط حدسامو میگم که برات bold بشه و بهش دقت کنی و نیاز بدونی پرس و جو بکنی....

ببین یکی از دوستان یادمه یه بار گفت یکی از بستگانش به خاطر اینکه مشکل انعقادیش شناخته نشده بوده و چند دوره ال دی دکتر براش تجویز کرده طفلک آمبولی ریه میکنه و فوت میکنه.....

ببین هدف من ترسوندن نیست.....

هدف من بالا بردن دقت دوستانه.....

پس حواست به همه چی باشه.....

بازم تاکید میکنم من نمیگم چی بخور چی نخور یا چیکار بکن چیکار نکن، چون هم به شرایطتون اشراف ندارم، داشته باشمم علمشو ندارم و حتی علمشم داشتم و دکترم بودم بازم هیچ وقت انقدر مصمم در مورد همه زمینه های تخصصی نظر نمیدادم چون در این صورت همه دکترا فقط دکتر عمومی میشدن و نیاز نبود انرژی برا گرفتن تخصصهای مختلف صرف بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ژل رویال هم بخورم همین یکماه میخورم آسپرین هم به نظرم از زمان انتقال مهمه دیگه ؟؟؟؟؟ واقعا راست ...

در مورد دکتر تو کلی اگه منظورت مریم تو کلیه که ایمونولوژ هست و تخصص آزمایشگاهیم داره.....

دکتر راحله یا الهه تو کلی تخصصش تو زمینه هماتولوژی یا آنکولوژی هست....

من برا انعقادیا با راحله یا الهه یادم نیست ایم کوچیکش ویزیت شدم....

اما خوب خانوم دکتر مر یم توکلیم در زمبنه مشکلات انعقادیم مشاوره خوبی داشت.....

اما تجویز نکرد چون گفت در حیطه تخصصش نیست ولی اطلاعات زیادی بهم داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون متوجه منظورت نشدم برای میکرو حرکت لازمه ؟

عزیزم تحرک نیاز نیست اما ممکنه مشکل اسپرم جوری باشه که رو تحرک تاثیر گذاشته باشه......

یعنی مشکل ذاتی اسپرم رو تحرک تاثیر بذاره.....

ببین بذار یه مثال ببرنم.....

یکی فکر کن فقط مشکل حرکتی داره یعنی همه اعضای بدنش و مغزش مثل ساعت کار میکنه و حتی میتونه نخبه هم باشه فقط نمیتونه حرکت کنه.....

یکیم هست کلا مغزش مشکل داره و عدم تحرک رو از اون داره.....

خوب این دو عدم تحرک زمین تا آسمون فرق دارن.....

از حرف دکترتون تعجب کردم که با تحرک صفر اسپرم همینطوری گفته مشکل از خانومتونه یا یه همچین حرفی حالا دقیق جملات یادم نیست.....

ببین من شخصا به مشکل من و تو و این بحثها اعتقاد ندارم.....

اما بعضا دیدم خانوما یا آقایون از حرف دکترا و اینکه مشکل رو بندازن گردن یکی دیگه سوء استفاده میکنن.....

ایشالله برا شما همچین بحثی پیش نیاد اما من کلا رو اینکه همچین الفاظی استفاده بشه حساسم.....

چه در حق خانوما چه در حق آقایون....

شایدم من قضاوت نادرستی از حرف دکتر کردم.....

در مورد دکتر تو کلی اگه منظورت مریم تو کلیه که ایمونولوژ هست و تخصص آزمایشگاهیم داره..... دکتر راحل ...

عزیزم من با مریم توکلی نوبت دارم . الهه و راحله توکلی هم همونجا هستن ؟؟؟؟ 

من جهشیم مشکل داره . و این دو تا دارویی که گفتی نمیدونم چیه ؟؟؟؟ الان برام آسپرین نوشتن با انوکسا موقع انتقال و ...

ولی پی آر پی هم کاندیدش هستم . حالا نمیدونم با این داروها میتونم انجام بدم ؟؟؟ واقعا به دکترم شک کردم مگه نمیدونه مجاز نیستم . تو نت هم خوندم نوشته بود برای انعقادیا مناسب نیست

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من عکس آزمایش همسرم ومیفرستم آناجون میشه بهم بگی به درد میکرو میخوره یانه؟

عزیزم هر کمکی از من و دوستان بر بیاد در خدمتیم.....

عزیزم من اطلاعات دوستانو قاطی میکنم.... ببخش اگه هی میپرسم..... شما قراره دو دوره دکا یا دیفیرلین ...

الان من آسپرین میخورم ال دی هم دکتر برام نوشته به خاطر کیستم یعنی اینم اشکال داره ؟؟؟

عزیزم من با مریم توکلی نوبت دارم . الهه و راحله توکلی هم همونجا هستن ؟؟؟؟  من جهشیم مشکل داره ...

عزیزم راحله تو کلیم اونجا بودن اما ظاهرا دیگه نیستن....

من یه شماره ازش دارم حالا خواستی بری داشته باش.....

عزیزم من واقعا در مورد پی آر پی اطلاعات ندارم یه تعریف کلی ازش میدونم فقط گفتم حالا پرس و جو کن.....

شاید موردی نداره شایدم داره.....

عزیزم راحله تو کلیم اونجا بودن اما ظاهرا دیگه نیستن.... من یه شماره ازش دارم حالا خواستی بری داشته ...

باشه عزیزم شماره اشو بده 

الان من آسپرین میخورم ال دی هم دکتر برام نوشته به خاطر کیستم یعنی اینم اشکال داره ؟؟؟

آهان پس شما دکا نداری احتمالا یکی دیگه بود.....

عزیزم تجربه استفاده از ال دی داری؟

آهان پس شما دکا نداری احتمالا یکی دیگه بود..... عزیزم تجربه استفاده از ال دی داری؟

از امشب باید شروع کنم چون کیست دارم