2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
مرسی عزیزم... لاله جان عزیزم تبریک میگم بهتون به سلامتی تو راهی عسل ما یه عددگل پسره ماشاا...خیلی ه ...

ممنون فدات شم
منم براتون این روزای خوش رو خیلی خیلی زود ، زودتر از اونچه فکر میکنید ارزو دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چربی کبد اصلا ندارم . دکتر چربی رفتم و اصلا نگفتش ک سونو کبد برو فقط گفتش با ورزش و رژیم و قرصم نداد ...

زین جان میشه حالا که اینجا سوالتت رو میپرسی یه کم اعتماد هم بکنی به حرف ما؟
دکتر تا سونو نکنه نمیتونه از وضعیت کبدت مطمئن بشه چطور گفته همچین حرفی رو ؟
چربی و کبد با هم ارتباط تنگاتنگ دارن لطف کن یه سونو برای کبدت برو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زدن واكسن تو بارداري مشكلي نداره من از دكترم پرسيدم. فقط شما چون پردنيزولون مصرف ميكني الان نميتوني ...

ممنون از اینکه به این نکته اشاره کردی.....

حواسم باشه به این نکته دقت کنم حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما بعد از دو تا امپول دکا تا چند ماه پریود نمیشی فکر نکن امپول دکا رو زدی بعدش پریود میشی و ...

لاله جون فکر کنم بستگی به بدن داره.....

من با ویزان دقیقا یه هفته بعد پریود شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زین جان میشه حالا که اینجا سوالتت رو میپرسی یه کم اعتماد هم بکنی به حرف ما؟ دکتر تا سونو نکنه نمیتون ...

لاله جون یه پیغام دادم البته فکر کنم......

خخخخخخخخ....

لاله جون فکر کنم بستگی به بدن داره..... من با ویزان دقیقا یه هفته بعد پریود شدم.....

امپول دکا قوی تره
حد اقل بعد از قطعش یه دوره پریود قطع میشه
البته خب گاهی هم به ندرت پیش میاد که یه ماه طول نکشه

عزیزم شما بعد از دو تا امپول دکا تا چند ماه پریود نمیشی فکر نکن امپول دکا رو زدی بعدش پریود میشی و ...

مي دونم عزيزم ولي اولش فكر مي كردم كه پريود ميشم. ولي ميخوام يك ماه انتقالم رو عقب بندازم

مي دونم عزيزم ولي اولش فكر مي كردم كه پريود ميشم. ولي ميخوام يك ماه انتقالم رو عقب بندازم

یعنی مابین پانکچر و انتقال میخوای یه ماه فاصله باشه؟ یا الان جنین داری؟
من شرایط شما رو یادم رفته

اگه جنین داری و کلا میخوای با اطمینان کامل یه ماه حد اقل عقب بیوفته میتونی همون جور که انا جون گفتن یه ماه ال دی بخوری بعد دکا رو شروع کنی یه بر عکسش هم میشه
یعنی طبق نظر دکتر پیش بری و الان دکا رو تزریق کنی بعد دومی هم که تزریق کردی، اگه خیلی زود پریود شدی و اون موقع نخواستی انتقال بدی، اون موقع ال دی بخوری

عزیزم بررسیهای دیگه چی کار کردن انقدر با اعتماد به نفس همه چیو گردن جنین میندازن؟ ایمنی؟ انعقادی؟ ...

هیسترو و کاریوتایپ  نداشتم.البته خیلی اصرار کردم بهشون.هیچ کدوم قبول نمیکنن.کاریوتایپ الان که جنین فریز دارم فایده داره و یا اینکه اگر بخوام دوباره پانکچر کنم باید انجامش بدم

عزیزم تست های انعقادی رو دادی؟ هیسترو شدی؟

انعقادی بله ولی هیسترو رو خیلی اصرار کردم به تمام دکترهایی که باهاشون حرف زدم .قبول نمیکنن میگن لازم نیستولی من ترجیح میدم مطمئن شم

هیسترو و کاریوتایپ  نداشتم.البته خیلی اصرار کردم بهشون.هیچ کدوم قبول نمیکنن.کاریوتایپ الان که ج ...

کاریوتایپ برا فریز به درد نمیخوره.....

ایمنی و انعقادی چی؟