2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
فدات شم برات مقدور نیست بیای تهران؟ اصلا لازم نیست هیسترو رو پیش دکتر خودت انجام بدی ازهای امینی ان ...

اگر قبول نکنن ناچار میشم همین کار رو انجام بدم.البته اینکه چند بار باید بیام و برم همکاری همسرم رو میخواد که شک دارم همکاری کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم ایمنی و انعقادی رو 

هیچ مشکلی نداشتن؟

بعد فهمیدن مشکل انتقال داشتی و نتیجه نگرفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچ مشکلی نداشتن؟ بعد فهمیدن مشکل انتقال داشتی و نتیجه نگرفتی؟

بله بررسی شد و دارو گرفتم ولی باز بی نتیجه بود.دیروز دکتر میگفت احتمالا جنین هات ضعیف هستن و به جنین اهدایی فکر میکرد

عزیزم جدا از سایز فولی این ضخامت رحم کم چش بکنم ؟ نوشته ضخامت رحم چهار با اکوی هموژن این هموژن دیگه ...

من مامانم یه مدت صبح ناشتا آویشن میخورد چربیش پایین اومد حالا دوباره ازش بپرسم دقیق بهت میگم

خدایا شکرت😙
دوستان سلام میخواستم ببینم پرولاکتین بالا چه تاثیری رو اسپرم داره ؟

والا یکی از دوستان بود همسرش پرولاکتینش بالا پایین بود و با دمانش کیفیت اسپرمشوم بالا رفته بود.....

فکر کنم یاس جون بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ب همه

آنا جان و لاله جان من ی سوال داشتم

من جواب انتقالم اگه یادتون باشه منفی شد

دیروز رفتم دکتر بهم گفت باید هیسترو بشم،تاریخ۲۰خرداد نوبت داد

گفت باید جواب میگرفتی و شرایطت عالیه نمیدونم چرا جواب نگرفتی،گفتم باید رحم رو خراش بدم

توروخدا میشه منو راهنمایی کنید؟من خیلی استرس دارم

سلام ب همه آنا جان و لاله جان من ی سوال داشتم من جواب انتقالم اگه یادتون باشه منفی شد دیروز رفتم ...

عزیزم هیسترو خراش استرس نداره نگران باش......

ایشالله با اینکار به مامان شدن نزدیک میشی.....

عملش دردناکه؟

نه عزیزم مثل پانکچره.....

مال من تازه لاپرا هیسترو بود.....

زین جان میشه حالا که اینجا سوالتت رو میپرسی یه کم اعتماد هم بکنی به حرف ما؟ دکتر تا سونو نکنه نمیتون ...

چشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود